100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand augustus 2021

Dinsdag 10 Augustus 2021 5 minuten en 26 seconden leestijd

Zender van de maand augustus 2021

Elke maand bieden onze internetproviders een gratis zender aan, zo ook de maand augustus. Door de zender van de maand kun jij kijken of er (naast de zenders die je al hebt) nog andere zenders zijn die jij heel erg leuk vindt. Je kunt de zender dus gratis uitproberen. Bevalt de zender? Dan kun je er altijd voor kiezen om een extra zenderpakket aan te schaffen. De extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar. Ben je benieuwd welke zender van de maand jouw internetprovider aanbiedt? Lees snel verder!

Budget Alles-in-1

Bij Budget Alles-in-1 kijk je de hele maand augustus gratis naar de zender van de maand Eurosport 2. Eurosport 2 beschouwt zichzelf als de nieuwe generatie sportzender en is gewijd aan teamsporten zoals basketbal, surfen en handbal. Je kijkt deze maand onder andere naar de Ronde van Denemarken, MX2 en de Open Britse Snooker Kampioenschappen.

Je kijkt naar de zender van de maand Eurosport op kanaal 42.

Blijf na deze maand genieten van al het sport dat voorbij komt op Eurosport via het TV Plus pakket voor maar €6,99 per maand.

Caiway

Bij Caiway is BabyTV de hele maand gratis te zien als zender van de maand. Deze televisiezender is volledig gericht op baby’s en peuters tot ongeveer 3 jaar oud. De kracht van de programma’s zit in de korte speelduur en de vele herhalingen. De programma’s duren hooguit tien minuten. Overdag ligt de focus op programma’s waar de kleintjes iets van kunnen leren zoals letters of tellen en ’s Avonds is de programmering vooral gericht op rustige muziek die baby’s en peuters zou kunnen helpen in slaap te vallen.

Kijk samen met je kind naar programma’s zoals:

 • Dino & de jacht op eieren: Ga terug naar het tijdperk van de dinosauriërs waar twee eieren zijn verdwenen uit de crèche voor baby dinosauriërs. In elke aflevering volgen de helden het spoor van het ei om ze terug te brengen naar de crèche.
 • De Mini-Bende: Baby de Vlinder en zijn dierenvriendjes denken terug aan de leuke tijden die ze samen hebben gehad. Ze weten dat vrienden blijven het belangrijkste is.
 • Ahoy piraten!: Het spelen van ‘piraten’ is altijd leuk, maar wie gaat de schatkist vinden? Drie meisjespiraten verkennen op een piratenschip nieuwe landen en lossen puzzels en raadsels op om de schatkist te vinden.

Je kijkt de hele maand augustus naar BabyTV op kanaal 21.

Is jouw baby helemaal fan van BabyTV en wil je dit programma graag blijven houden na augustus? Schaf dan het kinderpakket aan voor maar €4,50 per maand. Dit pakket biedt 9 extra zenders. Het is een veilig en betrouwbare omgeving die kinderen tot en met 12 jaar motiveert om te leren en slimmer te spelen.

KPN

Bij KPN kijk je de hele maand augustus gratis naar Eurosport 2! Dit is de tweede zender van Eurosport en deze zender zendt sport uit in heel Europa. Je kijkt hier naar live-verslagen, samenvattingen en hoogtepunten. Kijk bijvoorbeeld naar de Vuelta a España (de Ronde van Spanje). Deze meerdaagse wielerwedstrijd wordt jaarlijks gehouden in Spanje en is een van de drie Grote Rondes. De afgelopen twee edities ging team Jumbo-Visma er met de eindzege in het algemeen klassement vandoor. Gaan ze dit jaar ook als eerste de streep over in Santiago de Compostela? De Vuelta a España vindt plaats van 14 augustus tot en met 5 september.

Je kunt de zender van de maand augustus vinden op kanaal 42.

Ben je een echte sportfan en wil je blijven genieten van Eurosport 2? Dit kan met het Pluspakket voor maar €6,99 per maand.

Delta

BabyTV is bij Delta de zender van de maand augustus. Deze zender is volledig gericht op peuters tot ongeveer 3 jaar oud. Je kijkt hier naar kinderprogramma’s zonder reclame, zodat de allerkleinste ongestoord tv kunnen kijken. De programma’s duren maximaal 10 minuten en de programmering wordt gedurende de dag met regelmaat herhaald. Overdag ligt de focus op leerzame programma’s waar de kleintjes leren lezen en tellen, ’s avonds ligt de focus op muziek waardoor kindjes makkelijk in slaap kunnen vallen.

Kijk samen met je kind naar programma’s zoals:

 • BabyTV-Studio’s: BabyTV-Studio’s brengt historische gebeurtenissen op een leuke een interactieve manier tot leven, waarbij de hoofdrol in deze magische reis is weggelegd voor je kleintje.
 • In het Giechelpark: Twee nieuwsgierige kindjes spelen in een geweldige speeltuin en hebben zo veel lol dat ze niet meer kunnen ophouden met lachen.
 • Puzzelspelletjes: Twee speelpoppen laten ons een kijkje nemen in hun wereld vol met leuke spelletjes. Laat je kleintje kennismaken met puzzels met een bekend design dat je tegenkomt in elk huis.

Op Kanaal 25 vind je de hele maand augustus de zender van de maand BabyTV.

Vindt je kindje BabyTV helemaal geweldig? BabyTV zit bij Delta in het 90+ pakket.

T-Mobile

Bij T-Mobile is de zender van de maand augustus MTV 00’s. Deze nieuwe zender brengt non-stop muziek uit de jaren 2000-2010. Van Coldplay tot Justin Timberlake en Britney Spears. Van gitaarmuziek tot rockballads.

Kijktips voor deze maand:

 • Dancefloor fillers – Dansvloerkrakers: Maak je klaar voor de beste dansvloerkrakers uit de zero’s en trek je dansschoenen aan. Ga dansend het weekend in.
  vrijdag 13 augustus – 20:00 uur
 • Get the party started – Waar is dat feestje?: Met Get the party started hoef je de deur niet uit en bouw je thuis je eigen feestje. De beste feestnummers en partyclassics komen voorbij.
  Zaterdag 21 augustus – 21:00 uur
 • Coldplay vs Justin Timberlake – Videobattle: Een waar videogevecht tussen de supersterren met de beste videocilps van Coldplay en Justin Timberlake.
  Vrijdag 27 augustus – 09:00 uur

Je kijkt naar de zender van de maand MTV 00’s op kanaal 18.

Wil je blijven genieten van MTV 00’s na de maand augustus? Dat kan met het Kids & Music pakket voor €3,75 per maand.

XS4ALL

Je kijkt in augustus gratis naar Eurosport 2 als zender van de maand bij XS4ALL! Eurosport 2 is de tweede sportzender van Eurosport. Hier wordt live verslag gedaan van grote sportevenementen zoals de Tour de France en de Grand Slam tennistoernooien, maar ook kleinere sporten komen voorbij. Denk hierbij aan sporten zoals surfen, basketbal of skateboarden.

Op Kanaal 42 vind je de hele maand augustus de zender van de maand Eurosport 2.

Wil je blijven genieten van alle sportprogramma’s die voorbij komen op Eurosport 2? Dat kan met het Pluspakket voor €6,99 per maand.

Heb je nog geen tv?

Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetprovider er internet en tv op jouw adres levert. Voor tv moet je kiezen voor een ‘internet en tv’ abonnement of voor een ‘alles-in-1’ abonnement.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking