100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

ProviderCheck September deal 2021!

Wednesday 1 September 2021 3 minuten en 26 seconden leestijd

ProviderCheck September deal 2021!

Deze maand hebben wij onze eigen actie! Sluit in de maand september via ProviderCheck een nieuw abonnement af en jij hebt de keuze tussen een Wake-up light (t.w.v. €39,-) OF €30,- cashback! Deze actie geldt voor alle abonnementen bij elke provider. Doe dus snel de postcodecheck en pak deze actie!

Vind jij het ook niet fijn om in de ochtend abrupt wakker te worden door een wekker? Het is bewezen dat een wekker slecht is voor de prestaties en voor de gezondheid. Daar bieden wij een oplossing voor, namelijk de ProviderCheck Wake-up light! Met de 6 verschillende lichtkleuren, zonsopgangsimulatie, 7 natuurlijke wekkergeluiden en een snooze functie creëer jij met deze wekker jouw ideale ochtend. Wanneer jij in september overstapt kun je voor deze wekker kiezen t.w.v. €39,-. Toch liever korting? Kies dan voor €30,- cashback.

Wat is een Wake-up light?

De Wake-up light wekt je rustig met licht dat langzaam feller wordt zodat je niet abrupt gestoord wordt in je slaap. Je wordt op een natuurlijke manier wakker waardoor je lichaam zich goed kan voorbereiden. Je dag begint een stuk rustiger waardoor je je overdag ook fitter voelt. Vertrouw je toch niet helemaal op alleen het licht, dan kun je ook een natuurlijk geluid instellen als alarm. Het licht gaat 30 minuten voordat het alarm afgaat automatisch aan. In deze 30 minuten licht het licht langzaam op. De helderheid van het licht bereikt zijn maximum op de alarmtijd terwijl de natuur geluiden beginnen te rinkelen.

Ben je er nog niet klaar voor om te ontwaken? Maak dan gebruik van de ‘touch & snooze’ functie en blijf nog 5 minuten extra langer liggen.

Kom jij juist moeilijk in slaap? Ook dan is deze wake-up light ideaal. De lamp begint met een heldergeel licht dat steeds geler en zwakker wordt. Hiermee wordt een zonsondergang gecreëerd.

De Wake-up light is multifunctioneel. Zo dient het ook als nachtlampje en is het geheel draadloos. Je kunt hem dus ook makkelijk meenemen als je ergens een nachtje gaat slapen.

De ProviderCheck Wake-up light verbetert je dag- en nacht ritme, verminderd stress en helpt te ontspannen. 

Wat zijn de voordelen van de ProviderCheck Wake-up light?

Jouw voordelen wanneer je de ProviderCheck Wake-up light gebruikt:

 • Je wordt wakker met zachte natuurgeluiden en zonsimulatie;
 • Keuze uit 7 natuurgeluiden;
 • Geschikt als leeslamp en nachtlamp;
 • Snoozefunctie;
 • 4 volumeniveaus;
 • Het helpt je met het op een natuurlijke manier in slaap vallen en wakker worden;
 • Goed voor je gezondheid.

De voordelen van de ProviderCheck Wake-up light in vergelijking met andere wake-up lights:

 • Er zit een alarm functie op deze wekker;
 • De lichtsterkte neemt geleidelijk toe;
 • Je kunt verschillende kleuren lamp instellen;
 • Je kunt een kleur vastzetten;
 • Je kunt gebruik maken van ontwaak en slaap geluiden;
 • De wekker heeft een krachtige speaker.

De afmetingen zijn:
hoogte 151mm
Breedte 106mm

Hoe ontvang ik de Wake-up light of de cashback?

Je kunt de Wake-Up light of de cashback ontvangen door in de maand september via ProviderCheck een abonnement bij één van onze internetproviders af te sluiten. Deze actie geldt op alle pakketten. Je kunt dus kiezen uit ‘alleen internet’, ‘internet & tv’. ‘internet & bellen’ en ‘alles-in-1’. Je kunt kijken welke abonnementen er op jouw adres beschikbaar zijn door het doen van onze gratis postcodecheck.

Heb je het abonnement afgesloten? Dan kun je bij ons jouw cadeau of cashback aanvragen. Dit doe je door middel van het cashback formulier. Op deze pagina klik je op ‘Claim je cashback nu’. Je komt op een formulier terecht die je invult. In dit formulier kun je ook jouw keuze maken, de ProviderCheck Wake-up light (t.w.v. €39,-) OF de €30,- cashback.

Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening of ontvang je jouw cadeau via de post.

Daarnaast heb je ook nog de keuze om jouw korting te doneren aan een goed doel. Hierbij kun je kiezen uit Stichting DierenLot, Stichting Ambulance Wens of Alzheimer Nederland. 

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking