100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand februari 2022

Dinsdag 8 Februari 2022 5 minuten en 4 seconden leestijd

Zender van de maand februari 2022

Het is alweer februari. De echte donkere maanden zijn voorbij, het wordt weer iets eerder licht en iets later donker. Deze maand hebben onze internetproviders heel verschillende zenders van de maand. Sommige staan in het teken van de Olympische spelen en andere staan in het teken van ‘ Big Cat Month’. Ben je benieuwd welke zender van de maand jij gratis kunt kijken? Lees snel verder!

Youfone

Bij Youfone kijk je de hele maand februari gratis naar Eurosport 2. Dat is voor de sportliefhebbers deze maand extra leuk in verband met de Olympische Winterspelen! Er zijn dagelijks programma’s met live uitzendingen rechtstreeks uit Peking. Je kunt deze uitzendingen live volgen. Daarnaast kun je ook dagelijks genieten van andere sporten.

Programma’s die je echt niet kunt missen? Dat zijn ‘Medal Zone’ en ‘Beijing Today’. Bij ‘Medal Zone’ zie je elke dag van 7:30 uur tot 16:00 uur alle highlight van de Olympische Spelen. Bij ‘Beijing Today’ komen elke dag van 17:00 uur tot 18:30 uur alle belangrijke hoogtepunten van de Nederlandse atleten voorbij.

Je kijkt deze maand bij Youfone naar Eurosport 2 op kanaal 26.

Wil je na deze maand blijven genieten van live sporten? Dit kan met het Premium Tv-pakket.

T-Mobile

National Geographic Wild is in februari de zender van de maand bij T-Mobile. Net als ieder jaar heeft deze zender in februari het ‘Big Cat Month’ als thema. Deze zender wil met dit thema de aandacht vestigen op deze bedreigde diersoorten.

Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rij gezet:

 • Pumas at the end of the world – Pril moederschap: Deze documentaire gaat over een Puma en haar vier welpen in het zuiden van Chili. Het richt zich op de uitdagingen van het prille moederschap.
  Zaterdag 12 februari om 21:22 uur
 • Russia’s Wild Tiger – Overlevingsstrijd: Een jonge Siberische tijger die geboren is in een beschermd natuurgebied wordt gevolgd tijdens zijn zoektocht naar een eigen territorium. Het is een strijd om te overleven in het verre oosten van Rusland.
  zondag 13 februari om 20:33 uur
 • Elephant queen – Nieuwe leider: Na de dood van de matriarch, moet dochter Mensah haar kalfje en de kudde olifanten in veiligheid brengen. Door een droge woestijn en langs modderige moerassen.
  vrijdag 18 februari om 21:29 uur

Je kijkt de zender van de maand van T-Mobile op kanaal 18.

Wil je blijven genieten van deze zender? Dat kan met het infotainment pakket. Deze kun je zelf makkelijk aan- en uitzetten via ‘My T-Mobile Thuis’.

KPN

In februari kijk je bij KPN de hele maand gratis naar de zender van de maand RTL Lounge. Op RTL Lounge zie je 24/7 de leukste programma’s voor vrouwelijk Nederland. Je kijkt naar de beste series op het gebied van drama en lifestyle, zoals GTST, Kees & Co en House.

Kees & Co is een serie met als hoofdrolspeelster Simone Kleinsma. Het gaat om een gezin waarbij Kees drie tieners en haar man in toom moet zien te houden. Gelukkig kan ze bij haar vriendin en overbuurvrouw Sonja terecht voor steun.  Deze serie is Hilarisch en hartverwarmend.

House is de beste ziekenhuisserie aller tijden. Hierbij is dokter Gregory House een specialist in besmettelijke infectiezieken. Hij vertrouwt niemand, maar als briljante diagnosticus gaat hij geen uitdaging uit de weg.

Je kijkt naar RTL Lounge in februari op kanaal 42.

Wil je deze zender blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Voor maar €6,99 per maand ontvang je extra zenders. Je kunt het pakket heel makkelijk uit- en aanzetten via ‘MijnKPN’.

Delta

De zender van de maand februari bij Delta is Nat Geographic Wild. Februari staat in het thema van Big Cat Month. Dit is een viering van de felste katten in de natuur. Je ziet de grootste katten voorbij komen door middel van de meest verbluffende beelden, ongelooflijke natuurverhalen en gidsen die je dichterbij brengen.

Kijk bijvoorbeeld naar:

 • Ultimate enemies: De filmmakers Dereck en Beverly Joubert onderzoeken hoe dieren door de kracht van de natuur samengebracht worden. Ze stellen een visueel verbluffend verhaal samen dat hun theorie bevestigd dat leeuwen op olifanten jagen.
  zaterdag 12 februari om 18:00 uur
 • Thailand’s Wild cats: Verstopt in de jungle van Thailand ligt een koninkrijk als toevluchtsoord voor wilde katten. Deze jagers gaan op zoek naar prooien en beschermen hun jongeren. We zien hier een wereld van drama en kracht van de panter, de kat en de tijger.
  zaterdag 19 februari om 18:00 uur

Je kijkt bij Delta naar Nat Geographic Wild op kanaal 25.

Wil je blijven kijken naar Nat Geographic Wild? Dan kan gewoon met het basispakket op kanaal 33.

Budget Alles-in-1

RTL Lounge is bij Budget Alles-in-1 de zender van de maand februari. RTL Lounge heeft als doelgroep jonge vrouwelijke kijkers. Ze heeft vooral veel series en soaps uit binnen- en buitenland op de programmering staan. Er worden veel herhalingen uitgezonden van populaire series die ook nu nog goed scoren onder de doelgroep. Denk hierbij aan series als Kees & Co, GTST en SamSam.

Je kijkt bij Budget Alles-in-1 naar de zender van de maand op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van RTL Lounge? Dan kun je het TV Plus pakket aanschaffen.

Caiway

Bij Caiway kijk je de hele maand gratis naar de zender National Geographic Wild. Omdat deze zender in het teken staat van ‘Big Cat Month’ kun je de hele maand kijken naar mooie beelden van onder andere leeuwen, cheeta’s en tijgers:

 • Living with Big Cats: Dereck en Beverly Joubert laten de kijkers hun verhaal met big cats zien. Van de eerste keer dat ze deze beesten in hun hart hebben gesloten tot hun toewijding om deze jagers te beschermen.
  zondag 13 februari om 18:45 uur
 • War of the lions: Van savannes tot de woestijn, geen een leeuwenkoninkrijk is gelijk geschapen, wie is er nu de echte koning der beesten?
  zondag 27 februari om 18:45 uur

Je kijkt bij Caiway naar de zender van de maand op kanaal 21.

Wil je blijven kijken na deze maand dat kan gewoon met het basispakket op kanaal 27.

Heb jij al een tv abonnement?

Ben jij benieuwd welke internetproviders ook tv op jouw adres leveren? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking