100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Top 10 best gelezen kennisbankberichten 2021

Tuesday 28 December 2021 4 minuten en 48 seconden leestijd

Top 10 best gelezen kennisbankberichten 2021

In het jaar 2021 hebben wij heel veel kennis met jullie mogen delen. Wij hebben gekeken welke kennisbankberichten het meeste door jullie gelezen werden. De top 10 van deze berichten hebben wij voor jullie op een rijtje gezet! Ben je ook benieuwd wat je medemens het meest interessant vindt om te lezen? Lees dan snel verder!

Wij vinden het heel erg leuk om onze kennis met jullie te delen. We vinden het nog leuker om te zien dat sommige kennisbankberichten van ons ook echt heel populair zijn onder onze bezoekers. Het ene bericht is populairder dan het andere bericht, en wij hebben de top 10 op een rijtje gezet! Wij zullen per populair kennisbankbericht een kleine samenvatting geven.

1. KPN of Ziggo - Wat zijn de voor- en nadelen van de providers?

Het bericht dat het meest gelezen is, is het bericht over de voor- en nadelen van KPN en Ziggo. Beide twee grote spelers op de markt voor internet en tv. Maar wat zijn nou de grote verschillen? Het grootste verschil tussen deze twee internetproviders is het soort internet dat ze aanbieden. Ziggo biedt namelijk kabelinternet aan en KPN biedt DSL- en glasvezelinternet aan. Beide providers bieden interactieve tv met veel zenders en ze hebben beide een app waarmee je altijd en overal tv kunt kijken. Zowel KPN als Ziggo biedt de overstapservice aan.

2. Hoe werkt de Ziggo afstandsbediening?

Het bericht over de Ziggo afstandsbediening was in 2021 ook heel erg populair. Ziggo heeft 7 verschillende afstandsbedieningen. Dit komt omdat er meerdere tv kastjes in omloop zijn, waarvan natuurlijk oudere en nieuwere versies zijn. In dit kennisbankbericht hebben wij per afstandsbediening uitgelegd hoe je hem in kunt stellen. Wil jij ook graag je afstandsbediening van Ziggo instellen? Lees dan dit kennisbankbericht voor wat hulp!

3. Hoe werkt de KPN Experia Box?

Veel mensen zijn op zoek naar een uitleg over de Ziggo afstandsbediening, maar ook naar uitleg over de KPN Experia Box. Het kennisbankbericht over de werking van de KPN Experia Box is namelijk het derde meest gelezen kennisbankbericht van 2021. De KPN Experia Box is een modem en router in één. Je ontvang deze wanneer je bij KPN een abonnement afsluit. Je leest alles over de KPN Experia Box in dit kennisbankbericht.

4. Hoe stream je Disney Plus naar je televisie?

Het kijken van streamingdiensten wordt steeds populairder. Dit brengt ons bij het volgende veel gelezen bericht, namelijk ‘Hoe stream je Disney Plus naar je televisie?’. Disney+ is de streamingdienst van Disney. Je kunt naar Disney+ op groot scherm kijken via bijvoorbeeld je Smart TV, maar ook via een Google Chromecast of een Apple TV. Voor meer informatie hier over kun je het kennisbankbericht lezen.

5. Hoe werkt de Ziggo Mediabox?

Wanneer jij bij Ziggo een abonnement afsluit inclusief televisie, ontvang je automatisch een Ziggo Mediabox. Door deze Mediabox kun jij tv kijken. Dit kastje is jouw digitale tv-ontvanger. Je kunt niet alleen kijken naar je favoriete zenders, maar je kunt deze ook opnemen, vanaf het begin bekijken, terugkijken en live pauzeren. Je leest alles over de Ziggo Mediabox in dit kennisbankbericht.

6. Waar kan ik nog tv kijken via de kabel?

Sinds 1995 kun je al tv kijken via de kabel, maar kan dit nog steeds? DSL internet is op veel adressen beschikbaar en glasvezelinternet wordt ook steeds meer aangelegd. Wanneer jij deze soorten internet hebt kun je niet meer tv via de kabel kijken. TV kijken via de kabel kan nog maar bij weinig internetproviders in Nederland, zoals bij Delta en Ziggo. Lees in dit kennisbankbericht waar je nog tv kunt kijken via de kabel!

7. Hoe meet je je wifi signaal in huis?

Door al het thuiswerken tegenwoordig en door het vele gebruik van slimme apparaten wordt het steeds belangrijker om een goed wifi signaal in huis te hebben. Ons kennisbankbericht over hoe je je wifi signaal in huis kunt meten is in 2021 dan ook heel vaak gelezen. Je kunt je signaal heel makkelijk zelf meten, door bijvoorbeeld een speedtest. Heb je jouw wifi signaal gemeten en blijkt het niet zo goed te zijn? Dan kun je in dit kennisbankbericht ook allemaal tips lezen om je signaal te versterken.

8. TV kijken in 4K, kan dat al?

Het is inmiddels al mogelijk om tv te kijken in 4K. Door middel van 4K televisie kijk je naar een nog scherper beeld, namelijk 4 keer scherper dan full HD. Je kunt wel alleen kijken naar 4K wanneer je televisiescherm dit ondersteunt. Daarnaast bieden veel internetproviders nog geen 4K televisie aan. Wil je alles lezen over deze techniek? Lees dan even het kennisbankbericht. 

9. Kan ik ook een abonnement afsluiten voor alleen vast bellen?

Wanneer jij een internetabonnement afsluit kan dit bijna altijd in combinatie met vast bellen. Is het andersom ook mogelijk? Dat je een abonnement afsluit voor alleen vast bellen? Dit is zeker wel mogelijk, alleen niet bij alle internetproviders. Ben je benieuwd waar dit wel kan? Wij vertellen het jou.  

10. Bij welke providers kun je gebruikmaken van je eigen router - en hoe?

Wanneer jij een thuis internet abonnement afsluit bij een internetprovider, ontvang je vrijwel altijd een modem en router in één. Het is wel mogelijk om bij internetproviders gebruik te maken van je eigen router. Wil je weten hoe en bij welke providers dat kan? Lees dan dit kennisbankbericht.

Heb jij al goed internet?

Heb jij nog geen goede internetverbinding? Of zou je graag willen kijken of je ergens anders goedkoper een internetabonnement af kunt sluiten? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck. Door deze postcodecheck kun je alle internetabonnementen op jouw adres met elkaar vergelijken.

Zoek jij informatie over een onderwerp en kun je er weinig over vinden? Zou je graag willen dat wij daar een bericht over schrijven? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking