100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Nieuwe abonnementen bij SkyShowtime

Woensdag 24 April 2024 2 minuten en 27 seconden leestijd

Nieuwe abonnementen bij SkyShowtime

Vanaf 23 april zijn er nieuwe abonnementsvormen bij SkyShowtime. SkyShowtime wil door middel van de nieuwe abonnementen de kijkers meer flexibiliteit geven om in hun behoeftes te kunnen voorzien. Ben je benieuwd wat de nieuwe abonnementsvormen zijn? Lees dan snel verder.

Wat zijn de nieuwe abonnementen?

SkyShowtime heeft gekozen voor twee abonnementsvormen. Zo kan je kiezen voor een abonnement ‘Standaard met advertenties’ en ‘Standaard Plus’. Bij beide abonnementen heb je toegang tot de uitgebreide collectie aan series en films. Het is bij ‘Standaard met advertenties’ alleen zo dat je reclames te zien krijgt.

Wat kost SkyShowtime?

Met de twee nieuwe abonnementsvormen zijn er ook nieuwe prijzen. Zo betaal je voor het ‘Standaard met advertenties’ abonnement €5,99 per maand. Voor het ‘Standaard Plus’ abonnement betaal je €8,99. Daarnaast kan je nu SkyShowtime 7 dagen gratis proberen.

Button: Probeer nu SkyShowtime!

Wat is het aanbod van SkyShowtime?

Het aanbod van SkyShowtime is heel erg groot. Je kunt kijken naar films, series en documentaires van onder andere DreamWorks, Sky en Universal. Voorbeelden van films en series zijn: Kung Fu Panda, Yellowstone, Halo, Ted en nog vele andere. Er is voor ieder wat wils door de verschillende genres.

SkyShowtime bij Ziggo

SkyShowtime is bij Ziggo inbegrepen bij een TV Max abonnement. Je kan dan gratis kijken. Zodra je een Internet & TV abonnement bij Ziggo combineert met je mobiele Vodafone abonnement, krijg je een extra tv-pakket cadeau. Je kunt hier dan kiezen voor SkyShowtime. Heb je geen Vodafone, maar wel Ziggo en wil je toch SkyShowtime? Je kunt deze ook los bestellen en 5% kijkvoordeel krijgen van Ziggo.

Wat voor effect heeft de abonnementsverandering op Ziggo-klanten?

Voor de klanten bij Ziggo wordt het “gratis” abonnement omgezet naar het ‘Standaard Plus’ abonnement. Dit betekent dat zij kunnen blijven kijken naar hun favoriete films, series en documentaires zonder reclame.

Hoe activeer ik SkyShowtime bij Ziggo?

Je activeert SkyShowtime in Mijn Ziggo. De eerste stap is dus om in te loggen in Mijn Ziggo en te kiezen voor SkyShowtime als extra tv-pakket. Je krijgt dan binnen 2 uur een mail waarmee je jouw SkyShowtime-account kunt activeren.

De volgende stap is het opnemen van SkyShowtime. Dit kan bij apps op je MediaBox of je kan het met stembesturing zeggen ‘SkyShowtime’. Daarna log je eenmalig in en kan je beginnen met kijken.

Wat is SkyShowtime?

SkyShowtime is een Amerikaanse streamingsdienst van Paramount Global en Comcast. Sinds 25 oktober 2022 is SkyShowtime beschikbaar in Nederland. Je kijkt naar verschillende films, series en documentaires van verschillende studio’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Universal, Dreamworks, Nickelodeon en Paramount Pictures.

Het is bij SkyShowtime ook mogelijk om een kinderprofiel aan te maken. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat jouw kinderen alleen programma’s en films zien die voor kinderen zijn. Bij SkyShowtime kan je meerdere gebruikersprofielen maken. Zo kan je tot wel 5 accounts maken. Je kan ook je films en series downloaden, zodat je onderweg kunt kijken naar je favoriete film of serie.  

Bij SkyShowtime is het op dit moment nog niet mogelijk om naar Europese programma’s te kijken. Er worden nu namelijk alleen nog maar Amerikaanse programma’s getoond.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking