100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Pinkpop 2022 op tv!

Woensdag 15 Juni 2022 3 minuten en 6 seconden leestijd

Pinkpop 2022 op tv!

festival plaatsvindt op het festivalterrein Megaland in Landgraaf. Heb jij geen kaartje voor Pinkpop? Wees niet getreurd. Je kunt Pinkpop namelijk live volgen via tv, radio en online! Maar hoe doe je dat? Wij zoeken het voor jou uit.

Met Pinkpop geniet je drie dagen lang van meer dan 50 muzikale top-acts, verdeeld over 4 podia. Je hebt een open hoofd terrein, maar ook kleinere intieme delen waar je lekker ontspannen een drankje kunt doen. Omdat het festival uit meerdere dagen bestaat, kun je ook overnachten op een van de vier officiële campings.

Er komen vrijdag, zaterdag en zondag veel top-artiesten, met onder andere Metallica, Imagine Dragons, Chef’Special, Danny Vera, Ronnie Flex & The Fam en Maan. Het aanbod van artiesten is heel erg breed, waardoor het voor iedereen een leuk festival is. Heb je even geen zin om naar een artiest te luisteren? Dan kun je lekker gaan swingen in de silent disco. In de silent disco kun je meezingen en dansen op de grootse klassiekers en heb je de keuze uit twee dj’s.

Sta je ook op de camping? Dan is er elke dag na het festival nog een feestje in Jan’s Feestcafé en de grote feesttent op de camping. De dag voor Pinkpop, donderdag, wordt het feest ingeluid met een silent disco in de feesttent en met karaoke in Jan’s Feestcafé.

Omdat Pinkpop zo een populair festival is, wordt het ook uitgezonden op tv, radio en online. Zo kun je gelukkig toch iets meekrijgen, ook al ga je niet.

Waar kun je Pinkpop op radio & tv volgen?

3FM is de festivalzender van Nederland. 3FM brengt luisteraars dan ook in contact met hun favoriete Pinkpop artiesten. Ze hebben een studio staan aan de rand van het veld. Je hoort een live verslag van het festival, interviews met optredende artiesten en de beste muziek met onder andere Royal Blood, Maneskin, en Metallica. Ook gaat 3FM iets speciaals doen voor aanwezige fans op het terrein. Je luistert naar Pinkpop op 3FM op de volgende tijden:

  • Vrijdag 17 juni van 16:00 uur tot 02:00 uur
  • Zaterdag 18 juni van 16:00 uur tot 02:00 uur
  • Zondag 19 juni van 16:00 uur tot 02:00 uur

Via 3fm.nl kun je het pinkpopweekend ook volgen.

Naast radio kun je Pinkpop ook op tv volgen op NPO 3. Frank Evenblij, Vera Simons en Eva Cleven doen namelijk verslag van dit festival. Je kijkt naar backstage interviews, reportages en veel live muziek. Je kunt naar Pinkpop op NPO 3 kijken op de volgende tijden:

  • Zaterdag 18 juni 21:55 uur
  • Zondag 19 juni 22:55 uur
  • Maandag 20 juni 20:25 uur

Op vpro.nl/3voor12 volg je de laatste nieuwtjes. Online kijk je naar Pinkpop via een livestream op NPO Start en vpro.nl/3voor12.

Je kunt de livestream volgen op:

  • Vrijdag 17 juni van 13:00 uur tot 01:00 uur
  • Zaterdag 18 juni 12:00 uur tot 01:00 uur
  • Zondag 19 juni 12:00 uur tot 01:00 uur

Als Pinkpop afgelopen is wil je natuurlijk nog even extra nagenieten, dit kan! Bij NTR kun je namelijk genieten van Pinkpop napret met alle hoogtepunten van Pinkpop. Je kijkt hiernaar van maandag 20 juni tot en met zaterdag 25 juni om 22:00 uur.

Ik heb nog geen radio en tv, wat nu?

Heb je nog geen internet & tv abonnement? Wij kunnen je hierbij helpen. Als je bij ons de gratis postcodecheck doet zie je namelijk welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres en welke abonnementen zij leveren.

Zo kun je het tv abonnement afsluiten die het beste bij jou past. Met een tv abonnement kun je ook meteen naar de radio luisteren. Zo kun je via 3FM van alles op de hoogte blijven over wat er gebeurd op het festival.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking