100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Pathé Thuis trakteert gratis kinderfilms

Thursday 14 January 2021 3 minuten en 41 seconden leestijd

Pathé Thuis trakteert gratis kinderfilms

Het is weer zo ver, Pathé Thuis trakteert! En dit keer de kinderen. Omdat ouders en kinderen toch nog even Thuis moeten blijven, heeft Pathé Thuis samen met Cinekid Festival 14 mooie kwaliteitsfilms geselecteerd. Deze films worden de komende twee weken speciaal voor de kids getrakteerd. De eerste film is al bekend, namelijk De Kleine Vampier. Let op! De actie loop tot en met 27 januari 2021.

Welke films biedt Pathé Thuis aan?

Pathé trakteert elke dag op een gratis kinderfilm via hun streamingsdienst, maar welke dit zal zijn is nog een verassing. Pathé Thuis heeft (voor deze actie in samenwerking met Cinekid) voor kinderen een brede selectie uit Disney films, de nieuwste kinderfilms en films van kinderboeken.

De film van vandaag is al bekend, namelijk De Kleine Vampier. Deze spannende horroranimatie voor kinderen was de eerste Nederlandse 3D-animatiefilm. Deze film gaat over Anton, een jongetje die alles over vampiers weet. Totdat hij er een tegenkomt en heel anders blijkt te zijn dan dat Anton in gedachte had. Zijn angst maakt plaats voor nieuwsgierigheid.

Hoe regel ik die gratis Pathé Thuis film?

Elke dag om 09:00 uur wordt de nieuwe gratis film bekendgemaakt. Je kunt de titels vinden op de Facebook en Instagram van Pathé Thuis.

Voor het bekijken van deze films moet je wel een account hebben bij Pathé Thuis en ingelogd zijn. Heb je al een account? Dan kun je inloggen. Heb je nog geen account? Dan moet je deze even snel aanmaken. Wanneer je in je account zit kun je de film opzoeken. Als je de film gevonden hebt zie je de button ‘kijk vanaf €0,-‘. Je kunt vervolgens klikken op ‘huur voor €0,-‘. Nu heb je de film en kun je hem bekijken.

Let op! Je kunt de film activeren op de dag van de aanbieding tot en met 23:59 uur.

Kan ik mijn gratis Pathé Thuis film ook later kijken?

Je kunt je gratis Pathé Thuis film ook later bekijken. Wil je een paar films sparen voor een leuk filmavondje met de kids? Dat is geen probleem. Als je de film op de dag van de aanbieding voor 23:59 uur aanschaft, kun je de film tot 30 dagen daarna nog starten.

Ben je de film al gestart maar lukt het niet om hem meteen af te kijken? Ook dat is geen probleem. Je kunt de films bij Pathé Thuis na het starten nog 48 uur lang bekijken. Zo kun je de film op een later moment af kijken, of natuurlijk nog een keer bekijken.

De film vind je terug in je account onder het kopje ‘mijn films’.

Wie is Cinekid?

Pathé Thuis doet dit niet alleen, ze werkt samen met Cinekid. Cinekid wil verwonderen, vermaken en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige wereldburgers. Ze brengen alle kinderen in Nederland in aanraking met het rijkste aanbod van filmproducties. Om dit te bereiken communiceert Cinekid met, door en over film en bewegend beeld. Dit doen ze in een taal die door kinderen begrepen wordt. Het platform is gericht op (internationale)kinderfilmproducties om het aanbod en de kwaliteit van de filmproducties te vergroten en zo ook de industrie te verbeteren.

Zo organiseert Cinekid ook het grootse kindermediafestival ter wereld, namelijk het Cinekid Festival. Tijdens dit festival kunnen kinderen bijzondere films en televisieproducties bekijken en kunnen ze workshops volgen.

Maak van je TV een bioscoop met Pathé Thuis

Nu de bioscopen dicht zijn missen we natuurlijk de hele bioscoop beleving. Met Pathé Thuis breng je de beleving van een avondje uit naar je eigen woonkamer. Je kunt hier de films bekijken die net uit de bioscoop komen en je huurt of koopt de films per stuk voor een bepaald bedrag. Je zit dus niet aan een abonnement vast.

Heb jij een smart tv? Dan is de kans groot dat de Pathé Thuis app al is geïnstalleerd op je tv. Wanneer dit niet zo is dan kun je de app downloaden op je tv. Heb je geen smart tv maar wel een Google Chromecast of een Apple TV? Ook dan kun je je eigen bioscoop maken van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

Internet en Pathé Thuis

Om gebruik te maken van Pathé Thuis moet je natuurlijk wel een goede internetverbinding hebben. Vraag je je wel eens af wat voor jouw huishouden de beste internetsnelheid zou zijn? Dat kun je lezen in ons blog: Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig?

Zie je in deze blog dat een andere internetsnelheid beter bij jou zou passen? Dan kun je gebruik maken van onze gratis postcodecheck om te zien welke van de internetproviders op jouw adres leveren en welk pakket het beste bij je verbruik past.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking