100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Zender van de maand juli 2022

Dinsdag 5 Juli 2022 3 minuten en 35 seconden leestijd

Zender van de maand juli 2022

De maand juli is weer aangebroken. De examens zijn al weer geweest en er zijn al heel veel mensen op vakantie op dit moment. Heb jij ook lekker vakantie? Of moet je gewoon doorwerken? Misschien dat deze zenders van de maand jou hierbij kunnen ondersteunen. Je kijkt namelijk bij veel internet providers weer naar een gratis zender van de maand! Ideaal om in je vakantie uit te proberen of om te kijken als je na een lange werkdag op de bank ploft. Ben je benieuwd naar welke zender je gratis kunt kijken? Lees dan snel verder!

Caiway

Bij Caiway haal je de hele maand juli de wildernis in huis met de zender van de maand Animal Planet. Of je nu houdt van het leven op de prairie of benieuwd bent wat het werk van een dierenarts inhoudt, bij Animal Planet zit je als natuur- en dierenliefhebber altijd goed. Je maakt kennis met prachtige karakters uit het gehele dierenrijk.

De zender van de maand is bij Caiway te zien op kanaal 21.

Je kijkt na deze maand naar Animal Planet met het Plus TV-pakket. Je kunt dit pakket maandelijks aanschaffen of opzeggen.

KPN

Nick Toons is in juli bij KPN de gratis zender van de maand. De zomervakantie is alweer bijna begonnen en daarom kun je nu bij KPN extra genieten van de beste cartoons. Je kijkt hier naar alle helden van Nickelodeon, denk hierbij aan Spongebob, Kung Fu Panda en CatDog. Je kijkt 24 uur per dag naar series vol actie, humor, animatie en live-action. Dit zie je 24 uur per dag en 7 dagen per week. Overdag zijn alle programma’s in het Nederlands, maar in de avond vanaf 21:00 is alles in het Engels te volgen. Er zit vast wel iets leuks tussen voor jou of je kinderen.

Je kijkt deze maand bij KPN naar Nick Toons op kanaal 42. 

Wil je blijven genieten van non stop cartoons? Dan kun je het Pluspakket aanschaffen voor maar €6,99 per maand.

T-Mobile

Je kijkt bij T-Mobile de hele maand juli gratis naar een nieuwe zender, namelijk One World TV. Deze zender is tijdelijk gratis beschikbaar bij T-Mobile en je kunt via deze zender Tomorrowland volgen. Vanaf 1 juli worden hoogtepunten van eerdere edities uitgezonden en van 14 juli tot en met 3 augustus volg je Tomorrowland live. Buiten de weekenden om worden er nog exclusieve optredens en interviews vanuit de One World Radio studio uitgezonden.

Je kijkt naar deze zender bij T-Mobile op kanaal 18.

Delta

De hele maand juli kijk je bij Delta naar de zender Animal Planet. Animal Planet is de enigste entertainmentzender die zich compleet richt op de natuur. Je maakt kennis met al het leven uit het dierenrijk, van kleine insecten zoals mieren tot de grootste jagers zoals tijgers en leeuwen. Als jij een echte passie hebt voor dieren en natuur is deze zender iets voor jou. Je kijkt naar meeslepende, verassende en herkenbare verhalen.

Je kijkt deze maand bij Delta naar Animal Planet op kanaal 25.

Wil je langer blijven genieten van deze zender? Dat kan bij Delta met het interactief 120+ zenderpakket.

Budget Alles-in-1

Bij Budget Alles-in-1 kijk je de hele maand juli gratis naar Nick Toons. Dit is een digitaal televisiekanaal dat 24 uur per dag tekenfilms uitzendt. Deze tekenfilms zijn allemaal door Nickelodeon geproduceerd. Je ziet hier ook veel oude series die niet meer op Nickelodeon zelf uitgezonden worden, zoals My Life a a Teenage robot en The Fairly OddParents. Vanaf 21:00 uur ’s avonds kijk je alle programma’s in het Engels en overdag is alles in het Nederlands te volgen.

Je kijkt deze maand naar Nick Toons bij Budget Alles-in-1 op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van deze zender? Dat kan met het Pluspakket.

Nieuwe muziekzender One World TV

Naast de zender van de maand zijn er ook een aantal providers die hun aanbod aanvullen met een nieuwe muziekzender, namelijk de zender One World TV. Je kunt deze zender vanaf juli tijdelijk bekijken in het basis tv abonnement bij Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway. Bij de meeste aanbieders kun je naar One World TV kijken op kanaal 999. Bij T-Mobile kijk je de hele maand jullie naar deze zender op kanaal 18.

One World TV is een samenwerking van Tomorrowland en het mediabedrijf Dutchess Media. Je kunt dan ook kijken naar content van eerdere edities van Tomorrowland en naar de editie van dit jaar (live). Dit festival is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste dance evenementen van de wereld.

Ben jij benieuwd welke internet provider leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking