100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar kijk je ‘de Topper’ PSV – Ajax?

Woensdag 25 Oktober 2023 2 minuten en 34 seconden leestijd

Waar kijk je ‘de Topper’ PSV – Ajax?

Naast de Klassieker is er nog een topwedstrijd in de Eredivisie, namelijk de Topper. De laatste wedstrijd die PSV en Ajax hebben gespeeld was de KNVB Bekerfinale. Deze topwedstrijd haalde maar liefst 1.083.000 kijkers. Waar kan je de eerste Topper van het seizoen eigenlijk kijken? Wij zochten het voor jou uit en hebben het op een rijtje gezet.

De Topper tussen PSV en Ajax wordt aankomend weekend op 29 oktober om 14:30 gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. Op dit moment staat PSV 1e in de competitie en staat Ajax 17e met een wedstrijd minder gespeeld. Dat het de laatste tijd wat minder goed gaat met Ajax is niemand ontgaan, maar kan Ajax het tij keren? 

De geschiedenis van de Topper PSV – Ajax

In de afgelopen jaren hebben PSV en Ajax elkaar al 183 keer getroffen. Dit zijn wedstrijden die werden gespeeld in de Eredivisie, maar ook play-off, bekerwedstrijden, vriendschappelijk etc. Van deze 183 wedstrijden heeft Ajax er 81 gewonnen en PSV 70. Het is maar liefst 32 keer in een gelijkspel geëindigd.

De Topper kijk je bij ESPN

De topwedstrijd tussen PSV en Ajax is sinds het seizoen 1973-1974 bestempeld als ‘de Topper’ van de Eredivisie. ESPN zendt deze wedstrijd op hun hoofdkanaal uit op zondag 29 oktober om 14:30. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen de wedstrijd bekijken. Het hoofdkanaal van EPSN zit tegenwoordig bij de meeste providers in het basispakket.

Het is helaas niet mogelijk om de wedstrijd zonder een tv-abonnement te bekijken. De mogelijkheid is er namelijk niet om direct bij ESPN een abonnement af te sluiten. Dit biedt ESPN alleen aan via de providers.

Om de wedstrijd te kunnen bekijken, heb je dus een internet abonnement in combinatie met televisie nodig. Heb je deze nog niet? Stap dan nu over. Doe onze gratis postcodecheck en vergelijk alle beschikbare internet en tv-pakketten op jouw adres.

ESPN kijk je bij Canal Digitaal

Heb je geen tv in je pakket? Geen zorgen, wij hebben een alternatief voor jou! Canal Digitaal biedt namelijk een TV App aan. Bij Online.nl zijn de internet en tv-klanten al bekend met deze app. Zij kijken namelijk televisie via Canal Digitaal.

Als je de keuze maakt om te gaan voor de TV App van Canal Digitaal, dan krijg je naast alle ESPN-zenders ook toegang tot nog 60 andere tv-zenders. Daarbij kijk je gratis naar Canal+ films & series on demand, kan je live kijken en zelfs tot 7 dagen terugkijken.

Canal Digitaal is een goed alternatief als je nog niet over een tv-pakket beschikt. Je betaalt per maand €14,95 en je kijkt de eerste week gratis! Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de app van Canal Digitaal uit te proberen. Het abonnement is daarbij maandelijks opzegbaar.

Wil jij de Topper PSV – Ajax op ESPN kijken via Canal Digitaal? Kijk dan nu de eerste zeven dagen gratis en ontdek of de app bij jou past. Meld je direct aan via de button hieronder.

Probeer Canal Digitaal 1 week gratis

Op welke kanaal kijk ik naar ESPN?

Het hoofdkanaal van ESPN zit bij de meeste providers in het basispakket. Op deze manier kan iedereen zondag de Topper PSV – Ajax bekijken. Wij hebben voor jou uitgezocht op welke kanaal je bij jouw provider EPSN vindt:

  • Budget Alles-in-1: Kanaal onbekend
  • Caiway: Kanaal 318
  • Delta: Kanaal 421
  • KPN: Kanaal 14 & 221
  • Online.nl: Kanaal 401
  • Odido: Kanaal 150
  • Youfone: Kanaal 21
  • Ziggo: Kanaal 18 & 421
  • Solcon: Kanaal 14 & 150

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking