100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Solcon actie!

Maandag 26 April 2021 3 minuten en 5 seconden leestijd

Solcon actie!

Wanneer je nu bij Solcon een internet abonnement afsluit ontvang jij tijdelijk een heel mooi cadeautje! Daarnaast ontvang je wanneer je via ProviderCheck overstapt ook altijd minimaal €10,- cashback. Ben je benieuwd welk cadeautje je ontvangt? Lees snel verder!

Stap jij nu over naar Solcon? Dan ontvang je tijdelijk 2 wifi-versterkers cadeau, ter waarde van maar liefst €118,-! Dat wil jij toch ook? Je ontvangt deze wifi-versterkers wanneer je een internetabonnement afsluit. Dit geldt voor alle abonnementen in combinatie met internet, dus ook voor bellen en tv in combinatie met internet. Daarnaast ontvang je ook €10,- cashback!

Wat is een wifi versterker?

De naam zegt het al, een wifi versterker is een manier om je wifi verbinding te versterken of te versnellen en je draadloze bereik te vergroten. Dit is ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld op je zolder of in de tuin een minder goede internetverbinding hebt. Het bereik van een wifi signaal is meestal niet meer dan 10 tot 15 meter, daarnaast kan een internetverbinding niet door dikke muren of vloeren heen. Wanneer jij ver weg van je router zit zal je wifiverbinding zwakker zijn. Door middel van een wifi versterker wordt dit signaal weer sterk.

Met het Mesh wifi netwerk van Solcon heb je supersnel en stabiel internet. Door middel van de mesh wifi versterkers heb je super goed bereik, optimale internetsnelheid en het is eenvoudig aan te sluiten. Je hoeft de wifi-versterkers alleen in het stopcontact te doen en hebt dus geen last van kabels. Mesh wifi betekent multi-room wifi. Hierbij werken meerdere wifipunten samen om te zorgen voor een supergoed bereik. Door middel van de wifi versterkers van Solcon creëer jij een eigen mesh netwerk bij je thuis.

Wanneer je nu een abonnement afsluit bij Solcon, ontvang jij dus gratis twee wifi versterkers. Maar waar kun je deze het beste neerzetten? We adviseren om een wifi versterker dicht bij je modem te plaatsen en de andere versterker vlak bij de plek waar je goede wifi wilt hebben. Zolang het lampje op de versterker groen blijft branden is het een goede plek. Wordt het lampje oranje dan ben je toch te ver van het modem af.

Wie is Solcon?

Solcon levert al internet sinds 1996. Ze houdt zich sinds het begin al bezig met de vraag hoe ze het internet van morgen optimaal en zo veilig mogelijk kan inrichten. Hierbij hanteert Solcon drie beloftes, namelijk:

  • De allerbeste veiligheid;
  • Toonaangevend op elk gebied;
  • Pionierend en innovatief.
     

De missie van Solcon was vanaf het begin al duidelijk: “Het voor iedereen beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet.” Vanaf de start van het bedrijf is Solcon pionier op het gebied van veiligheid en serviceverlening. Ze bouwden in Nederland een internet- en telefoonfilter maar ook het voice over IP bellen is ontwikkeld door Solcon.

Solcon biedt een overstapservice. Je stapt moeiteloos over van je huidige internetprovider. Je zit geen dag zonder internet en hebt ook geen dubbele kosten, ideaal!

Wanneer je een internetabonnement af sluit bij Solcon heb je de keuze tussen DSL internet of Glasvezel internet. Het DSL internet heeft snelheden van 50 mbit tot 100 mbit. Wanneer je glasvezel hebt kun je kiezen tussen snelheden van 100 mbit tot 1000 mbit. Je geniet van het betrouwbare netwerk van KPN.

Ben je benieuwd of Solcon ook beschikbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen. Ook kun je hierdoor zien welk soort internet er beschikbaar is op jouw adres.

Sluit je ook tv af? Dan ontvang je in het basispakket maar liefst 70 zenders, waarvan 45 in HD-kwaliteit. Wil je graag extra zenders? Je kunt extra zenderpakketten afsluiten. Solcon heeft ook een TV app. Hiermee kun je eenvoudig online tv kijken.

Je kunt kiezen tussen meerdere internetabonnementen, namelijk: ‘alleen internet’, ‘internet en tv’, ‘internet en bellen’ of ‘alles-in-1’.

Solcon is de afgelopen 4 jaar uitgeroepen tot beste provider door de Consumentenbond.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking