100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Welke Halloween films ga jij kijken?

Donderdag 29 Oktober 2020 4 minuten en 9 seconden leestijd

Welke Halloween films ga jij kijken?

Zaterdag 31 oktober is het Halloween. Zoals veel dit jaar is ook Halloween in 2020 anders dan we gewend zijn. Niet langs de deuren om snoep op te halen ‘trick or treat’ en geen verkleedfeesten. Maar het is niet allemaal negatief want je hebt nu extra veel tijd om rillend van angst op de bank je favoriete Halloween films te bekijken. Wij zetten de beste en vooral engste voor je op een rij!

Als je denkt dat er dit jaar niets te griezelen valt heb je het mis, op tv komt de echte Halloween fan flink aan zijn/haar horror-trekken en ook de streamingdiensten zijn deze feestdag niet vergeten.

Naar welke Halloween films kun je 31 november kijken?

Halloween -> 20.00 uur op Veronica
In deze filmpremière uit 2018 zie je Jamie Lee Curtis en Judy Greer. Veertig jaar geleden sloeg tijdens Halloween, Michael Myers aan het moorden. Laurie Strode wist op het nippertje te ontsnappen aan de dood. Nu ontsnap Myers uit de inrichting waar hij zat opgesloten. Loopt dit goed af…

The Exorcist (The version you’ve never seen) -> 22.05 uur op Veronica
Het blijft nog even griezelen op Veronica want na Halloween gaan zij verder met de horror The Exorcist. Een film met Linda Blair en Jason Miller. Als de twaalfjarige Regan zich vreemd gedraagt, haalt haar moeder er de priester Karras bij. Karras vermoedt dat Regan door de duivel bezeten is en roept de hulp van Merrin, een duivelsuitdrijver, in.

Train to Busan -> 23.35 uur op NPO 3
Op NPO 3 kijk je naar een Zuid Koreaanse horror met de acteurs Yoo Gong en Soo-an Kim. Samen met zijn dochtertje Soo-ahn reist de drukbezette zakenman Sok-woo per trein van Seoel naar Busan. Maar vlak voordat de trein vertrekt, wordt het station overspoelt door zombies en zijn er ook zombies aan boord van de trein gekomen; Spannend!

Kun je niet wachten tot Halloween?

Dan hebben wij goed nieuws voor je. Op vrijdag 30 oktober kun je al beginnen met griezelen. Wij zetten alle thrillers voor je op een rij:

Red Sparrow -> 20.30 uur op NET 5
In deze thriller uit 2018 met Jennifer Lawrence en Joel Edgerton kan ballerina Dominika na een blessure niet meer dansen. Ze maakt een aparte carrièreswitch: Dominika wordt namelijk agent voor de Russische geheime dienst. Na een zware training gaat ze aan de slag.

Hannibal -> 23.15 uur op Net 5
Vanavond is Net 5 de zender om te griezelen. Zij zenden namelijk ook de thriller Hannibal met Anthony Hopkins en Julianne Moore uit. Nadat kannibaal Hannibal Lecter uit de gevangenis is ontsnapt, houdt hij zich schuil in Italië. Wat hij niet weet is dat één van zijn slachtoffers nog leeft en FBI-agent Clarice Sterling gebruikt om hem weer naar Amerika te lokken

Halloween op Netflix

Netflix heeft speciaal voor jou deze week een flinke stapel griezelfilms en -series voor je klaarstaan. Zo kun je kijken naar:

The haunting of Bly Manor
De jonge Danie krijgt als au pair twee kinderen onder haar hoede. Alleen is er iets raars aan de hand in het huis: de kinderen vertonen vreemd gedrag. Ook de rest van het personeel lijkt niet helemaal ok en dan liggen er ook nog een allerlei talismannen verspreid door Bly Manor…

Ik hou niet van horror, wat nu?

No worries, het is niet alleen maar horror wat er met Halloween te zien is. Mag het van jou wel wat vrolijker? Kijk dan naar:

Bring It On -> 20.30 uur op SBS 9
Bij SBS 9 zit je safe vanavond, daar geen horrors. Zij beginnen de avond met een romantische komedie met onder andere Kirsten Dunst, Eliza Dushku en Jesse Bradford. Deze film draait om twee cheerleaderteams. Het ene team steelt de dansroutine, voor een belangrijke wedstrijd, van het andere team. Hoe gaat dit aflopen?

Step Up 3D -> 22.25 uur op SBS 9
In dit drama met Sharni Vinson en Rick Malambri zie je Luke trainen in een pakhuis in New York samen met zijn dansgroep. Maar dan kunnen ze hun huur niet meer betalen en dreigen ze op straat te komen staan. Ze hebben nog één laatste hoop: het winnen van een belangrijke danswedstrijd.

Allemaal Familie -> 23.40 uur op RTL 8
In deze Belgische remake van de Nederlandse film Alles is familie zie je de acteurs Gilda de Bal en Bob de Moor. Bob en Greta zijn veertig jaar getrouwd. Dat moet natuurlijk gevierd worden en daarom organiseren ze een familieweekend. Tijdens dit weekend komen de familieperikelen boven tafel. Deze film is een echte romantische komedie.

Thuis internet en tv

Zit jij al klaar met de popcorn voor een avondje griezelen op de bank? Dan zit je natuurlijk niet te wachten op een storing of haperend beeld. Een goed internet en tv-abonnement is daarom belangrijk. Zorg dat je de juiste internetsnelheid ontvangt die past bij jouw gebruik. En let ook goed op bij het afsluiten van je tv-pakket. Bevat het pakket alle tv-zenders die jij graag bekijkt of heb je misschien een extra zenderpakket nodig?

Met onze handige en gratis postcodecheck ontdek je op een makkelijke manier welke mogelijkheden er voor internet en tv zijn op jouw adres. Kun je bijvoorbeeld glasvezel internet ontvangen, of is het DSL en/of kabel. Is er op jouw adres geen betrouwbare internetverbinding mogelijk, dan is er altijd nog de optie om te kiezen voor 4G voor thuis.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking