100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand januari

Vrijdag 8 Januari 2021 6 minuten en 44 seconden leestijd

Zender van de maand januari

We zijn aangekomen in 2021 en ook in dit jaar kan de zender van de maand natuurlijk niet achterblijven. Niets is fijner dan in de wintermaanden lekker op de bank te kruipen en te kijken naar je favoriete programma’s en films. Hier dragen onze internetproviders natuurlijk aan bij doordat ze jou elke maand gratis toegang bieden tot de zender van de maand 2021. Deze zenders verschillen elke maand, en welke zenders dat in januari zijn hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Delta

Ben jij echt een fan van paardensport en lifestyle? Dan is de zender van de maand die Delta in januari biedt echt iets voor jou! Namelijk Horse & Country TV (H&C TV). Op deze zender kun je urenlang genieten van internationale programma’s over paardensport zoals dressuur en springen.

De Delta zender van de maand Horse & Country TV is te zien op kanaal 25.

De nadruk van de programma’s van H&C TV ligt vooral op live verslaggeving van ’s werelds grootste en belangrijkste evenementen. Zo krijg je bijvoorbeeld zicht op hoe de levens van de grootste idolen uit de paardenwereld eruit zien, maar krijg je ook unieke informatie over allerlei trainingsmethodes.

De hoogtepunten die je echt niet kunt missen zijn als volgt:

 • Nacho Figueras & Nacho Ramos: Barn Talk | op 8 januari 2021 om 20:30 uur
  In deze documentaire krijg je een uniek kijkje in het leven van de Argentijnse polospeler Ignacio Figueras. Zowel voor de amateur als de professional erg leuk en leerzaam om te zien!
 • In The Frame | vanaf 23 januari 2021 om 21:00 uur
  Tijdens In The Frame word je meegenomen in de reis van legendarische ruiters naar de top van de paardensport.
 • TRT Live Worldwide by Tristan Tucker | op 21 januari 2021 om 21:00 uur
  Tristan zal in dit programma zijn bekende TRT-methode demonstreren bij paarden met gedragsproblemen. Deze waardevolle tips kun je zelf ook toepassen in je training!
   

Zou je na deze maand verder willen genieten van Horse & Country TV? Kies dan voor het 90+ pakket of het 120+ pakket.

Caiway

De internetprovider Caiway heeft net als Delta Horse & Country TV (H&C TV) als zender van de maand. Je kunt urenlang genieten van programma’s over de mooiste disciplines in de paardensport en de live verslaggeving van grote evenementen. Daarnaast biedt H&C TV ook hele leuke masterclasses en Workshops. Heb je geen zin om actief deel te nemen aan een workshop? Dan kun je genieten van interessante documentaires en ander entertainment.

De Caiway zender van de maand Horse & Country TV vind je op kanaal 21.

Kun je geen genoeg krijgen van de paardensport? Kies dan na januari voor het Plus TV pakket van Caiway. Dan geniet je naast H&C TV van nog eens 39 tv-zenders en dat voor maar €11,- per maand.

KPN

Hou jij van wetenschap en alles wat daarmee te maken heeft? Dan hebben wij goed nieuws! Bij KPN is de zender van de maand in januari Discovery Science. Dit kanaal toont alle wonderen van de wetenschap en de programma’s helpen je om de wereld om je heen beter te begrijpen. Je krijgt hier programma’s te zien van geavanceerde technologieën tot alledaagse fenomenen, zowel op aarde als in het heelal.

De zender van de maand bij KPN is Discovery Science op kanaal 42.

Twee hoogtepunten die onder andere te zien zijn op Discovery Science zijn:

 • Contact: vanaf maandag 6 januari om 21:00 uur
  In de serie contact wordt er aandacht besteed aan de vraag of er leven bestaat buiten de planeet aarde. Er wordt onderzoek gedaan naar het mogelijke bestaan van aliens.
 • Mythbusters Jr.: vanaf dinsdag 7 januari om 21:00 uur
  De mythbusters houden zich bezig met het scheiden van feiten en fictie. Er s een nieuwe generatie die ongelofelijke claims en broodje aap-verhalen gaat onderzoeken.
   

Wil je de zender ook na de maand januari blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Naast meer dan 25 extra zenders kijk je ook naar een groot aanbod aan films en series. Het is te kijken op je televisie en via de iTV app op je smartphone, tablet of laptop. Je voegt het pluspakket toe vanaf slechts €6,99 per maand en het is maandelijks uit te zetten.

T-mobile

Gedurende de hele maand januari kun je bij T-Mobile gratis genieten van leuke videoclips en Duitse Schlagers op de muziekzender Schlager TV. Schlager TV staat bekend om haar volksmuziek. Je kunt hier genieten van de bekende artiesten zoals Hansi Hinterseer en Helene Fischer, maar ook minder bekende artiesten krijgen een kans. Er worden 24 uur per dag, vrij van reclame, clips, concerten en andere beelden met schlagers en volksmuziek uitgezonden.

De zender van de maand bij T-Mobile Schlager TV vind je op kanaal 18.

Oxxio

Bij Oxxio kun je net als bij KPN de zender Discovery Science een maand lang gratis kijken. Op deze zender kun je alles leren van de wetenschap. Zo zie je leerzame en meeslepende programma’s zoals Street Science en How the Universe Works. Wil je meer over de wereld te weten komen? Dan is dit de ideale zender voor jou.

Oxxio zender van de maand Discovery Science is te zien op kanaal 42.

Youfone

De thuisbasis van je favoriete tekenfilms is in de maand januari Youfone. Youfone biedt namelijk een maand lang Boomerang gratis. Boomerang is de plek waar je met de hele familie de meest geliefde tekenfilms kunt zien. De zender biedt een spannende mix van de grappige klassieke cartoons voor het hele gezin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Tom & Jerry, Scooby-Doo of aan gloednieuwe producties zoals Grizzy & de Lemmings.

Je kunt bij Boomerang niet alleen de leukste tekenfilms zien, maar je kunt er ook bingo spelen! Tussen de afleveringen door worden de kinderen uitgenodigd om mee te doen aan de bingo met Boomerang karakters. Deze bingo is elke dag vanaf 13 januari om 16:00 te spelen.

Boomerang de zender van de maand bij Youfone is te zien op kanaal 26.

Wil je na januari verder kijken? Dan kun je jouw abonnement eenvoudig een upgrade geven. Kies voor het Premium TV-pakket met wel 85 zenders.

XS4all

De zender Discovery Science is bij XS4all, net als bij KPN en Oxxio, een maand lang gratis te zien. Op deze zender komen alle ins en outs van de wetenschap naar voren. Zo zie je programma’s zoals Unearthed, Nasa’s Unexplained Files en Vanished. Je kunt dus ontspannen tv kijken terwijl je toch heel veel leert. Elke uitzending brengt je dichter bij het begrijpen van de wereld om je heen.

Je bekijkt de zender van de maand Discovery Science bij XS4all op kanaal 42.

Budget

Ook bij Budget is de zender van de maand Discovery Science. Je kunt deze zender dus een maand lang gratis bekijken. Kom binnen deze maand zoveel mogelijk te weten over geavanceerde technologieën tot alledaagse fenomenen, zowel op aarde als in het heelal.

Bij Budget bekijk je de zender van de maand Discovery Science op kanaal 42.

Online.nl

Geniet je ook zo van de mooiste concerten, opera’s en balletvoorstellingen? Deze zijn nu bij online.nl een maand lang gratis te zien op de zender Mezzo. Dit is de klassieke zender met het allerbeste van klassieke muziek, jazz en ballet. Naast dat je kunt genieten van de voorstellingen vanuit de mooiste theaters ter wereld, krijg je ook een kijkje in de wereld van de artiesten achter de muziek.

Bij online.nl is de zender van de maand januari Mezzo op kanaal 316.

De highlights die te zien zijn zijn onder andere The Tsar’s Bride, een opera in vier bedrijven, en het Valletta International Baroque Festival.

Wil je na januari verder genieten van de klassieke wereld? Dat kan met het Entertainment HD-pakket. Dit pakket is eenvoudig toe te voegen aan je abonnement. Zo kun je genieten van Mezzo via de televisie, onderweg of via de interactieve TV App.

Ziggo

Ziggo ben je vorige maand natuurlijk weer tegen gekomen in het overzicht van de zender van de maand december. Ziggo is al sinds februari 2020 gestopt met de zender van de maand, maar in december hadden zij een uitzondering gemaakt. In het jaar 2021 zal Ziggo over het algemeen niet meer naar voren komen in dit overzicht.

TV en internet

Bijna al onze internet providers bieden iedere maand een nieuwe zender van de maand. Elke maand is het weer een verassing. Op deze manier kun je elke keer weer iets nieuws proberen. Heb jij dit nog niet? Kijk dan snel naar de alles-in-1 pakketten of naar de internet en tv pakketten van onze providers.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking