100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

September actie | Cashback + Pathé Thuis voucher cadeau!

Vrijdag 1 September 2023 4 minuten en 45 seconden leestijd

September actie | Cashback + Pathé Thuis voucher cadeau!

De vakantie zit erop, de scholen zijn begonnen en jij bent waarschijnlijk weer gestart met werken. Maar niet getreurd, want ook nu is er iets te vieren. Wij hebben namelijk onze September actie. Wil je weten wat de actie inhoudt? Lees dan snel verder.

Kijk nou eens! September actie

Het wordt alweer vroeger donker, je bent waarschijnlijk vaker thuis en opeens merk je dat je internetverbinding niet meer optimaal werkt. Of heb je deze vakantie toch te veel uitgegeven en wordt het tijd om te besparen? Dan is dit een goed moment om te kijken of een nieuw internet (& tv) abonnement interessant is voor jou.

Want in september krijg je van ons niet alleen op alle internet (& tv) abonnementen €40,- cashback, maar ook nog eens een Pathé Thuis voucher t.w.v. €5,99 cadeau! Met deze voucher kun je minimaal 1 film huren.

Ontdek nu welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres en uit welke internet pakketten je kunt kiezen. Met onze gratis postcodecheck krijg je binnen een minuut een overzicht van alle mogelijkheden op jouw adres en kun je direct starten met internet vergelijken.

Hoe maak je gebruik van de September actie?

Wil je gebruik maken van de Kijk nou eens! September actie? Dat is heel eenvoudig. Als je in de periode van 1 tot en met 30 september ’23 via ons (ProviderCheck.nl) overstapt naar een nieuwe internet provider krijg je van ons de cashback van €40,- en een Pathé Thuis voucher cadeau. Ook als je nog geen internet abonnement hebt kun je gebruik maken van deze deal. Wij hebben alle stappen voor je op een rij gezet:

 • Postcodecheck: start met het doen van de gratis postcodecheck op onze website. Je krijgt daarna een overzicht te zien met providers en internettechnieken die leverbaar zijn op jouw adres. Nu kan het vergelijken beginnen. Let goed op de internetsnelheid, de internettechniek, de inhoud van het tv-pakket als je die af wilt nemen en het bedrag dat je per maand gaat betalen.
   
 • Bestellen: heb je het internet abonnement gevonden dat het beste bij jouw gebruik past? Klik dan op de ‘bestellen’ button. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de door jou gekozen provider.
   
 • Afsluiten: het abonnement sluit je bij de internet provider zelf af. Voer op de bestelpagina je gegevens in en controleer goed of het juiste internet pakket is geselecteerd.
   
 • Overstappen: als je al een internet abonnement hebt kan je nieuwe provider je huidige abonnement voor je opzeggen. Bijna al onze providers bieden zo’n gratis overstapservice. Als je gebruik maakt van de overstapservice zorgen je nieuwe en huidige provider ervoor dat je huidige abonnement stopt op de dag dat je nieuwe abonnement van start gaat. Zo kom je nooit zonder internet te zitten.

Let op! Alle internet providers hebben een opzegtermijn van 1 maand.

 • Bevestiging/contract: nadat je je abonnement hebt afgesloten krijg je van je nieuwe provider per mail een bevestiging/contract. Deze heb je nodig voor het aanvragen van je September actie cashback en Pathé Thuis voucher.

September actie Sim Only

Wist je dat je sinds juni bij ons ook Sim Only kunt vergelijken? Ontdek de acties van alle Sim Only providers. Dankzij de handige filters ontdek je snel de provider en het abonnement dat bij jou past.

In september geven wij ook €40,- cashback en een Pathé Thuis voucher t.w.v. €5,99 op alle Sim Only abonnementen*.

*Let op! Maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen zijn uitgesloten van deze actie.

Veel van onze providers bieden zowel thuis internet- als Sim Only abonnementen aan. Als je beide producten bij dezelfde provider afneemt, kan je dat extra voordeel opleveren. Wij noemen dat combivoordeel. Providers belonen je met extra kortingen en bijvoorbeeld een gratis tv-pakket als je meerdere producten afneemt. Buiten de korting en gratis extra’s is het fijn om alles onder één dak geregeld te hebben.

Hoe vraag je de September cashback en Pathé Thuis voucher aan?

Leuk, je hebt via ProviderCheck een nieuwe internet en/of Sim Only abonnement afgesloten. Heb je de bevestiging/het contract van je nieuwe provider al ontvangen? Dan kun je de cashback van €40,- en Pathé Thuis voucher aanvragen.

Die doe je door het invullen van het cashbackformulier op onze website. Geef in het formulier aan of je een internet of Sim Only abonnement hebt afgesloten bij ‘Abonnement type’, vul je gegevens in en upload de bevestiging/het contract die je van je nieuwe provider hebt gekregen. Let op! Hierop moeten jouw gegevens en het abonnement waarvoor je gekozen hebt staan.

Misschien vraag je je af waarom je jouw gegevens in moet voeren. Dat komt door de privacywetgeving. Door deze wetgeving mogen providers ons namelijk niet vertellen wie via ons naar hen zijn overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij je cashback controleren. Natuurlijk houden wij ons ook aan de privacywetgeving en gebruiken we jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Weet jij al wat je gaat doen met je €40,- cashback? Wist je dat wij ook de mogelijkheid bieden om het bedrag, of een deel daarvan, te schenken aan een goed doel? Je hebt de keuze uit de volgende drie goede doelen:

 1. Hartstichting
 2. Stichting AAP
 3. Stichting het vergeten kind

Wat is Pathé Thuis?

Daar kunnen we kort over zijn, Pathé Thuis is dé streamingdienst voor filmliefhebbers. Bij Pathé Thuis kijk je naar de nieuwste films, maar ook klassiekers in alle denkbare genres, gewoon vanaf je eigen bank.

Het voordeel van Pathé Thuis is dat je geen abonnement hoeft af te sluiten. Je kunt gratis een account aanmaken en betaalt daarna alleen voor de film(s) die je huurt of koopt. Als je voor de eerste keer een film huurt betaal je maar €1,99. En met de Pathé Thuis voucher die je van ons cadeau krijgt zelfs helemaal niets!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking