100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Kijktips Canal Digitaal!

Maandag 12 December 2022 5 minuten en 9 seconden leestijd

Kijktips Canal Digitaal!

Zoals je misschien voorbij hebt zien komen hebben wij deze maand een actie met Canal Digitaal. Als je via ons overstapt naar een nieuwe internet provider ontvang je Canal Digitaal namelijk een maand gratis! Wij hebben een aantal kijktips voor de maand december voor jou op een rij gezet. Lees snel verder om te weten welke films en series je echt niet mag missen.

Kan jij niet wachten tot de kerst? Kerst is al in minder dan twee weken. Je kunt met Canal Digitaal alvast in de stemming komen met een aantal heerlijke kerstfilms. Stap nu over via ProviderCheck en ontvang €10,- korting en een maand gratis Canal Digitaal. Wij zetten een aantal kersttips voor jou op een rij:

 • A Christmas in Royal Fashion: kristen werkt als assistente bij een groot PR bedrijf die een kerstshow in elkaar zet voor een modebedrijf. Het evenement wordt gesponsord door de koninklijke familie. Prins Patrick besluit een kijkje te nemen en valt als een blok voor Kristin. Maar spreekt Kirsten wel de waarheid? Als je van sprookjes houdt is deze film echt een aanrader, hij begint dan ook met de populaire zin ‘Once upon a time’ en eindigt met ze leven nog en gelukkig. het is een hartverwarmend verhaald over liefde en over het denken aan anderen tijdens kerst. 
   
 • My Christmas Inn: Zakenvrouw Jennifer besluit dit jaar met kerst naar Alaska te gaan, naar een oude herberg die ze geërfd heeft van haar oma. De Inn is toe aan een renovatie en een lokale advocaat helpt haar. Jennifer gaat zich steeds meer thuis voelen in Alaska. Dit is een echte feel good movie. Je leert dat het niet uit maakt hoe succesvol je bent, als je maar mensen in je leven hebt waar je liefde mee kunt delen. Kruip lekker de op de bank onder een dekentje want deze film mag je niet missen.
   
 • Christmas Wonderland: Kunstenares Heidi Neill woont in New York maar komt vlak voor kerst terug naar haar geboorteplaats Pleasant Valley waar ze op haar neefje en nichtje moet passen. Hier komt ze haar vriendje van school weer tegen, Chris, die nu leraar op de school is. Heidi besluit om Chris te helpen met het schoolfeest. Zal de liefde weer opbloeien en blijft Heidi in Pleasant Valley? Of verkiest ze haar leven in New York boven de liefde… Deze film heeft goede acteurs en een leuke en schattige verhaallijn.

Naast kerstfilms is het aanbod van Films&Series veel groter. Zo zijn er een aantal leuke series om te bingen:

 • Power: Deze serie speelt zich in twee verschillende werelden af, namelijk in de glamoureuze clubscene van New York en de meedogenloze drugshandel. James heeft een beeldschone vrouw, een prachtig appartement en een opkomende nachtclub in New York. Zijn club heet Truth en is voor de Elite. James bouwt een imperium op, maar zijn club is eigenlijk het front voor de criminele onderwereld. En als je eenmaal in die wereld zit, kun je er moeilijk aan ontsnappen. Deze goede actieserie heeft inmiddels al 6 seizoenen. Ben je klaar met deze serie? Ga dan verder met een van de Spin-offs II Ghost, III Raising Khanan of IV Force.
   
 • Dangereous Liaions: Als jij van kostuumdrama’s houdt is deze serie echt iets voor jou. Aan de vooravond van de revolutie ontmoeten de markies de Merteuil en de Vicomte de Valmont elkaar in Parijs. Deze ex geliefden proberen andere uit te buiten met de kracht van verleiding. Deze serie is gebaseerd op de klassieke 18 eeuwse roman van Laclos. Het oude verhaal heeft een moderne draai gekregen en is perfect vastgelegd. De landschappen en de sets zijn adembenemend. Ook als je de klassieke roman niet kent, is deze serie een echte aanrader.
   
 • The Serpent Queen: Deze serie vertelt het verhaal van Catharina de Medici die een van de machtigste en langstzittende heersers in de Franse geschiedenis werd. Dit historische stuk is leuk om naar te kijken. Het is geestig, grappig en brutaal met een geweldige set en geweldig acteerwerk.

Heb je meer zin in een filmavondje zonder kerstfilms? Dan zijn dit een aantal goede kijktips:

Hanna: De 16 jarige Hanna is intelligent, nieuwsgierig en knap. Ze is ook een huurmoordenaar getraind door haar vader. Een CIA agent probeert haar bestaan uit te wissen. Hanna moet voor haar leven vechten. Het verhaal is meteen al pakkend en goed gefilmd, geregisseerd en geacteerd. Met geweldige actiescènes maar ook met veel komedie.

The Silver Linings Playbook: Pat is 8 maanden opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting vanwege een bipolaire stoornis en moet zijn leven weer op orde krijgen. Hij ontmoet Tiffany, een meisje met haar eigen problemen. In hun fragiele mentale toestand gaan ze een vriendschap aan die voornamelijk gebaseerd is op de hulp die de ander kan bieden bij het bereiken van hun individuele doelen. Het is een prachtige film met een hele mooie verhaallijn. Het zijn geen stereotype karakters waardoor het een inspirerend en motiverend verhaal is.

Gold: Twee mannen reizen naar de woestijn en vinden daar de grootste goudklomp die ze ooit hebben gezien. Een van de mannen trekt naar de bewoonde wereld om het materiaal te bemachtigen om het goud mee te krijgen terwijl de ander bij het goudstuk blijft. Echter krijgt die persoon alle narigheid van de woestijn over zicht heen.

Wie is Canal Digitaal?

Canal Digitaal is de streamingdienst voor de televisiehebber en voor de film- en serieliefhebber. Door middel van de Canal Digitaal TV app kijk jij tv, waar en wanneer je maar wilt. Je geniet niet alleen van meer dan 80 tv-zenders, maar ook van films&series. Wij hebben een aantal voordelen van Canal Digitaal voor jou op een rij gezet:

 • Je krijgt meer dan 80 tv-zenders met naast de populaire zenders ook kwaliteitszenders als BBC First en natuur- & docuzenders als Love Nature.
 • Met de Canal Digitaal TV App krijg je standaard TV + ESPN Compleet + Films&Series.
 • Met ESPN Compleet zie je al het Eredivisie live. Bovendien kun je wedstrijden volgen van de Keukenkampioen, MLB, NBA en NFL.
 • Het aanbod Films&Series breidt regelmatig uit met nieuwe awardwinnende titels en andere populaire films en series.
 • Je kunt kijken waar en wanneer je maar wilt met je Smart-TV, telefoon, tablet en laptop.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking