100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand juli 2021

Wednesday 7 July 2021 4 minuten en 29 seconden leestijd

Zender van de maand juli 2021

Elke maand bieden onze internetproviders een gratis tv zender aan, de zender van maand. Door deze zender gratis aan te bieden geven ze jou de kans om een maandje te kijken naar iets anders dan wat je al in je tv pakket hebt zitten. Hierdoor kun je kijken of deze zender misschien iets voor jou is, voordat je een heel pakket aan moet schaffen. Ben je benieuwd naar welke zender van de maand jij kunt kijken? Scrol dan snel door naar jouw provider!

Caiway

De zender van de maand juli bij Caiway is Stingray Lite TV. Op deze zender geniet je van de beste video’s van de grootste hits uit de jaren 80, 90 en 2000 tot nummers die je nu in de hitlijsten vindt. Stingray Lite TV zorgt voor de beste energie en plezier in de huiskamer, of je nu wilt dansen of rustig wilt genieten. Je geniet van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van de beste popmuziek van de afgelopen 30 jaar zonder reclameonderbreking. Je luistert naar artiesten zoals Britney Spears, Mariah Carey, Katy Perry en Taylor Swift.

Je kijkt de hele maand juli bij Caiway gratis naar Stingray Lite TV op kanaal 21.

Wil je na deze maand blijven genieten van Stingray Lite TV? Je kunt dan het Pluspakket aanschaffen met 40 extra zenders.

KPN

Je kijkt de hele maand juli bij KPN naar de zender van de maand OUTtv! OUTtv is dé lifestylezender voor de gay- en openminded tv programma’s. Je kijkt hier naar populaire series, prijswinnende films en indrukwekkende documentaires. OUTtv doet verslag van nationale en internationale LHBTI-evenementen, filmfestivals, fashionshows, reizen en de lifestyle van de community.

OUTtv heeft haar eigen producties, zoals Violet Chacki Digital Follies. Hierin brengt Violet Chacki (winnares van RuPaul’s Drag Race) je fashion fantasie in actie.

Je vindt OUTtv deze maand bij KPN op kanaal 42!

Wil je blijven genieten van OUTtv? Schaf dan het Pluspakket aan voor €6,99 per maand.

Delta

Delta heeft als zender van maand juli Stingray Lite TV in haar aanbod. Dit is de zender met de beste popmuziekvideo’s. Muziekexperts programmeren alleen de beste video’s van lokale en internationale sterren, van de grootste hits uit de jaren 80, 90 en 2000 tot alle nummers die je nu in de hitlijsten vindt. Stingray Lite TV zorgt met de beste popmuziek voor energie en plezier in de huiskamer, zonder reclame of onderbrekingen.

Je kijkt de maand juli naar Stingray Lite TV op kanaal 25.

Wanneer je na juli wilt blijven genieten van Stingray Lite TV kun je bij Delta het 90+ zenderpakket aanzetten.

Budget Alles-in-1

OUTtv is de hele maand juli de zender van de maand bij Budget Alles-in-1. Dit is dé gay lifestyle zender. OUTtv is in Canada begonnen en is door een samenwerking ook in Nederland tot stand gekomen. OUTtv heeft haar eigen programmering en is niet alleen in ons eigen land te zien, maar ook in Zweden, België, Luxemburg en Noordrijn-Westfalen. Populaire series zijn o.a. ‘Cucumber & Banana’ en ‘Hot in Cleveland’.

Een hoogtepunt deze maand is de serie Todo Lo Que Me Gusta. Hierin volgen we Daniel, redacteur bij een productiemaatschappij. Als de cameraman Javier zich bij de crew voegt is Daniel op slag verliefd. Hij was altijd hetero, maar zodra hij toegeeft aan zij biseksualiteit beland hij in een nieuwe wereld. Deze serie is beschikbaar vanaf dinsdag 27 juli.

Wil je blijven kijken naar OUtv? Je vindt OUTtv in het TV Plus Pakket voor €6,99 per maand.

T-Mobile

Speciaal voor de kleintjes heeft T-Mobile de zender Nick Junior de hele maand juli als zender van de maand. Deze zender is voor kleintjes van 2 tot 6 jaar. Ze leren spelenderwijs taal, rekenen en sociale vaardigheden.

Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet:
- Santiago en de zee Babyschildpadden: Santiago is kapitein en piraat. Zijn bemanning bestaat uit kikker Kiko, Tomás met een magische gitaar en zeemeermin Lorelai die met zeedieren kan praten en zich kan veranderen in een mensen meisje.
Woensdag 14 juli – 17:03 uur
- Blaze en de monsterwielen: Dit is een animatieserie over coureur AJ en zijn monstertruck Blaze. Ze houden van sleutelen en van racen met andere vrienden. Tijdens de avonturen steken ze veel op over techniek en wetenschap.
zondag 18 juli – 16:40 uur
- Blue’s clues – Lekker lezen: Het is tijd voor het leesuurtje en dus probeert Josh erachter te komen welk boek blue, de blauwe hond, het liefste wil lezen. Kan hij het raadsel oplossen?
Vrijdag 23 juli – 13:54

Je kijkt nu naar de zender van de maand Nick Junior op kanaal 18.

Wil je na juli blijven kijken naar Nick Junior? Dit kan met het kids & Music pakket.

XS4ALL

De hele maand juli is OUTtv de zender van de maand bij XS4ALL. Dit is dé lifestyletelevisiezender voor de gay- en open-minded. Je ziet hier onder andere indrukwekkende documentaires, gay romcom’s en award winning films. Je geniet van exclusieve content en OUTtv doet verslag van onder andere nationale en internationale LHBTI-evenementen. Populaire programma’s zijn ‘RuPaul’s Drag Race’ en ‘Fire Island’.

Een serie die je absoluut niet kunt missen is ‘Meijt ‘In Gesprek Met’’. In deze serie gaat Beer Swildens een gesprek aan met bekende en minder bekende personen uit de LHBTIQ+ gemeenschap. Deze gemeenschap staat voor alle personen die wat betreft hun genderidentiteit, genderexpressie, seksualiteit of hun lichaam vallen buiten wat in de maatschappij gezien wordt als ‘standaard’.  Te zien vanaf woensdag 21 juli om 21:15 uur.

Wil je na juli blijven kijken naar OUTtv? Je kunt het Pluspakket aanschaffen voor €6,99 per maand.

Heb jij nog geen internet & tv?

Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetprovider er internet en tv op jouw adres levert.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking