100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

WINACTIE! Wij geven cadeaus weg!

Woensdag 15 December 2021 3 minuten en 48 seconden leestijd

WINACTIE! Wij geven cadeaus weg!

December is dé feestmaand! ProviderCheck wil jou deze maand ook in de watten leggen en daarom geven wij cadeaus weg! Hoe kun je een cadeau winnen? Het enigste wat je hoeft te doen is te reageren met welk cadeau jij zou willen winnen! Een Wake-up light of een JBL-GO Box. Wij verloten van 20 december tot en met 24 december elke dag 3 cadeautjes! Reageren kan tot en met zondag 19 december. Wij zouden het natuurlijk ook heel erg leuk vinden als je het bericht zou willen liken en delen of je vrienden erin wilt taggen, maar dit is allemaal niet verplicht. Daarnaast zouden wij het ook leuk vinden als jullie onze social media-pagina’s willen volgen, maar ook dit is niet verplicht.

Wat zijn de cadeaus?

De JBL GO 2 speaker is een draadloze bluetooth box met maar liefst 5 uur afspeeltijd. Door het compacte formaat kun jij deze luidspreker echt overal mee naartoe nemen. Daarnaast is het ontwerp waterbestendig, waardoor je je speaker onbezorgd mee kunt nemen naar het zwembad of het strand. Dit is dus ideaal voor op vakantie. Deze speaker wil jij toch ook?

Het Wake-up light wekt je rustig met licht dat langzaam feller wordt. Je wordt op een natuurlijke manier wakker waardoor je lichaam zich goed kan voorbereiden. Je dag begint een stuk rustiger waardoor je je overdag ook fitter voelt. De helderheid van het licht bereikt zijn maximum op de alarmtijd terwijl de natuur geluiden beginnen te rinkelen. Kom jij juist moeilijk in slaap? Ook dan is deze wake-up light ideaal. De lamp begint met een heldergeel licht dat steeds geler en zwakker wordt. Hiermee wordt een zonsondergang gecreëerd.

Hoe weet ik dat ik gewonnen heb?

Wij maken van 20 tot en met 24 december elke dag 3 winnaars bekend! Zit zullen wij doen via onze social media kanalen. Wij kiezen de winnaars door middel van een loterij. Hierdoor is het geheel onpartijdig. Heb je het bericht gemist? Geen probleem. Wij gaan alle winnaars ook persoonlijk benaderen. Zo loop jij je prijs niet mis.

Spelvoorwaarden

ProviderCheck heeft van 13 tot en met 19 december 2021 een winactie lopen. Je kunt deze periode meedoen met onze winactie voor een JBL GO 2 speaker of een Wake-up light. Je kunt deze cadeaus winnen door te reageren onder het actie bericht op FacebookInstagram en Twitter. Wij verloten van 20 tot en met 24 december dagelijks 3 cadeaus, dit zijn in het totaal 15 cadeaus. De bekendmaking doen wij ook dagelijks via onze social media kanalen. Daarnaast zullen de winnaars persoonlijk door ons benaderd worden

Actievoorwaarden

 1. Winacties worden uitgeschreven door ProviderCheck gevestigd te Alphen aan den Rijn. Op winacties zijn deze voorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je onder een bericht reageert. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maar 1 keer deelnemen aan de actie.
 4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 5. De looptijd staat aangegeven in de beschrijving van de actie. (van 13-12-2021 tot en met 19-12-2021).
 6. Deelname door een minderjarige tot 16 jaar kan wanneer er toestemming van de ouders is.
 7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 8. De winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd door een persoonlijk bericht via desbetreffende social media-kanaal.
 9. ProviderCheck kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door ProviderCheck voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 12. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door ProviderCheck.
 13. ProviderCheck handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 14. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 16. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook.
 17. ProviderCheck is niet verantwoordelijk voor cadeaus die volgens track & trace zijn bezorgd, maar volgens de winnaars niet zijn ontvangen.
 18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met ProviderCheck, 2401 LH Alphen a/d Rijn, Koperweg 11-J. email: info@providercheck.nl

Wie is ProviderCheck eigenlijk?

ProviderCheck maakt internet vergelijken makkelijk en snel! Wij zij dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Omdat wij niet verbonden zijn aan een provider, zijn wij 100% objectief. Zo krijg je altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs. Bij ons krijg je altijd minimaal €10,- extra korting! Ben je benieuwd welke internetproviders er op jouw adres internet leveren? Dan kun je bij ons de gratis postcodecheck doen. Onze internetproviders leveren meerdere pakketten, namelijk alleen internetinternet en tvinternet en bellen en alles-in-1.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking