100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Pinksteractie Solcon

Vrijdag 3 Juni 2022 3 minuten en 12 seconden leestijd

Pinksteractie Solcon

Solcon heeft dit Pinksterweekend een hele mooie actie voor jou klaar staan. Als je dit weekend overstapt naar Solcon krijg je namelijk een gratis Philips 43 inch Smart TV EN 2 gratis wifi versterkers! Dat wil jij toch ook? Ben je benieuwd hoe je die tv kunt ontvangen? Lees dan snel verder!

Je hebt van 3 juni tot en met 6 juni kans op een gratis Philips Smart TV! Je ontvang deze tv namelijk als je dit weekend overstapt naar Solcon. Deze tv heeft een waarde van €449,-. Naast de tv ontvang je ook nog eens twee gratis wifi versterkers (FRITZ! repeaters) ter waarde van €179,90. Dit betekent dat je dus €629,- cadeau krijgt als je overstapt naar Solcon. De tv krijg je alleen als je online een abonnement afsluit, OP = OP.

Maar hoe kun je dan overstappen naar Solcon? Je kunt hier doorklikken naar Solcon om een abonnement af te sluiten. Zodra je op de pagina zit kun je een postcodecheck doen. Nu zie je welke abonnementen er mogelijk zijn op jouw adres en kun je kijken welk abonnement bij jou past. Als je het abonnement hebt gevonden die je af wilt sluiten kun je daar op klikken. Nadat je je abonnement hebt afgesloten zorgt Solcon ervoor dat jij jouw cadeaus ontvangt zodra je abonnement geactiveerd is.  

Bekijk de abonnementen

Wat is de Philips Smart TV?

De Philips Smart TV heeft een 43 inch scherm, dit is 108 cm, en heeft een levendig HDR beeld. Naast het mooie beeld kun je tijdens het kijken van een film of serie ook genieten van 3-zijdig Ambilight. Deze intelligente LED’s zijn geplaatst rondom de rand van de tv en reageren op het scherm. Ook het geluid is van eersteklas kwaliteit, namelijk Dolby Atmos. Zo geniet op je alle mogelijke manieren nog meer van je favoriete films, series of programma’s.

Door de Android TV software is de Smart TV heel gebruiksvriendelijk. Deze software richt zich namelijk op het snel en gemakkelijk gebruiken van content. Hierdoor kan iedereen de tv gebruiken.

Wat zijn de wifi versterkers?

De twee wifi versterkers die je ontvangt als je overstapt naar Solcon zijn FRITZ! Repeaters. Met deze Mesh wifi set heb je overal in huis, super snel internet. Deze wifi repeaters hebben een aantal voordelen. Wij hebben de voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Je hebt een groot bereik en hoge gegevensoverdracht in het wifi netwerk;
  • De repeater heeft radio eenheden, tot 2400 Mbit/s en 600 Mbit/s;
  • De repeater is compatibel met de wifi standaarden 802.11ax/ac/n/g/a;
  • Op de repeater vind je een Gigabit LAN aansluiting;
  • Door WPA2-standaard kun je gebruik maken van veilige verbindingen. Het is ook mogelijk om WPA3/2 transition mode te gebruiken;
  • Dankzij WPS zijn de repeaters eenvoudig en snel geïnstalleerd;
  • Je kunt de FRITZ! Repeater gebruiken als access point.

Wie is Solcon?

Solcon is een internet provider die al sinds 1996 veilig en betrouwbaar internet voor iedereen beschikbaar stelt. Bij Solcon geloven ze in persoonlijk contact met een klantenservice met eigen medewerkers die echt met je meedenken en die de tijd voor je nemen.

Solcon is een dochteronderneming van KPN en levert dan ook op het netwerk van KPN. Heb je een KPN e-mailadres? Dan kun je deze gratis behouden als je naar Solcon overstapt. Omdat Solcon om de online veiligheid van haar klanten geeft zorgt ze ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid. Je krijgt standaard gratis beveiliging van twee van je apparaten.

Solcon biedt DSL- en glasvezelinternet aan. Met een DSL internet abonnement van Solcon kun je internetsnelheden van 50 Mbit/s tot en met 100 Mbit/s halen. Met een glasvezel internet abonnement van Solcon kun je snelheden halen tot wel 1000 Mbit/s. Kies je ook voor tv? Dan ontvang je interactieve tv van Solcon met meer dan 80 televisiezenders.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking