100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand april 2022

Vrijdag 8 April 2022 5 minuten en 26 seconden leestijd

Zender van de maand april 2022

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en ook deze maand hebben de internet providers weer een gratis zender voor jullie beschikbaar gesteld. Ook Ziggo doet deze maand mee! En bij KPN kun je niet alleen kijken naar een gratis zender, maar ook naar een gratis serie! Ben je benieuwd wat je kunt kijken bij jouw provider? Lees snel verder!

Ziggo

Normaal gesproken heeft Ziggo geen zender van de maand, maar deze maand maakt Ziggo een uitzondering. Je kijkt namelijk de hele maand april gratis naar Crime+investigation. Deze zender onderzoekt de duistere kant van de mens. Je kijkt naar ongelofelijke verhalen over echte criminelen en hun misdaden. Wij hebben een aantal populaire programma’s die je deze maand kunt kijken op een rij gezet:

 • Killer Britain with Dermot Murnaghan: Deze serie is gepresenteerd en samengesteld door een van de bekendste journalisten van het VK, Dermot Murnaghan. Hij verkent Britse moordverhalen vol intriges en huiveringwekkende verhaallijnen.
  Vanaf 22 april elke maandag om 22:00 uur.
 • City Confidential: Elke aflevering van deze serie vertelt een verhaal van een misdaad, het daaropvolgende onderzoek en het effect dat het had op de gemeenschap.
  Vanaf 19 april elke dinsdag om 22:00 uur.

Je kijkt bij Ziggo naar Crime+Investigation op kanaal 122.

T-Mobile

ONS is de zender van de maand van T-Mobile in april. Het aanbod van ONS is erg breed en bestaat uit goede series, speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

T-Mobile heeft een aantal kijktips voor jou op een rij gezet:

 • The palace and the press: De pers is geobsedeerd met het Britse koningshuis. Dit kunnen we zien aan de sensationele kopen en onthullende foto’s. Toch speelt de pers ook een rol bij het ter verantwoording roepen van de koninklijke familie. Deze 4-delige serie focust zich op de relatie tussen de Royals en de pers.

Dinsdag 12 april om 23:00 uur

 • Goodbye, Mr. Chips: In deze film zie je de zachtaardige leraar Latijn die les geeft op een Britse kostschool. Hij ontmoet Kathie op een wandelvakantie maar hun geluk duurt niet lang, de Eerste Wereldoorlog breekt namelijk uit.
  woensdag 20 april om 21:00 uur
 • Juliana in 70 bewogen jaren: Deze film gaat over koningin Juliana naar aanleiding van haar zeventigste verjaardag. De documentaire vertelt het verhaal en leven voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.
  woensdag 27 april om 21:00 uur

Wil jij kennis maken met deze nostalgische programma’s? Dat kan deze maand op kanaal 18.

Wil jij blijven genieten van ONS als deze maand voorbij is? Dan kun je het Infotainment pakket aanzetten in My T-Mobile Thuis.

Delta

Je kijkt bij Delta de hele maand april gratis naar de zender Nick Jr. Op deze zender is eindeloos kijkplezier voor kleintjes tussen de 2 en 6 jaar gegarandeerd.

Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rij gezet:

 • Baby Shark: Baby Shark’s Big Show volgt Baby Shark en zijn beste vriend William de Vis terwijl ze komische avonturen meemaken in Carnivore Cove.
 • Anna en Friends: Anna en Friends is een serie vol vriendschap en Humor. Anna is zes jaar en beleeft avonturen met haar vrienden de ongeduldige Froga de kikker, de bedachtzame Ron de Kat, de overmoedige Bubu de hond en de naïve Christopher de Oranje worm.

Kijk naar deze fantastische verhalen op kanaal 25.

Vindt jouw kleintje deze zender heel erg leuk? Dan kun je kiezen voor het 90+ zenderpakket.

Youfone

April staat bij Youfone in het teken van de muziekzender 100% NL TV. Je ziet 7 dagen per week en 24 uur per dag de meest heerlijke nummers van ons Nederlandse muziektalent voorbij komen. Van Suzan & Freek, Guus Meeuwis, Armin van Buuren, Tabitha en nog veel meer.

Je geniet deze maand van 100% NL TV bij Youfone op kanaal 26.

Wil je blijven genieten van alle mooie muziek die Nederland te bieden heeft? Dat kan met het Premium tv pakket.

KPN

Klanten van KPN kijken de hele maand april gratis naar NPO 2 Exra, een digitaal themakanaal van de NPO. Op deze zender zie je de beste documentaires en al het moois uit de wereld van kunst en cultuur. Deze maand is het extra genieten, je ziet namelijk 30 dagen lang de mooiste concerten. Wanneer jij een echte muziekliefhebber bent is dit ideaal. Je kijkt namelijk naar registraties van onder meer The Rolling Stones, David Bowie en The Doors.

Je kijkt de hele maand gratis naar NPO 2 Extra op kanaal 42.

Ben je de zender nog niet zat? Schaf dan het Pluspakket aan voor maar €6,99 per maand.

Naast de gratis zender van de maand biedt KPN jou deze maand ook een gratis serie aan. Je kijkt namelijk gratis naar de serie Years & Years via KPN TV. Deze serie is een kadootje van KPN voor de trouwe klanten. Deze miniserie is een familiedrama met Oscarwinnares Emma Thompson als de populistische minister-president van 2029. Door de ogen van een familie uit Manchester is de wereld drastisch veranderd in 15 jaar.

Caiway

Je kijkt de maand bij Caiway gratis naar de zender Nick Jr. Nick Jr. is het peuter- en kleuterkanaal van Nickelodeon. Het aanbod is bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Peuters en kleuters kunnen kijken naar leerzame televisie. Zo leren ze bijvoorbeeld tellen of letters herkennen.

Wij hebben een paar leuke programma’s voor jou uitgelicht:

 • Paw Patrol: Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door de tienjarige Ryder. Geen klus is te groot en geen pup is te klein. Ze werken hard samen om de inwoners van Adventure Bay te beschermen.
 • Peppa Pig: Peppa Pig is een energie biggetje dat samen woont met haar mama, papa en kleine broer. Peppa Pig beleeft vrolijke avonturen die de jonge kijkers leert om te gaan met vriendschap, samenwerken en gevoelens.

Je kijkt bij Caiway de hele maand april naar Nick Jr. op kanaal 21.

Wil je kleintje blijven genieten van deze zender? Dat kan met het kinderpakket voor €4,50 per maand.

Budget Alles-in-1

Als klant van Budget alles-in-1 kun jij de hele maand april gratis genieten van de zender NPO 2 Extra. Hier worden programma’s uitgezonden in meerdere genres, namelijk kunst, klassiek, literatuur, theater en wereldmuziek. Je kijkt naar films en series, maar ook naar uitzendingen van concerten en evenementen zoals het North Sea Jazz Festival.

Je kunt de gratis zender NPO 2 Extra vinden op kanaal 42.

Wil je langer genieten van dit themakanaal? Dat kan met het TV Plus pakket voor maar €6,99 per maand.

Nog geen tv?

Heb jij nog geen internet en tv abonnement maar zou je dit wel graag willen? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internet provider er leverbaar is op jouw adres.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking