100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar kijk ik ‘de Klassieker’ Feyenoord – Ajax?

Donderdag 4 April 2024 1 minuut en 57 seconden leestijd

Waar kijk ik ‘de Klassieker’ Feyenoord – Ajax?

De klassieker tussen Feyenoord en Ajax is een wedstijd met veel spanning en sensatie. De topwedstijd haalde in het seizoen 2022-2023 maar liefst 2.774.000 kijkers. Maar waar kan je dit weekend deze wedstrijd kijken? Wij zochten het voor jou uit en zetten het op een rijtje.

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax wordt aankomend weekend op 7 april om 14:30 gespeeld in de Kuip in Rotterdam. Op dit moment staat Feyenoord 2e in de competitie en Ajax 5e. De eerdere wedstrijd tussen de twee clubs in de Eredivisie eindigde in een 0-4 overwinning voor Feyenoord. Weet Ajax zich te revancheren?

De geschiedenis van de Klassieker

Dat Feyenoord en Ajax vaak tegen elkaar gespeeld hebben is wel duidelijk. Er zijn in totaal 203 officiële wedstrijden gespeeld. Dit zijn wedstrijden in de Eredivisie, maar ook bekerwedstrijden, oefenwedstijden etc. van de 203 wedstrijden, werden er 93 gewonnen door Ajax en won Feyenoord er 61. Het is 49 keer in een gelijkspel geëindigd.

De klassieker kijk je bij ESPN

De wedstrijd tussen Feyenorod en Ajax is de ‘Klassieker’ van de Eredivisie. EPSN zendt deze wedstrijd uit op zondag 7 april om 14:30.

Het is helaas niet mogelijk om de wedstrijd zonder een tv-abonnement te kijken. ESPN biedt namelijk niet de mogelijkheid om direct bij hen een abonnement af te sluiten. Dit bieden zij alleen aan via de internet providers.

Om de wedstrijd te kunnen bekijken, heb je een internet abonnement in combinatie met tv nodig. Heb je dit nog niet? Stap dan nu over. Doe de gratis postcodecheck op onze website en vergelijk alle beschikbare internet- en pakketten op jouw adres.

ESPN kijken via CANAL+

Heb je geen tv-pakket? Dam hebben wij een alternatief voor jou! CANAL+ biedt de TV App aan. Internet en tv-klanten van Online.nl zijn al bekend met deze app. Zij kijken namelijk televisie via CANAL+.


Als je de keuze maakt voor de TV App van CANAL+, dan krijg je niet alleen toegang tot alle ESPN-zenders, maar daarbij krijg je ook nog eens 60 andere tv-zenders. Je kijkt daarbij gratis naar CANAL+ films en series on demand, je kan live kijken en zelf tot 7 dagen terugkijken.

CANAL+ is een mooi alternatief als je nog niet over een tv-pakket beschikt. Per maand betaal je €14,95 en kijk je de eerste week gratis. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om de CANAL+ App uit te proberen. Daarbij is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Wil jij de Klassieker Feyenoord – Ajax kijken op ESPN via CANAL+? Kijk dan nu de eerste zeven dagen gratis en ontdek of de app bij jou past. Meld je direct aan via de button hieronder.

Probeer de CANAL+ App 1 week gratis

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking