100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Pathé Thuis trakteert; Gratis films!

Donderdag 6 Januari 2022 3 minuten en 32 seconden leestijd

Pathé Thuis trakteert; Gratis films!

Filmliefhebbers opgelet! Wij hebben goed nieuws voor jou. Je krijgt namelijk vanaf vandaag (6 januari) vijf dagen lang, iedere dag een gratis film cadeau van Pathé Thuis. Lees snel verder en ontdek hoe jij ook gratis films kunt bekijken.

Welke gratis films biedt Pathé Thuis?

Van donderdag 6 januari tot en met maandag 10 januari biedt Pathé Thuis je iedere dag een gratis film. Ze trappen op donderdag 6 januari af met The Mauritanian.

In deze dramafilm uit 2021 zie je het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi. Hij is na de aanslagen op 11 september opgepakt door de Amerikaanse regering en zonder vorm van rechtspraak gevangen gezet in Guantanamo Bay. Mahamedou verliest langzaam alle hoop, totdat advocaat Nancy besluit voor zijn gerechtigheid te strijden. Met Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Tahar Rahim en Shailene Woodley. De regie is van Kevin Macdonald.

Welke films je op de andere dagen cadeau krijgt blijft nog even een verrassing. Hou de stories op Instagram en Facebook van Pathé Thuis goed in de gaten. Daar maken ze namelijk alle vijf de dagen om 9:00 uur bekend welke film er die dag voor je klaar staat.

Hoe bekijk je die gratis Pathé Thuis films?

Zoals je hebt kunnen lezen geeft Pathé Thuis vijf dagen lang een film cadeau. Iedere dag een nieuwe. Komt er een film voorbij die jij graag wilt zien? Of wil je ze gewoon allemaal bekijken? Dat kan! Dat regel je op de volgende manier:

  • Log in op je Pathé Thuis account. Heb je nog geen account? Maak je Pathé Thuis account dan nu gratis aan.
  • Zoek de film op die je die dag gratis kunt bekijken.
  • Klik op ‘Bekijk film’ en vervolgens op ‘Kijk vanaf €0,-‘.
  • Kies huur HD of SD en klik op ‘Huur voor €0,-‘.

Heb je bovenstaande stappen doorlopen? Check dan altijd even of de film in je lijst met ‘Mijn films’ staat. Die lijst vind je onder je profiel. Dan weet je zeker dat de film in je account staat.

Ik ben druk, kan ik mijn gratis Pathé Thuis film ook later bekijken?

Komt het je nu even niet uit om je gratis Pathé Thuis film te bekijken? Geen probleem. Je kunt de films die je huurt namelijk tot wel 30 dagen na de dag dat je ‘m hebt gehuurd terug kijken. Bewaar de film eenvoudig in je account door op de optie ‘Kijk later’ te klikken.

Hou er wel rekening mee dat je je gratis film bestelt op de dag dat Pathé Thuis de film aanbiedt, daarvoor heb je op de betreffende dag tot 23.59 uur de tijd. Je hebt bijvoorbeeld op donderdag 6 januari, tot 23.59 uur de tijd om de gratis film The Mauritanian te huren.

Misschien ben je je gratis Pathé Thuis film wel direct gaan kijken, maar moet je onverwachts weg. Ook daar heeft Pathé Thuis een oplossing voor. Je kunt de film nadat je ‘m hebt gestart namelijk nog tot wel 48 uur lang bekijken. Je kunt op een later moment dus gewoon verder kijken. En als de film heel erg leuk is nog een keer helemaal.

Hoe bekijk je de Pathé Thuis films op je tv?

Ok, je gratis Pathé Thuis film staat in je account en je kunt gaan kijken. Het mooiste is natuurlijk op een groot scherm. Gelukkig kan dat gewoon. Op de meeste smart tv’s staat de Pathé Thuis app al geïnstalleerd. Is dat bij jou nog niet het geval, dan kun je de app gratis downloaden.

Als je geen smart tv hebt kun je gebruik maken van een Google Chromecast of Apple Airplay. Zet de Pathé Thuis app op je smartphone of tablet en stream de film naar je televisie.

Daarnaast is de Pathé Thuis app ook beschikbaar op je laptop, Playstation, Apple TV en Android TV.

Thuis internet en Pathé Thuis

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat Pathé Thuis de komende dagen films cadeau geeft, die wil je dan natuurlijk ook in de beste kwaliteit bekijken. Op storingen en haperingen zit je dan niet te wachten. Om dat te voorkomen is een goede en stabiele internetverbinding belangrijk.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor internet zijn bij jou thuis? Maak dan nu gebruik van onze gratis postcodecheck en ontdek welke internet providers en pakketten leverbaar zijn op jouw adres.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking