100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand januari 2023

Vrijdag 6 Januari 2023 3 minuten en 14 seconden leestijd

Zender van de maand januari 2023

We staan aan de start van een nieuw jaar. We hopen natuurlijk dat 2023 jou veel moois gaat brengen. Veel providers beginnen het jaar meteen goed met een leuke gratis zender van de maand. Ben je benieuwd welke zender jij deze maand gratis kunt kijken? Kijk snel of jouw provider ook een zender van de maand heeft!

Heb jij nog geen internet & tv abonnement of wil je na die dure december maanden kijken of je abonnement goedkoper kan? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw adres.

KPN

De zender van de maand januari is bij KPN Boomerang. Deze zender is gericht op kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Het programma bestaat uit de meest populaire tekenfilms, zowel klassieke als nieuwe. Denk aan cartoons zoals Tom & Jerry, Garfield en Scooby-Doo. Deze familiezender bestaat uit veel humor en je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week kijken naar de tekenfilms.

Je kijkt naar de zender van de maand bij KPN op kanaal 42. Wil je blijven genieten van Boomerang? Dat kan met het KPN Pluspakket van €6,99 per maand.

T-Mobile

De zender van de maand van T-Mobile is OUTtv. Dit is de lifestyle televisiezender voor de LGBTQ!+ community. Deze zender biedt succesvolle tv-programma’s, populaire series, award winning films en indrukwekkende documentaires. OUTtv heeft ook haar eigen producties, OUT Originals, zoals Nikki Today Tonight, Veneno en Pride Castle. Ook doet OUTtv live verslag van nationale en internationale LGBTQ!+ evenementen, festivals, fasionshows, etc.

Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rij gezet:

  • Weekend – Meer dan een onenightstand: Russell heeft een leuk weekend met zijn heterovrienden gehad. Om dit weekend af te sluiten gaat hij naar een gayclub. Wat begint als een onenightstand, groeit uit tot iets bijzonders.
    zondag 8 januari om 21:30 uur
  • Hola Yumbo – De aantrekkingskracht van het winkelcentrum: Het winkelcentrum Yumbo op Gran Canaria is al jaren lang een hotspot voor gays uit heel Europa. Maar waarom?
    donderdag 19 januari om 22:00 uur
  • Stage Mother – Wat doe je als je een gaybar erft?: Maybelline is net haar zoon verloren en erft zijn gaybar. De toekomst van de zaak hangt aan een zijden draadje, wat gaat Maybelline doen?
    zaterdag 21 januari om 22:00 uur

Je kijkt deze maand bij T-Mobile gratis naar OUTtv op kanaal 18. Je kunt na januari blijven genieten van deze zender met het Entertainment Pakket.

Youfone

Bij Youfone geniet je de hele maand januari gratis van de zender Stingray Classica. Voor de klassieke muziekliefhebbers is dit de perfecte zender. Je kunt genieten van opera’s, balletten en klassieke concerten. Deze maand kun je nog nagenieten van 2022 met de mooiste uitzendingen van vorig jaar. De aftrap is zaterdag 7 januari met opera die Zauberflöte van Mozart en eindigt met de opera Il barbiere di Siviglia. Op vrijdagavonden kun je genieten van verschillende programma’s rondom de componist Johann Sebastian Bach. De dinsdagen staan ’s avonds om half 9 in het teken van de Voice Edition van het Concours Musical International de Montréal.

Je geniet deze maand van deze zender bij Youfone op kanaal 26. Als je van Stingray Classica wilt blijven genieten kan dat met het Premium TV pakket.

Budget Alles-in-1

De zender van de maand bij Budget Alles-in-1 is Boomerang. Dit is dé familiezender voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Er worden cartoons vertoond waarbij humor heel belangrijk is. De programmering is zo gemaakt dat het voor de ouders ook leuk is om met de kinderen mee te kijken. Kijk naar programma’s als The Looney Tunes, The Flintstones en Mister Bean. De programmering bestaat uit tijdloze klassiekers en eigentijdse producties van nu.

De zender van de maand is bij Budget Alles-in-1 te zien op Kanaal 42. Als je kinderen deze zender heel leuk vinden kun je het TV Plus pakket aanschaffen. Zo kunnen ze blijven genieten van de leuke programma’s.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking