100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Vakantie in Nederland? Met 4G stabiel internet op je vakantieadres

Woensdag 24 Juni 2020 3 minuten en 7 seconden leestijd

Vakantie in Nederland? Met 4G stabiel internet op je vakantieadres

De zomer van 2020 is goed van start gegaan met deze week tropische temperaturen en de zomervakantie komt eraan. Maar ook zitten we nog midden in de corona crisis. Vertrek jij dit jaar voor een vakantie ergens in Europa of blijf je in de lage landen?

Veel vakantiegangers lijken deze zomer te kiezen voor een vakantie in Nederland en waarom ook niet. Ons lans is prachtig en er valt genoeg te ontdekken. Wanneer je aan het genieten bent van je vakantie is een goede internetverbinding heel fijn. Foto’s van je kids naar opa en oma sturen, ’s avonds een filmpje kijken en de kids ’s ochtends vroeg hun favoriete serie zodat jij je nog een keer om kunt draaien.

Helaas is de Wifi verbinding op veel vakantieadressen nog steeds van een lage kwaliteit en dat is vervelend. Ontspannen een film kijken of een game spelen geeft zo meer frustratie dan plezier. Gelukkig is er een oplossing!

4G internet voor op de camping

4G internet voor op de camping, maar ook voor je vakantiehuis, boot, bungalow, boomhut of ieder ander vakantieadres.

In principe is 4G internet voor thuis bedoelt voor gebruik binnen Nederland, maar reis je deze zomer toch af naar de Spaanse playa’s dan is het ook daar mogelijk om voor een beperkt aantal dagen per jaar binnen de EU-gebruik te maken van je 4G internetabonnement. Ga je overwinteren dan is dit niet de meest geschikte oplossing, maar voor 3 weken zon, zee en strand kun jij met 4G prima genieten van een stabiele internetverbinding.

Hoe werkt 4G internet?

4G internet werkt bijna net zoals je gewend bent met je mobiele telefoon, met dit verschil dat je nu het 4G signaal ontvangt via een router. Wanneer je een 4G internetabonnement afsluit ontvang je de router en een simkaart. De simkaart steek je in de router en daarna kun je het 4G signaal ontvangen.

De router verstuurt het internetsignaal weer naar de devices die je wilt gebruiken zoals je smartphone, laptop en tablet. Je ontvangt stabiel internet en bent niet afhankelijk van de Wifi op de camping of je eigen mobiel internet bundel.

Hoe sluit ik 4G internet aan?

Je kunt bij twee van onze internetproviders kiezen voor een 4G internetabonnement. Als eerste is er T-Mobile. Zij bieden 4G in combinatie met een router en heb je die al dan kun je ook kiezen om het 4G abonnement zonder router af te nemen. In dat geval is het abonnement per maand €6,- voordeliger. Je kunt kiezen uit een abonnement van 12 of 24 maanden. Ga je voor 1 jaar, dan betaal je eenmalig €72,- voor de router.

Je ontvangt met 4G internet van T-Mobile een internetsnelheid tot wel 25Mb. Je kunt onbeperkt gebruik maken van je internetverbinding dankzij de Unlimited 4G bundel die je ontvangt. Je ontvangt deze op het snelste 4G-netwerk van Nederland. T-Mobile is al 4 jaar op rij getest als beste 4G netwerk.

Ook KPN biedt 4G internetabonnementen, oftewel internet voor het buitengebied. Zij doen dit in combinatie met hun Hussel 50Mb pakketten en leveren 4G alleen wanneer er een lage internetsnelheid leverbaar is op jouw adres. Dit 4G abonnement is daarom vooral geschikt wanneer je thuis al KPN-internet ontvangt, met een lage internetsnelheid en minder voor op je vakantieadres.

Je sluit het 4G internetabonnement af op je thuisadres, tenzij je een vast vakantieadres hebt. Wanneer je op vakantie gaat neem je de router mee en gaat je internetverbinding met je mee op reis naar je vakantieadres.

4G internet voor thuis

Wist je dat de 4G internetabonnementen niet alleen geschikt zijn voor op je vakantieadres? Ook wanneer je op jouw adres geen goede internetverbinding hebt kan 4G voor thuis de oplossing zijn.

Wil jij ook stabiel internet tijdens je vakantie?

Dit jaar geen irritaties tijdens je vakantie, maar gewoon goed internet. Dat kan met 4G internet. Doe snel onze gratis postcodecheck, het kost je niet meer dan een minuut van je tijd. En kies voor 4G internet!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking