100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Maand gratis Canal Digitaal!

Vrijdag 2 December 2022 4 minuten en 10 seconden leestijd

Maand gratis Canal Digitaal!

Deze maand heeft ProviderCheck een exclusieve actie met Canal digitaal. Als je nu via ProviderCheck overstapt naar een nieuwe internet provider, ontvang je namelijk niet alleen €10,- cashback, maar ook een maand lang gratis Canal Digitaal! Ben je benieuwd hoe je Canal Digitaal gratis ontvangt? Lees dan snel verder…

Wil jij een maand gratis Canal Digitaal ontvangen? Dat kan met de exclusieve actie van ProviderCheck. Stap in december via ProviderCheck over en ontvang een maand gratis Canal Digitaal. Je kent Canal Digitaal misschien nog van vroeger als aanbieder van schotel tv, maar dit is al lang niet meer zo. Canal Digitaal is namelijk de 3-in-1 tv app! Je kijkt niet alleen tv, maar je kunt ook heel veel content streamen.

Als je een abonnement van Canal Digitaal aanschaft betaal je maandelijks €14,95. Hiermee kun je genieten van het meest uitgebreide tv pakket inclusief ESPN, maar kun je ook naar heel veel films & series kijken. Door via ProviderCheck over te stappen ontvang je nu een maand gratis Canal Digitaal. Zo kun je kijken of deze streamingdienst interessant is voor jou.Wist je dat ESPN Compleet bij sommige providers maar liefst €17,95 kost? Bij Canal Digitaal kun je dus goedkoper genieten van ESPN met nog veel meer extra’s!

Om te genieten van een maand gratis Canal Digitaal moet je eerst via ProviderCheck overstappen. Ben je benieuwd welke internet abonnementen mogelijk zijn op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Hoe ontvang je Canal Digitaal een maand gratis?

Hoe ontvang je nu deze maand gratis Canal Digitaal? Wij leggen het uit! Als je de postcodecheck hebt gedaan en het abonnement hebt gevonden dat het beste bij je past, Klik je op de blauwe knop met bestellen. Je wordt doorgestuurd naar de site van de provider zelf. Hier kun je het abonnement afsluiten.

Nadat je je abonnement hebt afgesloten ga je terug naar onze site. In het menu klik je op ‘cashback’. Op deze pagina kun je het cashback formulier vinden en openen. Dit formulier vul je in. Als jij je cashback van €10,- claimt, claim je ook automatisch je gratis maand Canal Digitaal. Wij sturen jou namelijk na je cashbackaanvraag een mail met een voucher code die je kunt gebruiken.

In de mail staat ook een link naar Canal Digitaal. Om gebruik te maken van de kortingsactie moet je wel een abonnement afnemen. Dit abonnement loopt na deze maand gewoon door, maar wil je het opzeggen na deze maand dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je zit nergens aan vast. In het bestelformulier bij Canal Digitaal kun je een kortingscode invullen, hier kun je de voucher code invullen die je van ons ontvangt.

Wie is Canal Digitaal?

Canal Digitaal is een streamingdienst voor televisie, films en series. Je krijgt met de 3-in-1 TV App van Canal Digitaal toegang tot meer dan 75 tv-zenders inclusief ESPN. Je kijkt live tv, je kunt tot 7 dagen terugkijken en je kunt programma’s opnemen. Naast televisie kun je genieten van het uitgebreide aanbod van Films&Series. Je vindt veel series en films on demand, van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Het aanbod wordt voortdurend aangevuld waardoor je nooit uitgekeken raakt.

Door middel van Canal Digitaal met Films&Series kun je altijd en overal genieten van tv, films en series. Zo kun je bijvoorbeeld ook onderweg in de trein of op je vakantiebestemming genieten van het aanbod. Het aanbod van Films&Series is groot en bestaat uit Canal+, Lionsgate, BBC First, National Geographic, Love Nature, Fox en 24 kitchen. De app werkt heel vanzelfsprekend en is daarmee gebruiksvriendelijk.

Als je in de app iets ziet wat je leuk vindt kun je het aanklikken om meteen te kijken of je kunt het toevoegen aan je lijst om later te kijken. In de app heb je een menu met home, ontdekken, live tv, mijn lijst, tv gids en +Aanbod. Als je wilt genieten van de films en series klik je op +Aanbod. Wil je liever tv kijken dan klik je op op live tv.

De app is compatibel met de Google Chrome Cast en de Apple TV. Dit houdt in dat je via je tablet of smartphone naar groot scherm kunt streamen. Bij veel Smart TV’s kun je ook de Canal Digitaal app downloaden. Je kunt kijken op je telefoon, tablet, laptop of Smart tv. De app is gratis te downloaden in de store. Ook kun je kijken via je browser.

Wij zetten de voordelen van Canal Digitaal nog even voor jou op een rij:

  • Je krijgt meer dan 75 tv-zenders. Naast de populaire zenders kijk je ook naar kwaliteitszenders als BBC First en Love Nature.
  • Je ontvangt standaard ESPN Compleet en Films&Series.
  • Met ESPN Compleet zie je onder andere Eredivisie, Keukenkampioen, MLB, NBA en NFL.
  • Het aanbod Films&Series breidt regelmatig uit met nieuwe titels.
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt met je Smart-TV, telefoon, tablet en laptop.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking