100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar kijk ik de finale van de TOTO KNVB beker?

Donderdag 18 April 2024 2 minuten en 31 seconden leestijd

Waar kijk ik de finale van de TOTO KNVB beker?

Aanstaande zondag, 21 april, is het tijd voor de finale van de TOTO KNVB beker. Het is alweer de 106e editie. De winnaar krijgt direct een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Deze editie spelen Feyenoord en NEC tegen elkaar in de Kuip in Rotterdam. Wil je weten waar en hoelaat je deze wedstrijd kunt kijken? Lees dan snel verder!

De bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wordt aankomend weekend op zondag 21 april om 18:00 gespeeld in de Kuip in Rotterdam. Beide clubs hebben al vaker in de finale gestaan dus weten wat hen te wachten staat. Wie zal de 106e editie winnen?

Geschiedenis van de TOTO KNVB beker

De TOTO KNVB beker is opgericht in 1899, nadat er op 15 januari 1989 in een bondsvergadering is besloten om een toernooi te organiseren. De eerste winnaar van de TOTO KNVB beker was RAP. Een Amsterdamse voetbalclub die in 1989 voor het eerst officieel voetbalkampioen van Nederland werd.

De beker heeft in alle jaren ook verschillende namen gehad. Sinds 2018 heet de beker pas de naam TOTO KNVB beker. De bijnaam is in al die jaren wel hetzelfde gebleven, namelijk ‘de dennenappel’.

De geschiedenis van Feyenoord en NEC in het bekertoernooi

Zowel Feyenoord als NEC hebben beide eerder in de finale gestaan van het bekertoernooi. Voor NEC wordt dit de 5e keer dat zij in de finale staan. Van de eerdere wedstrijden hebben zij er nog geen een gewonnen. Het kan voor NEC dan ook de eerste keer worden dat zij de beker winnen. Feyenoord heeft al 18 keer eerder in de bekerfinale gestaan. Zij hebben van deze wedstrijd maar liefst 14x gewonnen.

Voor Feyenoord is het kampioenschap uit zicht, waardoor dit de enige prijs is die zij kunnen pakken. Voor NEC is het 24 jaar geleden dat zij voor het laatst in de finale stonden, wat al een mooie prestatie is, maar alleen maar mooier wordt als ze winnen. Het belooft dus een leuke en spannende wedstrijd te worden.

De bekerfinale kijk je bij ESPN

De finale van de TOTO KNVB beker wordt uitgezonden op ESPN 1 op zondag 21 april om 16:00. De wedstrijd zelf begint om 18:00.  

Het is helaas niet mogelijk om de wedstrijd zonder een tv-abonnement te kijken. ESPN biedt namelijk geen mogelijkheid aan om direct bij hen een abonnement af te sluiten. Zij bieden dit alleen aan via de internet providers.

Om de wedstrijd te kunnen bekijken, heb je dus een internet abonnement nodig om combinatie met televisie. Heb je dit nog niet? Stap dan nu over. Doe de gratis postcodecheck op onze website en vergelijk alle beschikbare internet- en pakketten op jouw adres.

ESPN kijk je bij CANAL+

Heb je geen tv-pakket? Geen zorgen! Wij hebben een alternatief voor jou! CANAL+ biedt een TV App aan. Internet en tv-klanten van Online.nl zijn al bekend met deze aan, zij kijken namelijk televisie via CANAL+.

Als je de keuze maakt om voor de TV App van CANAL+ te gaan, dan krijg je niet alleen toegang tot alle ESPN-zenders, maar daarbij krijg je ook nog eens 60 andere tv-zenders. Daarbij kijk je gratis naar CANAL+ films en series, kan je live kijken en zelfs tot 7 dagen terug.

CANAL+ is een mooi alternatief als je nog niet over een tv-pakket beschikt. Je betaalt per maand €14,95 en daarbij kijk je de eerste week gratis. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de CANAL+ App uit te proberen. 

Probeer de CANAL+ App 1 week gratis

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking