100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Nu bij Solcon, gratis monteur!

Dinsdag 12 Juli 2022 3 minuten en 9 seconden leestijd

Nu bij Solcon, gratis monteur!

Ben je op zoek naar een nieuwe internet provider? Misschien is Solcon wel dé provider voor jou! Solcon heeft op dit moment namelijk een hele mooie actie. Stap via ProviderCheck over naar Solcon en je betaalt geen aansluitkosten, krijgt een gratis monteur aan huis en krijgt 10 euro cashback! Dat wil jij toch ook?

Stap dus over naar Solcon en betaal geen aansluitkosten en je krijgt een gratis monteur aan huis. Dit heeft een totaalwaarde van €115.50! Maar wat doet deze monteur precies? De monteur zorgt ervoor dat het internet (en eventueel tv) geïnstalleerd wordt op jouw adres. Je hoeft dus zelf niets te doen. En dit is niet het enige. De monteur stelt namelijk ook je wifi in op je laptop en mobiel, voert een wifi-check uit zodat hij zeker weet dat het allemaal goed werkt en geeft jou persoonlijke uitleg over wifi, het TV-menu en de afstandsbediening.

Als de monteur geweest is weet je dus zeker dat het internet goed geïnstalleerd is, dat het perfect werkt en je weet ook hoe je met de nieuwe apparatuur om moet gaan door de uitleg. En wat doe jij terwijl de monteur bij jou is? Jij kijkt gewoon toe of drinkt een lekker kopje koffie. Je hoeft dus helemaal niets te doen wat betreft het internet. De aansluitkosten bedragen normaal gesproken €25,- en de monteurskosten bedragen normaal gesproken €90,50. Je bespaart dus €115,50.

Als je via ProviderCheck overstapt ontvang je 10 euro cashback. Deze cashback kun je zelf aanvragen via ons cashback formulier. Je vult hier je gegevens in en upload de bevestigingsmail van Solcon of je contract van Solcon. Wij gaan alles controleren en als het allemaal klopt maken wij de cashback naar je over.

Ben je benieuwd of Solcon ook beschikbaar is op jouw adres? Dit kun je controleren door middel van onze gratis postcodecheck.

Hoe stap je over naar Solcon?

Wie is Solcon?

Solcon is een innovatieve internet provider die in 1996 werd opgericht door Peter van der Vlies. Sindsdien biedt Solcon al internet, televisie en telefonie aan. In 1999 introduceerde Solcon het internetfilter, in 2004 introduceerde ze Digitaal bellen en in 2007 introduceerde ze het telefoonfilter (de voorloper op het bel-me-niet register).

In juli 2017 is Solcon overgenomen door KPN, maar na de overname is ze gewoon zelfstandig blijven opereren onder haar eigen naam. Door de samenwerking met KPN heeft Solcon de kans gekregen om te groeien in de markt. Je kunt bij Solcon zowel DSL internet als glasvezel internet afsluiten. Je kunt met DSL internet kiezen voor de snelheden 50 of 100  Mbit/s. En met glasvezel internet kun je een abonnement met een internetsnelheid kiezen tot wel 1000 Mbit/s. Omdat Solcon snel en betrouwbaar internet heel belangrijk vindt  kun je genieten van het netwerk van KPN.

Kies je ook voor televisie? Dan ontvang je in het basispakket maar liefst meer dan 80 zenders, waarvan 57 in HD. Ook maak je gebruik van interactieve tv. Dit houdt in dat je gebruik kunt maken van tv gemist, dat je live tv kunt pauzeren, dat je kunt opnemen en nog veel meer. Ben je veel onderweg? Dan kun je onderweg ook gewoon tv kijken via de Solcon TV app. Kijk dus waar en wanneer je maar wilt naar je favoriete tv programma’s. Dit kan via wif of via 4G internet, in de hele EU.

Solcon vindt het stukje veiligheid en privacy heel erg belangrijk, ze hebben dan ook de missie “het voor iedereen beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet”. Solcon biedt haar klanten ISA. Dit is een multimediafilter met meerdere oplossingen voor veilig internet. Daarnaast is Solcon ook ISO 27001 gecertificeerd en heeft ze een eigen dataenter die beveiligd is met de modernste technologie. Je server staat daardoor op een van de veiligste plekken van Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking