100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar kijk je ‘de Klassieker’ Ajax – Feyenoord?

Donderdag 21 September 2023
Laatste update: Dinsdag 26 September 2023 2 minuten en 36 seconden leestijd

Waar kijk je ‘de Klassieker’ Ajax – Feyenoord?

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is een wedstrijd waar altijd veel voetbalfans naar uitkijken. Deze topwedstrijd haalde afgelopen seizoen maar liefst 2.774.000 kijkers. Maar waar kan je deze wedstrijd eigenlijk kijken? Wij zochten het voor jou uit en zetten het op een rijtje.

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord werd afgelopen weekend op zondag 24 september om 14:30 gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Na verschillende incidenten is de wedstrijd definitief gestaakt. Het restant van de wedstrijd wordt op woensdag 27 september om 14:00 uitgespeeld. Het duel wordt vanaf de 55e minuut hervat met een stand van 0-3 in een lege Johan Cruijff ArenA.  

De geschiedenis van de Klassieker Ajax – Feyenoord

In de loop van de jaren hebben Ajax en Feyenoord in totaal 202 officiële wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Dit zijn niet alleen wedstrijden in de Eredivisie, maar ook bekerwedstrijden enz. Van de 202 wedstrijden werden er door Ajax 93 gewonnen. Feyenoord won 60 wedstrijden en het is 49 keer geëindigd in een gelijkspel.

Het restant van de Klassieker kijk je bij ESPN

De topwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord is de ‘Klassieker’ van de Eredivisie. ESPN zendt de restant van deze wedstrijd uit op hun hoofdkanaal op woensdag 27 september om 14:00. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen naar de wedstrijd kijken. Het hoofdkanaal van ESPN zit namelijk tegenwoordig bij de meeste providers in het basispakket.

Het is echter helaas niet mogelijk om de wedstrijd zonder tv-abonnement te bekijken. ESPN biedt niet de mogelijkheid om direct bij hen een abonnement af te sluiten. Dit bieden zij alleen aan via de providers.

Om de wedstrijd te kunnen bekijken, heb je een internet abonnement in combinatie met tv nodig. Heb je dit nog niet? Stap dan nu over. Doe de gratis postcodecheck op onze wedstrijd en vergelijk alle beschikbare internet en tv-pakketten op jouw adres.

EPSN kijken via Canal Digitaal

Heb je geen tv-pakket? Dan hebben we een alternatief voor jou! Canal Digitaal biedt de TV App aan. Internet en tv-klanten van Online.nl zijn al bekend met deze app. Zij kijken namelijk tv via Canal Digitaal.

Als je de keuze maakt voor de TV App van Canal Digitaal, dan krijg je niet alleen toegang tot alle ESPN-zenders, maar daarbij krijg je ook nog eens 60 andere tv-zenders. Je kijkt daarbij gratis naar Canal+ Films & series on demand, je kan live kijken of tot 7 dagen terugkijken.

Canal Digitaal is een mooi alternatief als je nog niet over een tv-pakket beschikt. Per maand betaal je €14,95 en kijk je de eerste week gratis. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om de Canal Digital App uit te proberen. Daarbij is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Wil jij het restant van de Klassieker Ajax – Feyenoord op ESPN kijken via Canal Digitaal? Kijk dan nu de eerste zeven dagen gratis en ontdek of de app bij jou past. Meld je direct aan via de button hieronder.

Probeer de Canal Digitaal App 1 week gratis

Op welke kanaal kijk ik naar ESPN?

Het hoofdkanaal van ESPN zit bij de meeste providers in het basispakket. Op deze manier kan iedereen woensdag het restant van de Klassieker bekijken. Wij hebben voor jou uitgezocht op welke kanaal je bij jouw provider EPSN vindt:

  • Budget Alles-in-1: Kanaal onbekend
  • Caiway: Kanaal 318
  • Delta: Kanaal 421
  • KPN: Kanaal 14 & 221
  • Online.nl: Kanaal 401
  • Odido: Kanaal 150
  • Youfone: Kanaal 21
  • Ziggo: Kanaal 18 & 421
  • Solcon: Kanaal 14 & 150

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking