100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand juli

Vrijdag 03 juli 2020 1 minuut en 49 seconden leestijd

Zender van de maand juli

Het is juli en dus tijd voor een nieuwe Zender van de Maand bij onze providers. Elke provider heeft maandelijks een nieuwe zender om naar te kijken. In dit bericht vertellen wij je alles over de Zender van de Maand voor de maand juli.

Caiway

Heb jij kleine kinderen thuis? Dan heeft Caiway goed nieuws voor jou deze maand. Nick Jr. is de hele maand juli Zender van de Maand bij Caiway. Nick Jr. is een zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Naast vermakelijke televisie voor je kinderen, biedt de zender ook educatieve content. Denk aan verhalen en karakters die je kinderen motiveren om zich te ontwikkelen op een leuke manier. Nick Jr. is de hele maand juli te zien op kanaal 21.

Delta

Delta heeft net als Caiway, deze maand Nick Jr. als Zender van de maand. Je vindt Nick Jr. op kanaal 12.

Ook KPN, Oxxio, XS4ALL en Budget Alles-in-1 hebben Nick Jr. als Zender van de Maand.

T-Mobile

Bij T-Mobile is Comedy Central de Zender van de Maand. 24 uur per dag comedyseries om je mee te vermaken. Comedy Central kent een aantal series die al een lange tijd razend populair zijn. Denk hierbij aan Friends en The Simpsons. Ook zendt de zender regelmatig talkshows uit. Dit zijn talkshows zoals The Graham Norton Show en The Daily Show. Natuurlijk heeft de zender veel populaire programma’s denk hierbij aan The Office, Family Guy, Frasier, Modern Family en Mr. Sunshine. Dus wil jij heerlijk ontspannen met een goede dosis humor? Dan kan dat deze maand bij T-Mobile. De Zender van de Maand van T-Mobile vind je iedere maand op kanaal 18 met Interactieve TV van T-Mobile Thuis.

Youfone

Bij Youfone is National Geographic Wild de Zender van de Maand. Ben jij een echte liefhebber van wildlife? Dan zit je deze maand helemaal goed bij Youfone. De schoonheid van de planeet, het dierenrijk en de effecten van klimaatveranderingen, alles komt aan bod tijdens een bijzondere wereldreis. Ook kent National Geographic Wild verschillende themamaanden. Zo is Sharkfest te zien vanaf 5 juli.

Online

Bij Online.nl is de Zender van de Maand verlengd. RTL Telekids was vorige maand Zender van de Maand en is dat deze maand weer. Zijn je kinderen dol op programma’s als Piet Piraat, Prinsessia en Beertje Pol? Dan zit je deze maand ook nog goed bij Online.nl.  RTL Telekids is te zien op kanaal 20 en kanaal 83 via je televisie of de Canal Digitaal App.