100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Zender van de maand augustus 2022

Dinsdag 9 Augustus 2022 3 minuten en 51 seconden leestijd

Zender van de maand augustus 2022

Een aantal internet providers bieden elke maand een gratis zender van de maand aan. Dit betekent dat je een hele maand lang gratis naar een zender kunt kijken. Hierdoor kun je kijken of deze zender misschien iets voor jou is! Ben je benieuwd welke zender jouw provider deze maand gratis aanbiedt? Lees dan snel verder!

Heb jij nog geen internet & tv abonnement maar wil je dit wel graag? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internet providers er internet & tv op jouw adres aanbieden.

DELTA

De hele maand augustus kijk je bij DELTA als zender van de maand naar Eurosport 2.  Op Eurosport 2 kun je nog meer topsport, live-verslagen, samenvattingen en hoogtepunten bekijken van internationale sportwedstrijden. Zo kun je ook kijken naar het nieuwe seizoen van MotoGP.

Je kunt de zender van de maand bij DELTA vinden op kanaal 25.

Wil je blijven genieten van Eurosport 2? Dat kan met het interactief 120+ abonnement.

Budget Alles-in-1

Bij Budget Alles-in-1 is de zender van de maand augustus Animal Planet. Dit is dé zender voor dierenliefhebbers en natuurfanaten. Het aanbod is heel breed, van de allerkleinste insect tot het grootste roofdier. Ook zie je de relatie van de mensen met de verschillende dieren.

Je kijkt naar de zender van de maand op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van Animal Planet? Dan kan met het TV Plus pakket.

T-Mobile

RTL Telekids is de hele maand augustus de gratis zender van T-Mobile. Dit is een kinderkanaal met avontuurlijke, ontroerende en vrolijke programma’s . Wij hebben een aantal kijktips voor deze maand op een rij gezet:

 • Droomklus: Twee jonge klussers krijgen de droomklus van hun leven. Ze gaan in de Efteling helpen met de voorbereidingen voordat de mensen het park binnen mogen! Ze mogen eenhoorns verzorgen en drakentanden trekken, wie wil dit nou niet?
  zaterdag 13 augustus om 17:30 uur.
 • LEGO Jurassic World: Simon Masrani heeft Claire de opdracht gegeven om met drie dinosaurussen naar een geheime tentoonstelling te gaan. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.
  Zondag 14 augustus om 19:30 uur.
 • Bitz & Bob: Bitz en Bob doen niets liever dan avonturen beleven. Ze halen alles uit de kast voor hun creativiteit en verbeeldingskracht.
  Donderdag 25 augustus om 7:50 uur.

Je kijkt de hele maand naar RTL  Telekids op kanaal 18.

Willen de kids blijven genieten van deze zender? Dat kan bij T-Mobile met het Kids & Music pakket.

Caiway

Bij Caiway kijk je in augustus gratis naar Eurosport 2 als zender van de maand. Op deze zender kijk je onder andere naar live verslag van grote sportevenementen, maar ook kleinere sporten komen voorbij zoals surfen en basketbal. Je kunt ook belangrijke evenementen bekijken die al eerder op Eurosport 1 voorbij zijn gekomen.

Je kijkt naar de zender van de maand op kanaal 21.

Wil je blijven genieten van deze sportzender na augustus? Dat kan bij Caiway met het Plus TV pakket.

KPN

Animal Planet is de gratis zender van de maand augustus bij KPN. Je belandt de hele maand in het dierenrijk. Deze zender richt zich namelijk volledig op dieren en de natuur. Van kleien insecten, tot huisdieren, tot de gevaarlijkste wilde dieren. Elk programma wordt gemaakt door en voor mensen met een passie voor dieren en natuur.

Je kijkt naar Animal Planet op kanaal 42.

Wil je na deze maand blijven genieten van de dieren en de natuur? Dan kun je het Pluspakket aanschaffen voor maar €6,99 per maand. Je kunt dit pakket maandelijks aan- en uit zetten.

Youfone

Youfone heeft deze maand de gratis zender voor kinderen, namelijk Pebble TV. Kinderen kijken de hele dag door naar geweldloze en fantasierijke kinderprogramma’s. Enkele voorbeelden zijn Nijntje, Otto is een neushoorn en Sven de Rat. Wij hebben een aantal higlights op een rij gezet:

 • Jeugdseries: Kinderen kunnen van Maandag t/m vrijdag en zondag om 20:00 uur kijken naar dubbele afleveringen van een spannende jeugdserie. Vanaf maandag 8 augustus kijken ze naar de serie Thunderstone.
 • Nijntje:  Het schattige konijntje Nijntje gaat naar de dierentuin! Van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus elke dag om 09:30 uur.

Je kijkt naar Pebble TV op kanaal 26.

Willen je kids na deze maand blijven genieten van Pebble TV? Dat kan bij Youfone met het Premium tv pakket.

Ziggo

Ziggo heeft geen zender van de maand, maar biedt tijdelijk OUTtv gratis in het basispakket. Dit heeft Ziggo besloten omdat begin augustus ook Pride Amsterdam plaats vond. OUTtv biedt gewaagde en uitdagende programma’s met stijl en lef. Het is dé gay lifestyle zender. OUTtv heeft een eigen programmering met LHBTI series, documentaires, realityshows en gay romcom’s. Je kijkt bij Ziggo gratis naar OUTtv op kanaal 129.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking