100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand juni!

Tuesday 8 June 2021 4 minuten en 35 seconden leestijd

Zender van de maand juni!

Het is alweer juni. De maand waarin het zonnetje schijnt en het EK weer begint. Ook deze maand hebben veel van de internetproviders weer een gratis zender voor jullie in hun aanbod. Welke zenders dit zijn hebben wij uitgezocht!

Budget alles-in-1

Voor alle Nederlandse muziek liefhebbers is het de hele maand juni feest. Budget Alles-in-1 heeft namelijk TV oranje als zender van de maand juni in haar aanbod. Je kunt 24 uur per dag naar videoclips en programma’s met muziek van eigen bodem kijken. TV Oranje biedt een dagelijkse verzoekparade, tv-specials rond Nederlandse artiesten en de hitlijst Oranje Top 30.

Een aantal topprogramma’s die je niet mag missen zijn:

  • Borreltijd: Feestelijke clips die borrelen van energie. Vrijdag 11 juni om 21:00 uur.
  • Feest in de tent: De gezelligste clips die elk weekend te zien zijn. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Zaterdag 12 juni om 00:00 uur.
     

Je kijkt bij Budget Alles-in-1 de hele maand naar TV Oranje op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van TV Oranje? Je vindt TV Oranje bij Budget Alles-in-1 in het TV Plus Pakket voor €6,99 per maand.

T-Mobile

Je kunt bij T-Mobile de hele maand juni gratis genieten van de zender RTL Lounge. Je kunt op deze zender 24/7 kijken naar de beste soaps, dramaseries en realityprogramma’s. Je kijkt bijvoorbeeld naar programma’s zoals ‘The bold and the beautiful’, ‘GTST’, en ‘Het zonnetje in huis’.

RTL Lounge kijk je de hele maand juni bij T-Mobile gratis op kanaal 18.

Kun je RTL Lounge niet meer missen? Zet dan het Entertainment pakket aan. Dit kun je heel gemakkelijk zelf doen in My T-Mobile Thuis.

Caiway

Kijk de hele maand juni bij Caiway gratis naar Animal Planet als zender van de maand. Animal Planet is de enige entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur. Je maakt kennis met onweerstaanbare karakters uit het dierenrijk. Van de kleine insecten tot de gevaarlijkste jagers in het wild. Je kijkt naar meeslepende, verassende en herkenbare verhalen. Animal Planet laat je eerst voelen, dan pas denken.

Animal Planet is als zender van de maand bij Caiway te zien op kanaal 21.

Wil je verder blijven kijken naar Animal Planet? Schaf dan het Plus TV pakket aan. Dit is een compleet tv pakket met extra zenders voor maar €11,- per maand.

KPN

Wanneer jij een echte liefhebber bent van Nederlandse muziek hebben wij goed nieuws. De zender van de maand bij KPN is namelijk de hele maand juni TV oranje. Bij TV Oranje kijk je 24 uur per dag naar videoclips en programma’s met Nederlandstalige Muziek. Je kunt ook je eigen stem uitbrengen in de dagelijkse verzoekparade en wanneer je zelf een artiest bent kun jij je clip insturen en wordt deze uitgezonden.

TV Oranje heeft op Vaderdag, 20 juni, een speciale actie. Je kunt namelijk via de TV Oranje App een speciale videoboodschap opnemen voor jouw (schoon)vader. Deze videoboodschap zal op Vaderdag te zien zijn op TV Oranje.

Je kunt de hele maand juni bij KPN gratis naar TV Oranje kijken op kanaal 42!

Wil je na juni blijven kijken naar TV Oranje? Dit kan door middel van het Pluspakket voor maar €6,99 per maand. Je kunt dit pakket maandelijks aan of uit zetten via MijnKPN of via het menu van interactie tv. Je zit dus nergens aan vast.

Youfone

Vind jij een gezonde levensstijl ook zo belangrijk? Dan is MyZen TV dé zender voor jou. Dit is namelijk een lifestyletelevisiezender voor een gezonde levensstijl. Je kijkt hier nu naar als zender van de maand bij Youfone. Dit kanaal inspireert tot een evenwichtig leven door middel van praktische adviezen, handige richtlijnen en tips voor een gezonde levensstijl. MyZen TV is opgericht in 2008 en wordt gekeken in meer dan 40 landen. De boodschap is, haal alles uit het leven. Geniet, ontwikkel jezelf, heb plezier, ontdek en kom tot rust.

Het hoogtepunt van MyZen TV in juni is de Yoga Marathon. Deze marathon is van 19 juni tot 21 juni te zien van 9:20 uur tot 17:00 uur. Deze marathon is te weiden aan de internationale dag van de yoga. Je ziet hier de beste yoga oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn. Geniet onder andere van Dance Yoga, Chair Yoga, pilates en fitness.

Je kunt MyZen TV de hele maand juni bij Youfone kijken op kanaal 26.

Ben jij fan van deze lifestyle zender? Je kunt bij Youfone het Premium tv pakket aanschaffen.

Delta

Bij Delta is de zender van de maand Animal Planet. Je kijkt dus de hele maand juni gratis naar de mooiste documentaires over het wildlife. Daarnaast worden ook diverse reality programma’s uitgezonden waarin bijvoorbeeld dierenartsen worden gevolgd. Tot de programmering behoren titels zoals ‘Attack of the giant Jellyfish’, ‘Whale wars’ en ‘How do animals do that’.

Je kijkt naar de zender van de maand van Delta op kanaal 25.

Blijf na juni genieten van Animal Planet met het interactief 120+ pakket.

XS4ALLL

Net als KPN en Budget Alles-in-1 heeft XS4ALL de hele maand juni TV Oranje als gratis zender in haar aanbod. Kijk de hele maand naar Nederlandse clips en luister de beste Nederlandse muziek. Je kunt ook verzoekjes aanvragen en een eigen clip insturen. TV Oranje is een dynamische zender die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten.

Je kunt kijken naar TV Oranje op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van TV Oranje? Schaf dan het Pluspakket aan.

Wil jij ook graag tv afsluiten?

Doe bij ons de gratis postcodecheck om te kijken welke internetproviders er internet en tv op jouw adres leveren.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten?

Volg ons dan via Social media! 

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking