100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand december 2021

Woensdag 8 December 2021 5 minuten en 27 seconden leestijd

Zender van de maand december 2021

Het is alweer de laatste maand van 2021. Een maand die in het teken staat van feest, met sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Ook deze maand hebben onze internetproviders weer een leuke gratis zender voor jou! Ben je benieuwd welke zender jouw internetprovider deze maand als gratis zender heeft open gesteld? Lees snel verder!

Youfone

NPO1 Extra is bij Youfone de zender van de maand december. Met deze televisiezender ga je terug de tijd in! Je krijgt namelijk de beste programma’s te zien uit de afgelopen 60 jaar. Er worden hier alleen herhalingen van programma’s die eerder te zien waren op een van de andere kanalen van NPO uitgezonden. Je kunt dus klassiekers verwachten zoals ‘Ook dat nog’, ‘Villa Felderhof’ en ‘TV Show op Reis’.

Je kijkt naar de zender van de maand van Youfone op kanaal 26.

Wil je na december blijven kijken naar NPO 1 Extra? Dit kan met het premium tv-pakket. Met dit pakket heb je met 86 zenders een complete kijkervaring.

Delta

Bij Delta is Comedy Central Extra de zender van de maand. Ben jij een echte comedyfan? Dan is dit de zender voor jou! Je geniet op deze zender van actualiteiten, stand-up, sitcoms en adult animation. Dus net een stapje extra dan Comedy Central. Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rijtje gezet!

 • The Daily Show: Dit is een van de meest populaire shows van de Verenigde Staten. Je blijft aan de hand van de comedian Trevor Noah op de hoogte van de laatste headlines. Het nieuws komt dankzij bekende gasten, spraakmakende interviews en hilarische correspondenten met een knipoog naar je toe.
  dinsdag t/m vrijdag om 19:00 uur
 • South Park: Dit is een van de succesvolste animatieseries in de geschiedenis. Het bestaat sinds 1997 en je volgt de basisschoolvrienden Stan, Kyle, Carman en Kenny. Niets is taboe en geheel op eigen wijze leveren ze commentaar op actuele maatschappelijke ontwikkelingen.
  maandag t/m vrijdag om 18:15 uur

Je kijkt deze maand bij Delta naar Comedy Central Extra op Kanaal 25.

Wil je blijven genieten van deze zender? Dit kan met het zenderpakket 90+.

KPN

In december is NPO 1 Extra zender van de maand bij KPN.

In december pakt NPO 1 Extra uit. Er zijn maar liefst twee grote evenementen 24 uur per dag te volgen. Dit zijn 3FM Serious Request en de Top 2000!

3FM Serious Request: Het Glazen Huis is terug! En dit jaar zamelt 3FM Serious Request geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 tot en met 24 december draaien dj’s 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het glazen huis in Amersfoort. De dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zullen in het glazen hus zitten. Het huis staat dit jaar symbool voor een broeikas waarin de temperatuur behoorlijk kan stijgen. De temperatuur kan alleen dalen door mensen die zich inspannen in de kas die gekoppeld is aan het glazen huis.

Top 2000: Aansluitend op Serieus Request begint de Top 2000. Je luistert vanaf Eerste kerstdag 24/7 live naar de Top 2000. De 2000 populairst gevonden nummers worden uitgezonden.

Kijk deze maand gratis naar NPO 1 Extra via kanaal 42.

Wil je in het nieuwe jaar kunnen blijven genieten van NPO 1 Extra? Dit kan met het Pluspakket van KPN.

T-Mobile

NickToons is de hele maand december bij T-Mobile de zender van de maand. Deze zender heeft een warm hart voor kinderen. Er wordt 24/7 een brede selectie aan tekenfilms uitgezonden. Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rijtje gezet:

 • De avonturen van Kid Danger: Kid Danger is het hulpje van Captain Man. Samen beleven zij allerlei nieuwe avonturen.
  zaterdag 11 december om 13:18 uur
 • The Loud House – oordopjes gezocht: Lincoln Herrie is de middelste van 11 kinderen. Zijn huis staat dan ook bekend als Huize Herrie! Hoe overleeft Lincoln dat met alleen maar zussen?
  zondag 12 december om 14:42 uur
 • De Barbaar en de Trol – Op zoek naar haar broer: Prinses Brendar verliest haar koninklijke status en gaat op zoek naar demon Alvin. Hij houdt namelijk haar broer Kendar gevangen. Samen met trol Evan gaan ze op zoek naar Brendars broer.
  zondag 26 december om 18:45 uur

Je kunt in december naar NickToons kijken op Kanaal 18.

Wil je blijven kijken naar NickToons? Zet dan het ‘Kids&Music’ pakket aan in ‘My T-Mobile’.

Budget alles-in-1

Je kijkt de hele maand december bij Budget alles-in-1 gratis naar de zender NPO1 Extra. Dit is een digitale themazender van de Nederlandse Publieke Omroep. Op NPO 1 Extra worden geen nieuwe programma’s uitgezonden, maar worden herhalingen uitgezonden van programma’s die eerder op een van de andere kanalen van NPO te zien waren. Kijk in december onder andere live naar de Top 2000 en het Glazen Huis.

De zender van de maand is te zien op Kanaal 42.

Wil je in het nieuwe jaar blijven genieten van deze zender? Dan kun je het Plus Pakket aanschaffen €6,99 per maand.

Caiway

Je kijkt de hele maand December bij Caiway gratis naar de zender Comedy Central Extra. Dit is een digitaal kanaal van de televisiezender Comedy Central. Deze zender is bedoeld voor de echte comedyfans. Je kijkt naar populaire programma’s zoals ‘The Office’, ‘Entourage’ en ‘Ugly Americans’.

Je kijkt naar Comedy Central extra op Kanaal 21.

Wil je blijven genieten van deze zender? Dat kan met het Plus TV pakket.

XS4ALL

Je kijkt in december bij XS4ALL gratis naar NPO 1 extra. Dit digitale themakanaal van de Publieke Omroep laat programma’s zien die ze de afgelopen 60 jaar hebben uitgezonden.

Wij hebben wat hoogtepunten voor jou op een rijtje gezet:

 • Flikken Maastricht: Dit is een Nederlandse televisie politieserie. Je volgt in deze serie moord, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken in Maastricht.
 • Rail Away: In Rail Away wordt een route langs een aantal bijzondere locaties gevolgd. Hierbij fungeert de trein als leidraad.
 • Tussen Kunst & Kitsch: Mensen kunnen in dit programma mogelijk waardevolle objecten laten taxeren door experts. Deze experts kunnen vertellen of het om kunst of om kitsch gaat.

Je kijkt naar de zender van de maand van XS4ALL op Kanaal 42.

Vind je deze zender heel erg leuk? Schaf dan het Pluspakket aan, dan kun je blijven kijken.

Heb jij nog geen tv?

Heb jij nog geen internet (en tv) abonnement? Je kunt bij ons op de site de gratis postcodecheck doen. Door middel van deze postcodecheck zie jij welke internetproviders er leverbaar zijn op jouw adres, welk soort internet er op jouw adres is en welke internetsnelheden er op jouw adres gehaald kunnen worden!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking