100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Klanten krijgen langer toegang tot e-mailadres bij overstappen

Donderdag 23 Januari 2020
Laatste update: Dinsdag 26 Mei 2020 1 minuut en 6 seconden leestijd

Klanten krijgen langer toegang tot e-mailadres bij overstappen

Angst om je e-mailadres te verliezen, gebrek aan inzichten in de inhoud van een pakket of de prijs hiervan of twijfels over je internetsnelheid. Het zijn allemaal drempels die je ervan weerhouden om over te stappen. Gelukkig wordt het je nu een klein beetje makkelijker gemaakt. Je leest er alles over in dit bericht.

Het moet eenvoudiger en aantrekkelijker worden om over te stappen volgens het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Daarom is er vanaf komende zomer een nieuwe afspraak gemaakt. Deze afspraak is onderdeel van een breder pakket aan maatregelen van staatssecretaris Mona Keijzer. Vanaf komende zomer gaan Nederlandse internet-, telefonie- en tv-aanbieders aan klanten nog een half jaar lang toegang geven tot hun huidige e-mailadres. Dit is nadat je als klant bent overgestapt op een nieuwe provider.

De providers hebben op verzoek van staatssecretaris Mona Keijzer nu dus besloten om nog zes maanden toegang te verlenen tot het e-mailadres. Op dit moment is dat maar één maand. Ook wordt er vastgelegd dat providers zorgen dat jij niet langer dan één werkdag zonder internet komt te zitten. Veel mensen zijn bang dat wanneer ze overstappen, ze zonder internet komen te zitten. Deze angst wordt weggenomen wanneer klanten die overstappen nu niet langer dan één werkdag van internet, telefonie en tv kunnen worden onderbroken.

Er zijn dus genoeg redenen om nog eens goed te kijken naar je huidige abonnement. Door het overstappen naar een nieuwe provider kan je soms flink besparen. Bij Providercheck maken wij internet vergelijken makkelijk en snel. Doe nu de postcodecheck en zie wat er mogelijk is op jouw adres.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking