100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar kijk je de kampioenswedstrijd Feyenoord - Go Ahead Eagles?

Donderdag 11 Mei 2023 3 minuten en 24 seconden leestijd

Waar kijk je de kampioenswedstrijd Feyenoord - Go Ahead Eagles?

Wordt Feyenoord dit weekend kampioen? Zondag 14 mei spelen zij om 16:45 uur in de Kuip tegen Go Ahead Eagles de kampioenswedstrijd. Daar wil je toch ook bij zijn? In dit blog vertellen we je waar je de wedstrijd kunt bekijken.

Dat Feyenoord dit jaar landskampioen gaat worden is wel zeker, maar wanneer is nog even de vraag. Feyenoord staat inmiddels acht punten voor op nummer twee PSV. Ondanks dat er nog drie wedstrijden te spelen zijn betekent dit dat ze dit weekend al kampioen kunnen worden.

Als Feyenoord morgen wint halen ze voor het eerst sinds 2017 de schaal naar Rotterdam. Wist je dat ze vorige week al kampioen hadden kunnen worden? Toen stak PSV er nog een stokje voor. En ook nu is het spannend want Go Ahead Eagles is een geduchte tegenstander. Tegen Ajax speelde ze vorige maand nog gelijk. Cadeau krijgt Feyenoord de landstitel dus niet.

Kampioenswedstrijd Feyenoord kijken bij ESPN

De wedstrijd Feyenoord tegen Go Ahead Eagles wil je natuurlijk niet missen. Daarom zendt ESPN de wedstrijd zondag 14 mei om 16:15 uur uit op hun hoofdkanaal. Op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van de wedstrijd. Het hoofdkanaal van ESPN zit nu namelijk bij de meeste internet providers in het basis tv-pakket. Bij Caiway en Delta is dit nog niet zo, maar deze twee providers geven hun abonnees in mei gratis toegang tot ESPN.

Het is niet mogelijk om de wedstrijd zonder tv-abonnement te bekijken. Het is namelijk niet mogelijk direct bij ESPN een abonnement af te sluiten. Zij bieden dit alleen aan via de verschillende internet providers.

Om de wedstrijd te kunnen kijken heb je dus een internet abonnement in combinatie met televisie nodig. Heb je dat nog niet, stap dan nu over. Doe de gratis postcodecheck op onze website, vergelijk alle internet en tv pakketten op jouw adres en stap over.

ESPN kijken via Canal Digitaal

Heb je geen tv-pakket, dan hebben we nog wel een alternatief voor je, dat is een abonnement nemen op de TV App van Canal Digitaal. Internet en tv klanten van Online.nl kennen deze App wel, zij kijken namelijk tv via Canal Digitaal.

Als je kiest voor de TV App van Canal Digitaal dan krijg je niet alleen toegang tot alle ESPN zenders, maar ook nog eens 60 andere tv-zenders. Je kijkt gratis naar Canal+ Films & Series on demand, je kunt live kijken of tot 7 dagen na de uitzending terug kijken.

Canal Digitaal is een mooi alternatief als je nog geen tv-pakket bij je internet abonnement hebt. Je betaalt per maand €14,95 en de eerste week kijk je gratis. Dan heb je even de tijd om de Canal Digitaal App uit te proberen. Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen.

Wil jij de kampioenswedstrijd van Feyenoord op ESPN via Canal Digitaal kijken? Kijk dan nu de eerste 7 dagen gratis en ontdek of deze App bij je past. Meld je direct aan door op de button hieronder te klikken.

Probeer de Canal Digitaal App 1 week gratis

Op welk tv-kanaal kijk ik naar ESPN?

Gelukkig bieden bijna al onze providers komende zondag toegang tot het hoofdkanaal van ESPN zodat jij kunt zien of Feyenoord al kampioen wordt dit seizoen.

Wij hebben alvast voor je uitgezocht op welk kanaal je bij de verschillende providers ESPN vindt:

  • Budget Alles-in-1 - Kanaal: onbekend
  • Caiway - Kanaal: 318
  • Delta - Kanaal: 421
  • KPN – Kanaal: 14
  • Online.nl – Kanaal: 401
  • T-Mobile – Kanaal: 150
  • Youfone – Kanaal: 21
  • Ziggo – Kanaal: 18

Feyenoord – Go Ahead Eagles kijken in Rotterdam

De kampioenswedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles wordt in de Kuip gespeelt, maar daar kaartjes voor bemachtigen gaat lastig worden. Wil je toch in de buurt zijn dan kun je zondag op meerdere locaties in Rotterdam naar de wedstrijd kijken.

Helaas zijn de tickets om de wedstrijd te kijken op het Stadhuisplein en op de Binnenrotte al uitverkocht, maar zover bekend op het moment van schrijven van dit blog zijn er nog wel tickets te krijgen om op het Willemsplein te kijken. Met op de achtergrond de iconische Erasmusbrug kijk je de wedstrijd hier op een mega scherm.

Als Feyenoord kampioen wordt zondag zal de huldiging maandag 15 mei plaats vinden op de Coolsingel. Alle ins and outs van de huldiging maakt de gemeente Rotterdam op een later moment bekend.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking