100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ProviderCheck cadeau 10 daagse!

Dinsdag 21 December 2021 3 minuten en 12 seconden leestijd

ProviderCheck cadeau 10 daagse!

Komende 10 dagen zijn feest! Kerst en oud & nieuw staan namelijk voor de deur. Wij hopen dat jullie een leuk jaar hebben gehad en dat jullie dit jaar leuk afsluiten. Wij willen daar een bijdrage in leveren door onze actie, de ProviderCheck cadeau 10 daagse! Wat is deze cadeau 10 daagse? Stap over via ProviderCheck en ontvang naast de cashback ook een cadeau!

Je kunt kiezen uit twee hele toffe cadeaus, namelijk een JBL GO 2 box (t.w.v. €29,95) of een Wake-up Light (t.w.v. €39,-). Naast het cadeau ontvang je ook onze minimale cashback van €10,-. Je krijgt dus een cadeau en de cashback. Deze actie geldt wanneer je overstapt via ProviderCheck tussen 21 december en 31 december 2021.

Hoe vraag je je cadeau aan?

Je krijgt het cadeau wanneer je overstapt via ProviderCheck tussen 21 december en 31 december 2021. Hoe doe je dit? Dat is heel erg makkelijk. Je kunt de volgende stappen volgen.

  • Je kunt bij ons op de site onze gratis postcodecheck doen. Door het doen van deze postcodecheck zie je welke internetproviders er leverbaar zijn op jouw adres en welk soort internet en internetsnelheid er mogelijk is op jouw adres.
  • Zoek welk abonnement je graag zou willen hebben en klik op bestellen. Je komt op de site van de gekozen internetprovider terecht en sluit het abonnement af. Wanneer je nieuwe abonnement is afgesloten ontvang je een emailbevestiging en je contract.
  • Ga naar het cashbackformulier bij ons op de site. In dit formulier vul je je gegevens in en moet je een bestand uploaden. Je kunt hier de bevestigingsmail van jouw nieuwe provider, of je nieuwe internetcontract uploaden. In dit formulier maak je ook de keuze tussen de JBL GO 2 box of het Wake-up light.
  • Heb je het formulier ingevuld? Dan gaan wij jouw bestelling controleren en verwerken. Zorg ervoor dat je in het formulier dezelfde postcodegegevens invult als bij jouw bestelling bij de provider. Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting en je cadeautje binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd.

Je kunt hier onze gratis postcodecheck doen.

Wat is de JBL GO 2 box?

Met de JBL GO 2 box kun je je muziek overal mee naartoe nemen. Je kunt je telefoon via bluetooth koppelen aan de box. Zo kun je al je favoriete nummers streamen via je smartphone naar de speaker. Ook andere apparaten die kunnen koppelen met bluetooth, zoals je laptop, kun je verbinden met deze box. Deze box is volledig waterdicht, heeft een oplaadbare accu en kan 5 uur lang non-stop muziek afspelen.

Door het compacte formaat van deze speaker kun je hem makkelijk meenemen, bijvoorbeeld in je tas. Zo kun je hem in de zomer lekker meenemen naar het strand, en kun je hem in de winter bijvoorbeeld meenemen als je op wintersport gaat.

Wat is het Wake-up Light?

Het wake-up light maakt jou op een hele langzame en natuurlijke manier wakker. Hierdoor kan jouw lichaam zich goed voorbereiden op de dag. Het is namelijk zo dat de wekker de natuurlijke zonsopgang nabootst. Het licht van de wekker wordt steeds lichter en op het moment dat het tijd is om op te staan schijnt hij het felst. Je kunt er ook voor kiezen om een natuurgeluid in te stellen op het moment dat de wekker op het felst staat.

Wat heeft deze wekker allemaal? 6 verschillende lichtkleuren, zonsopgangsimulatie en natuurlijke wekkergeluiden.

Je kunt dit wake-up light ook als lampje gebruiken. Door de wekker aan de bovenkant aan te raken gaat het licht aan. Je kunt tot drie keer drukken, waarbij het derde licht het felst is. Hou je deze knop langer ingedrukt dan kun je de lamp in meerdere kleuren instellen.

Deze wekker helpt je ook met het makkelijker in slaap komen. Het licht doet dan de zonsondergang na. Van fel naar minder fel. Zo kun je in de avond goed in slaap vallen en in de ochtend goed opstaan.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking