100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Recent Providernieuws!

Woensdag 12 Mei 2021 2 minuten en 54 seconden leestijd

Recent Providernieuws!

Internetproviders zitten nooit stil. Ze zijn altijd bezig met het blijven ontwikkelen zodat ze jou het beste, snelste en stabielste internet kunnen leveren. Maar ook zodat ze jou een fijne kijkervaring kunnen bieden. Dit blijkt maar weer uit ontwikkelingen die kort geleden plaats hebben gevonden. Zo hebben Caiway en Delta hun tv-decoder sneller gemaakt, heeft Ziggo haar basispakket uitgebreid, heeft Canal Digitaal een nieuwe filmzender en gaat KPN on demand films van Pathé leveren. Wil je meer weten over deze ontwikkelingen? Lees dan snel verder!

Delta en Caiway maken tv-decoder sneller

Delta en Caiway hebben door het bedrijf Stoneroos verbeteringen laten doorvoeren waardoor hun tv-decoders sneller worden. Delta en Caiway leveren de decoder in bruikleen aan klanten. De decoder heeft nu een volledig nieuwe userinterface. Aan het grafische uiterlijk is vrijwel niets veranderd, de meeste veranderingen zitten aan de binnenkant. De decoder is maar liefst 50 procent sneller geworden! Wat wel is veranderd aan het uiterlijk is de tv gids. Wanneer je klant bent bij Delta of Caiway kun je nu kiezen uit twee opties om de tv-gids te zien, namelijk een lijstweergave of rasterweergave.

Delta en Caiway bieden twee zenders in het teken van het Eurovisie Songfestival

In 2019 won Duncan Lawrence het Eurovisie Songfestival en daarom heeft Nederland dit jaar de eer om de 65e editie van het Songfestival te organiseren. Deze vindt plaats van 18 tot en met 22 mei in Ahoy Rotterdam. Bij Delta en Caiway volg je alles rondom het festival gratis via OUTtv en NPO1 extra. Je vindt OUTtv via kanaal 365 en NPO 1 extra via kanaal 41.

Ziggo breidt haar basispakket uit met twee zenders

Ziggo breidt haar basispakket tijdelijk uit met twee zenders. Deze zenders komen uit het zender pakket Ziggo Movies & Series XL. Het gaat om de zenders TV538 en OUTtv. TV538 is nog maar te zien tot en met 17 mei. De zender OUTtv is te zien tot 1 juni. OUTtv staat volledig in de schijnwerpers van het Eurovisie Songfestival dat van 18 tot en met 22 mei in Ahoy Rotterdam wordt georganiseerd. Je ziet hier een reeks van speciale songfestivalprogramma’s, waaronder de ESC TOP 250.

Canal Digitaal krijgt een extra filmzender

Canal Digitaal biedt de zender ‘Filmbox’ vanaf 4 mei aan alle klanten aan. FilmBox is eigendom van SPI international en al enige tijd beschikbaar in diverse Oost-Europese landen. Canal Digitaal is de eerste die de zender FilmBox aanbiedt in Nederland. FilmBox wordt ingezet om kijkers bekend te maken met het aanbod van betaalzender Film1. Het aanbod van FilmBox bestaat uit films en series, zoals Narcos, Unsane en Crypto. Hiermee maakt Canal Digitaal een grote stap om alle klanten een grote variëteit aan films en series aan te bieden zonder dat hiervoor betaald dient te worden.

Pathé Thuis gaat films on demand voor KPN leveren

Vanaf 2 juli kun je, wanneer je bij KPN internet afneemt, films on demand huren uit het filmaanbod van Pathé Thuis. Pathé gaat alle on demand huurfilms voor het KPN-platform leveren. Wanneer je tv bij KPN hebt kun je via het bestaande menu kiezen uit meer dan 3700 films. KPN wilt dat haar klanten op de eerste rij zitten als het gaat om de eerste en nieuwste films, daarom is ze blij dat ze hen via KPN TV toegang kan geven tot het diverse filmaanbod. Pathé Thuis is in Nederland de marktleider op het gebied van digitale verhuur van films. Inmiddels telt ze 1 miljoen betalende huishoudens.

Wil jij ook internet en tv afsluiten?

Heb jij nog geen internet en tv maar zou je dit graag af willen sluiten? Je kunt bij ons op de site onze gratis postcodecheck doen. Door middel van deze check kom jij erachter welke providers er internet op jouw adres leveren. Je kunt de internetproviders heel gemakkelijk vergelijken en zo de provider kiezen die het beste bij jou past. Wanneer je ook graag tv wilt kun je kiezen uit een ‘internet en tv’ pakket of een ‘alles-in-1’ pakket.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking