100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand: April

Dinsdag 6 April 2021 6 minuten en 16 seconden leestijd

Zender van de maand: April

Ook in april bieden onze internetproviders een gratis zender van de maand aan. Wij hebben alle zenders voor jou op een rijtje gezet. Scrol snel naar jouw provider om te kijken van welke zender jij kunt genieten!

Caiway

Caiway biedt als zender van de maand april ‘Nick Jr.’. Dit is het programma voor kinderen van 2 tot 6 jaar, met een goede mix tussen educatieve en vermakelijke content. Deze zender biedt veel leerzame programma’s en heeft het doel om kinderen te motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Een aantal hoogtepunten van Nick Jr. zijn voor jou op een rijtje gezet:

 • PAW Patrol: PAW Patrol gaat over de zes pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye. Deze pups worden geleid door de tienjarige Ryder. Ze werken samen hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Geen klus is te groot en geen pup is te klein!
  Maandag tot en met vrijdag om 07:15 uur.
 • Nella de Ridderprinses: Nella is niet alleen een prinses of een ridder, nee ze is een ridderprinses! Samen met haar vrienden Sir Garret, Trinket en Clod verlengt ze in elk avontuur grenzen, overtreft ze verwachtingen en vecht ze voor gerechtigheid. Nella is een heldin en blijft trouw aan wie ze is.
  Maandag tot en met vrijdag om 16:25 uur.
 • Top Wing: Top Wing is een programma over vier enthousiaste jonge vogels, Swift, Penny, Brody en Rod. Zij werken samen bij de Top Wing academy waar ze hun vleugels proberen te verdienen door hun omgeving te helpen. Met behulp van hun mentor Speedy proberen ze via missies iedereen te helpen.
  Maandag tot en met vrijdag om 07:40 uur.
   

Je kunt de hele maand april genieten van Nick Jr. bij Caiway op kanaal 21.

Wil je na april blijven kijken naar Nick Jr.? Dat kan door het Plus TV-pakket (€11,- per maand) of het kinderpakket (€4,50 per maand) aan te schaffen. In het Plus TV-pakket zitten 40 extra zenders en in het kinderpakket zitten 9 extra zenders.

KPN

De gehele maand april is National Geographic Wild de zender van de maand bij KPN. Op dit themakanaal worden prachtige programma’s over de natuur en wilde dieren uitgezonden. Ook wordt er aandacht besteed aan thema’s als rampen en geschiedenis. National Geographic Wild laat alles zien wat onze planeet te bieden heeft. April staat in het teken van ‘deadliest month ever’. Dit betekent dat er veel gevaarlijke dieren voorbij komen. Een aantal hoogtepunten zijn:

 • 10 animals that will kill you: Je krijgt hier gevaarlijke dieren te zien. Ook krijg je tips om een dood aan deze dieren te voorkomen, mocht je ooit oog in oog met ze te komen staan.
  Zondag 11 april vanaf 18:00 uur.
 • Deadliest Bite Force Mashup: Je leert in dit programma welk roofdier de sterkste beet heeft.
  Zondag 18 april om 18:00 uur.
 • World’s deadliest jellyfish: Hier kom je meer te weten over de kwal, het dodelijkste dier ter wereld.
  Zondag 24 april om 18:00 uur.
   

22 april is Earth Day, ook hier zal National Geographic wild aandacht aan besteden.

In april kun je gratis genieten van National Geographic Wild op kanaal 42!

Wil je blijven genieten van National Geographic wild? Je kunt dan het pluspakket aanschaffen. Dit pakket is €6,99 per maand en kun je maandelijks aan en uit zetten.

Delta

Heb je een kleintje thuis dan is het deze maand feest! Delta heeft namelijk Nick Jr. als gratis zender van de maand april. Dit is de zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar, met educatieve en vermakelijke content. Deze verhalen motiveren om de kinderen slimmer te laten spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Je ziet hier programma’s zoals Shimmer & Shine, de familie van Barbapapa en Dora.

 • Shimmer & Shine is een programma dat gaat over een meisje Leah die bevriend is met twee geestjes in opleiding, genaamd Shimmer & Shine. Deze geestjes verlenen Leah 3 wensen per dag, die telkens fout gaan. Elke aflevering gaat over de pogingen van Leah om de problemen die de geestjes veroorzaken op te lossen.
 • Barbapapa is in een tuin geboren, net als een bloem. Hij heeft samen met zijn familie een huis die hij zelf heeft gebouwd. Barbapapa kan van vorm veranderen, waardoor hij de moeilijkste problemen op kan lossen.
 • Dora is een programma waarin Dora met behulp van de kijker de goede weg moet vinden. Samen met haar aapje Boots en haar pratende rugzak en pratende kaart vindt ze altijd de goede weg. Dora is erg nieuwsgierig en wilt alles weten.
   

De zender van de maand Nick Jr. is de hele maand april bij Delta te zien op kanaal 25.

Wil je blijven genieten van Nick Jr.? Je kunt dan kiezen voor het 90+ pakket.

XS4ALL

National Geographic Wild is bij XS4ALL de hele maand april gratis te zien als zender van de maand. De programmering van National Geo Wild bestaat uit documentaires met thema’s als natuur, wild, natuurlijke fenomenen en de aarde. De hele maand april staat in het teken van deadliest month ever. Dit betekent dat er veel gevaarlijke dieren voorbij komen.

Je kunt National Geographic Wild bij XS4ALL de hele maand april kijken op kanaal 42.

Wil je na deze maand blijven kijken naar Nat Geo Wild? Dit kan door het Pluspakket aan te schaffen. Dit pakket kost €6,99 per maand en je ontvangt meer dan 30 zenders.

T-Mobile

In april is de zender van de maand van T-MobileTV Oranje’. Dit is een vrolijke muziekzender die non-stop clips en andere beelden van Nederlandse artiesten vertoont. Elke week is er de ‘Oranje top 30’. Dit is de Nederlandstalige hitlijst. Ook kun je dagelijks clips aanvragen in de ‘verzoekparade’. Op koningsdag 27 april zet TV Oranje de hele dag de boodschappen van de kijker centraal in een speciale uitzending.

Je kunt TV Oranje de hele maand april bij T-Mobile kijken op kanaal 18.

Wil je na april blijven genieten van TV Oranje? Dit kan door het aanzetten van het Kids & Music pakket voor €3,75 per maand.

Youfone

Bij Youfone is ShortsTV de gratis zender van de maand. Dit is een zender waar entertainment centraal staat, maar dan in het kort. Je ziet hier zowel films als series van verschillende genres. Van actie tot komedie en van animatie tot horror. Je ziet hier 24/7 korte entertainment, waaronder ook diverse Academy Award films en documentaires.

Een aantal hoogtepunten:

 • Oscar Nominated Short Films Marathon: Een collectie van Oscar genomineerde films.
  25 april om 15:30 uur.
 • De film ‘Our Next Caller’: Een falend radioprogramma over juridisch advies wordt plotseling populair als een mysterieuze beller een gewelddadig voorstel doet.
  Zaterdag 3 april om 21:00 uur.
 • De film ‘Mother of Beauty’: Een moeder die net van haar baby bevallen is worstelt met haar affiniteit voor de dood en het leven dat ze net op de wereld heeft gezet.
  Zaterdag 10 april om 21:00 uur.
 • De film ‘Saint Hurbert’: Bij een grootschalige zoektocht in het oudste natuurpark van Oost-België botsen de autoriteiten met de plaatselijke boswachter. De boswachter beschermt het gebied met hart en ziel.
  Zaterdag 17 april om 21:00 uur.
   

Je kunt de hele maand april kijken naar ShortsTV op kanaal 26.

Wil je door blijven kijken na april? Dat kan met het Premium TV-pakket. Met dit pakket ontvang je 85 zenders, waarvan 34 in HD, voor maar €12,- extra per maand.

Hoe sluit ik TV af?

Heb je nog geen internet abonnement? Je kunt bij ons op de site de gratis postcodecheck doen. Na deze check zie je welke internetproviders er op jouw adres leverbaar zijn en welke internetpakketten je kunt kiezen.

Wil jij ook genieten van tv en elke maand een gratis zender ontvangen? Kies dan voor een Internet & tv pakket of een alles-in-1 pakket.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking