100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Pathé Thuis geeft films cadeau!

Dinsdag 07 april 2020 3 minuten en 42 seconden leestijd

Pathé Thuis geeft films cadeau!

In april krijg je iedere dag een film cadeau van Pathé Thuis. Deze actie loopt nog tot en met 28 april.

Veel mensen zitten momenteel thuis. Kinderen gaan niet naar school, je werkt thuis, je sociale leven staat op een zeer laag pitje. Dit alles doen we om het corona virus te verslaan, flatten the curve!
Voor veel mensen betekent dit extra vrijetijd.

Om het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven wat makkelijker te maken bieden providers als Online.nl, Budget, Solcon en Ziggo en KPN extra tv-zenders en kijk je nu gratis naar de films van Film1.

Welke films kijk ik gratis via Pathé Thuis?

Welke films je in april gratis kunt kijken via Pathé Thuis is nog even een verrassing van de streamingsdienst. Via hun social media-kanalen Facebook en Instagram delen Pathé en Pathé Thuis dagelijks de film die je op die dag gratis kunt bekijken.

Je kunt dus niet zelf kiezen welke films je bekijkt, maar Pathé Thuis heeft wel aangegeven dat er voor iedereen iets tussen zit. Alle type genres zullen aan bod komen, van romcoms en thrillers tot actie en familiefilms. Een klein tipje van de sluier kunnen we wel optillen, op dinsdag 7 april kijk je gratis naar ‘Huisvrouwen bestaan niet’ en je kunt ook de film ‘Midway’ verwachten.

Hoe kijk ik naar de gratis Pathé Thuis films?

Iedere dag deelt Pathé Thuis rond 09:00 uur een code via de social media-kanalen van Pathé Thuis en Pathé. Deze code is geldig tot 23:59 uur. Met de code kun je de film bekijken die Pathé die dag aanbiedt. Je hebt wel een account nodig. Die maak je aan op de website van Pathé Thuis.

Heb je een smart tv? Dan is de kans groot dat de Pathé Thuis app al is geïnstalleerd op je tv. Is dit niet het geval, dan kun je deze downloaden op je tv. Heb je geen smart tv? Ook dan kun je gebruik maken van deze actie. In dat geval download je de app op je smartphone of tablet en stream je met behulp van een Google Chromecast of bijvoorbeeld een Apple TV naar je tv.

Daarnaast is  Pathé Thuis ook beschikbaar op je laptop, Xbox One en PlayStation.

Wanneer je een account hebt en de code hebt ingevoerd volg je de volgende stappen:

  • Klik op ‘Bekijk film’ – ‘Bekijk vanaf €0,-‘
  • Kies tussen Huur SD of HD
  • Start direct de film of kijk later
     

Oh nee, ik heb geen tijd vandaag!

Biedt Pathé Thuis je net die leuke film op een dag dat het eigenlijk niet goed uitkomt om deze te bekijken? Geen probleem, dan bekijk je de film gewoon op een later moment. Zorg dat je de code van die dag wel inwisselt voor 23:59 uur. Je kunt de film daarna 30 dagen bewaren in je account met de optie ‘Kijk later’.

Sowieso kun je na het starten van de film, deze 48 uur lang bekijken. Kijk de film gelijk, later of gewoon de volgende dag nog een keer.

Wat is Pathé Thuis?

Pathé Thuis zorgt voor een bioscoop beleving in je eigen woning. Bekijk nieuwe, maar ook oudere films via deze dienst. Je kunt ervoor kiezen om een film te huren, maar kunt deze, in sommige gevallen, ook kopen. Ook kun je zelf kiezen in welke kwaliteit je de film bekijkt. Aan de hand van jouw wensen betaal je een bedrag voor een film.

Voor de eerste film die je bekijkt, betaal je maar €2,99. En er zitten wat leuke films aan te komen. Zo kun je binnenkort kijken naar ‘Jumangi: The next level’, ‘Star Wars: The rise of Skywalker’ en ‘Birds of Prey’.

Pathé Thuis en internet

Om optimaal van de films te genieten die je deze maand cadeau krijgt van Pathé Thuis is een goede internetverbinding belangrijk. Je wilt tenslotte zonder haperingen die leuke film kijken en misschien wil iemand anders in je huishouden ondertussen online een game spelen.

Ben je benieuwd welke internetsnelheid wij aanraden bij welk internet gebruik? Je leest het in ons blog: Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig?

Past een andere internetsnelheid beter bij jouw gebruik? Maak dan gebruik van onze gratis postcodecheck. Daarmee kun je op een makkelijke manier een internet abonnement afsluiten. Je krijgt een overzicht van al onze internet providers die leveren op jouw adres en hun aanbod.