100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

ProviderCheck septemberactie 2022!

Maandag 5 September 2022 3 minuten en 21 seconden leestijd

ProviderCheck septemberactie 2022!

Wij hebben in september een hele mooie actie voor jou! Stap namelijk deze maand over naar een nieuwe internet provider via ProviderCheck en ontvang maar liefst €25,- cashback. Dit geldt voor een overstap naar alle providers voor alle abonnementen! Stap jij ook over? Bekijk snel welk abonnement bij jou past…

ProviderCheck geeft altijd €10,- cashback als je overstapt. Deze maand hebben wij een speciale actie, in plaats van €10,- cashback geven wij namelijk €25,- cashback! Dit geldt voor alle abonnementen bij alle providers. Je hebt de keuze tussen internet only, internet & tv, internet & bellen en alles-in-1. Daarbij heb je ook de keuze tussen meerdere snelheden. Je vindt abonnementen met snelheden van 30 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s.

Naar welke providers kun je overstappen en hoe doe je dat?

Wij hebben deze actie op alle abonnementen bij alle internet providers. Wij hebben de volgende internet providers in onze vergelijker: Budget Alles-in-1, Caiway, Delta, JonazKPN, Online.nl, Solcon, T-Mobile, Youfone, Ziggo. Maar hoe stap je over? Allereerst doe je de gratis postcodecheck. Nadat je onze postcodecheck hebt gedaan zie je welke internet providers er op jouw adres leveren en welke internetsnelheden er op jouw adres mogelijk zijn.

Nu je weet wat er mogelijk is op jouw adres, kun je een weloverwogen keuze maken. Je hebt ook de mogelijkheid om de resultaten te filteren. In de filters kun je onder andere kiezen voor het soort pakket, voor de snelheid, voor het verbindingstype en nog veel meer. Door gebruik te maken van deze filters blijven uiteindelijk de abonnementen over die echt bij jou passen.

Heb jij al een mobiel abonnement bij een internet provider? Dan is de kans groot dat jij combikorting kunt ontvangen. In dit geval kun je de combivoordeel check doen of kun je in de filters jouw mobiele abonnement aanklikken. Zo zie je welk voordeel je ontvangt als je ook een internet abonnement bij die provider af neemt.

Zodra je het abonnement gevonden hebt die je af wilt sluiten klik je op ‘bestellen’. Je wordt doorgestuurd naar de website van de provider. Je sluit het abonnement dus bij de provider zelf af. Je vult hier alle formulieren in en sluit het abonnement af. Hou altijd rekening met het opzegtermijn. Heb jij je abonnement al langer dan een jaar? Dan heb je een opzegtermijn van een maand. Is jouw contract bij je huidige provider nog niet voorbij dan moet je kijken of je al kosteloos over kunt stappen.

Alle internet providers die wij in onze vergelijker hebben staan bieden een gratis overstapservice aan. Deze service houdt in dat je nieuwe provider de opzegging bij je oude provider regelt. Je hoeft dus niet zelf je oude abonnement op te zeggen. Je nieuwe provider zorgt ervoor dat je nieuwe abonnement op dezelfde dag ingaat als dat je oude abonnement stopt. Zo kom je niet zonder internet te zitten en voorkom je ook dat je dubbel moet betalen.

Hoe vraag je je cashback aan?

Het aanvragen van de €25,- cashback is heel erg makkelijk. Nadat je je abonnement afgesloten hebt kun je weer terug gaan naar onze site. In het menu vind je het kopje ‘cashback’. Op deze pagina zie je de oranje button met ‘claim je cashback nu’. Je kunt hier het cashback formulier invullen.

Tijdens het invullen van het formulier kun je kiezen of je je cashback wilt doneren aan een goed doel. Je kunt hier ook het percentage van de donatie kiezen. Je hebt de keuze tussen de doelen Kika, Voedselbanken Nederland of Wereld Natuur Fonds. Hou je liever je cashback zelf? Dit is natuurlijk ook mogelijk.

In het formulier vragen wij om een bestand te uploaden. Wij ontvangen graag de bevestigingsmail van je nieuwe provider of het contract van je nieuwe provider. Zo kunnen wij de aanvraag keuren. Als alles goed is ontvang je het cashback bedrag maximaal binnen 3 weken van de start van je nieuwe internet abonnement.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking