100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Wake-up Light winactie!

Woensdag 15 September 2021 3 minuten en 33 seconden leestijd

Wake-up Light winactie!

Wil jij graag een wake-up light? Dan is dit jouw kans! Wij geven namelijk 10 gratis Wake-up lights weg! Hoe kan jij deze winnen? Dat is supermakkelijk. Het enigste wat je hoeft te doen is een comment achter te laten op ons bericht over de actie via Facebook, Twitter of Instagram met waar we jou ’s nachts voor wakker kunnen maken. Je hebt tot en met 22 september 12:00 uur. Wij zouden het natuurlijk ook heel erg leuk vinden als je het bericht zou willen liken en delen of je vrienden erin wilt taggen, maar dit is allemaal niet verplicht. Daarnaast zouden wij het ook leuk vinden als jullie onze social media-pagina’s willen volgen, maar ook dit is niet verplicht.

Bekijk de social media post op Facebook, Instagram of Twitter!

Wat is een Wake-up light?

De Wake-up light wekt je rustig met licht dat langzaam feller wordt zodat je niet abrupt gestoord wordt in je slaap. Je wordt op een natuurlijke manier wakker waardoor je lichaam zich goed kan voorbereiden. Je dag begint een stuk rustiger waardoor je je overdag ook fitter voelt. Vertrouw je toch niet helemaal op alleen het licht, dan kun je ook een natuurlijk geluid instellen als alarm. Het licht gaat 30 minuten voordat het alarm afgaat automatisch aan. In deze 30 minuten licht het licht langzaam op. De helderheid van het licht bereikt zijn maximum op de alarmtijd terwijl de natuur geluiden beginnen te rinkelen.

Kom jij juist moeilijk in slaap? Ook dan is deze wake-up light ideaal. De lamp begint met een heldergeel licht dat steeds geler en zwakker wordt. Hiermee wordt een zonsondergang gecreëerd.

De Wake-up light is multifunctioneel. Zo dient het ook als nachtlampje. De ProviderCheck Wake-up light verbetert je dag- en nacht ritme, verminderd stress en helpt te ontspannen.

Hoe weet ik dat ik gewonnen heb?

Wij maken de winnaars bekend via Facebook Live! Dit doen wij op woensdag 22 september om 16:00 uur. Wij kiezen de 10 leukste en origineelste reacties uit. Kan jij niet bij de live video aanwezig zijn? Geen probleem. Wij gaan alle winnaars ook persoonlijk benaderen. Zo loop jij je prijs niet mis.

Spelvoorwaarden

ProviderCheck heeft van 15 september tot en met 22 september 12:00 uur 2021 een winactie lopen. Je kunt deze week een wake-up Light t.w.v. €39,- winnen. Je kunt deze wekker winnen door te reageren onder het actie bericht op Facebook, Instagram en Twitter. Wij geven 10 wekkers weg aan de origineelste reacties. De bekendmaking doen wij op woensdag 22 september om 16:00 uur via Live Facebook. Ook zullen wij een bericht plaatsen via Facebook, Instagram en Twitter waarin wij de winnaars benoemen. Daarnaast zullen de winnaars persoonlijk door ons benaderd worden

Actievoorwaarden

 1. Winacties worden uitgeschreven door ProviderCheck gevestigd te Alphen aan den Rijn. Op winacties zijn deze voorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je onder een bericht reageert. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maar 1 keer deelnemen aan de actie.
 4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 5. De looptijd staat aangegeven in de beschrijving van de actie. (van 15-09-2021 tot en met 22-09-2021 16:00 uur).
 6. Deelname door een minderjarige tot 16 jaar kan wanneer er toestemming van de ouders is.
 7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 8. De winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd door een persoonlijk bericht via desbetreffende social media-kanaal.
 9. ProviderCheck kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door ProviderCheck voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 12. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door ProviderCheck.
 13. ProviderCheck handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 14. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 16. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook.
 17. ProviderCheck is niet verantwoordelijk voor cadeaus die volgens track & trace zijn bezorgd, maar volgens de winnaars niet zijn ontvangen.
 18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met ProviderCheck, 2401 LH Alphen a/d Rijn, Koperweg 11-J. email: info@providercheck.nl

Wie is ProviderCheck eigenlijk?

ProviderCheck maakt internet vergelijken makkelijk en snel! Wij zij dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Omdat wij niet verbonden zijn aan een provider, zijn wij 100% objectief. Zo krijg je altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs. Bij ons krijg je altijd minimaal €10,- extra korting! Ben je benieuwd welke internetproviders er op jouw adres internet leveren? Dan kun je bij ons de gratis postcodecheck doen. Onze internetproviders leveren meerdere pakketten, namelijk alleen internet, internet en tv, internet en bellen en alles-in-1.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking