100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

ProviderCheck Nieuwjaars cashback!

Dinsdag 3 Januari 2023 3 minuten en 9 seconden leestijd

ProviderCheck Nieuwjaars cashback!

Het nieuwe jaar is alweer aangebroken. Wij wensen je een heel fijn en gezond 2023 toe! Om 2023 goed te beginnen hebben wij een Nieuwjaars cashback. Als je via ProviderCheck overstapt ontvang je maar liefst €23,- cashback op alles! Ben je benieuwd naar deze actie? Lees snel verder…

Omdat wij het nieuwe jaar goed willen beginnen hebben wij een exclusieve actie. Als je in januari 2023 via ProviderCheck overstapt naar een nieuwe internet provider krijg je €23,- cashback. Deze cashback geldt op alle abonnementen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken welke providers kunnen leveren op jouw adres en welke snelheden er mogelijk zijn.

Hoe krijg ik de Nieuwjaars cashback?

Wil jij graag de Nieuwjaars cashback ontvangen? Dat kan door via ProviderCheck over te stappen. Als je de gratis postcodecheck doet zie je welke abonnementen er allemaal mogelijk zijn op jouw adres. Je kunt hierbij aangeven of jij een internet only, een internet & bellen, een internet & tv of een alles-in-1 abonnement wilt hebben. Als je de check hebt gedaan zie je bovenin welk soort internet er mogelijk is op jouw adres, wat de gemiddelde snelheid in je buurt is en wat de snelste provider in jouw buurt is.

Alle abonnementen de op jouw adres mogelijk zijn komen naar voren. Ben je op zoek naar iets specifieks? Dan kun je gebruik maken van de filters. Zo kun je bijvoorbeeld sorteren op goedkoopste prijs, op providers, de gewenste snelheid aangeven, de gewenste internetsoort aangeven en nog veel meer. Als je uiteindelijk het abonnement hebt gevonden dat je wilt hebben klik je op ‘bestellen’.

Je wordt nu doorgestuurd naar de website van de provider zelf. Hier sluit je het abonnement af. Je sluit nooit bij ons zelf een abonnement af en wij verzamelen dan ook geen gegevens.

Hoe vraag je de cashback aan?

Nadat jij je abonnement bij de provider hebt afgesloten kun je weer terugkeren naar onze site om je cashback bedrag van €23,- te claimen. Als je op onze site bent ga je in het menu naar ‘cashback’. Hier zie je een oranje button met de tekst ‘Claim je cashback nu’. Als je hier op klikt ga je naar het cashback formulier.

In dit formulier kun je al je gegevens invoeren. We vragen je ook om een bestand, hier willen we graag de bevestiging van je nieuwe provider of je nieuwe contract. Deze hebben wij nodig om de cashback te keuren. Je kunt er voor kiezen om je gehele cashback bedrag of een deel hiervan te doneren aan een goed doel. Dit kan aan KiKa, Voedselbanken Nederland of het Wereld Natuur Fonds. Als je het formulier hebt ingevuld klik je op ‘versturen’.

Wij gaan je bestelling controleren en verwerken. Wanneer alles in orde is kun je het bedrag binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening verwachten.

Wie is ProviderCheck?

Inmiddels bestaat ProviderCheck al 13 jaar. We zijn continue bezig met het verbeteren van de website met als doel om het vergelijken voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast willen wij je blijven informeren van wat er in de wereld van internet en tv speelt door middel van onze blog.

Wij zijn een 100% onafhankelijke vergelijkingssite. Je vergelijkt gratis bijna alle internetproviders waarbij wij ook nog eens de laagste prijsgarantie bieden. Het is ons doel om jou zo goed mogelijk te helpen met het vinden van een internet abonnement dat bij je past.

Wij hebben onze eigen unieke postcodecheck ontwikkeld waardoor je op een makkelijke en snelle manier kunt ontdekken welke internet providers er leverbaar zijn op jouw adres en uit welke abonnementen je kunt kiezen.

Stap jij ook over?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking