100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand juni 2020

Tuesday 9 June 2020 2 minuten en 21 seconden leestijd

Zender van de maand juni 2020

Providercheck heeft iets nieuws! Wij houden je vanaf nu elke maand op de hoogte van de Zender van de Maand bij al onze providers. Bijna alle providers hebben de Zender van de Maand in het basispakket. Elke maand heb je een nieuwe zender om naar te kijken. In dit bericht lees je alles over de Zender van de Maand voor de maand juni.

KPN

We beginnen met KPN. KPN heeft de hele maand juni de zender RTL Lounge. RTL Lounge brengt 24 uur per dag heeft zowel binnen- als buitenlandse programma’s op het gebied van lifestyle en drama. Naast deze programma’s vind je er ook nog eens heerlijke soaps, reality- en dramaseries.

Met oog op het mooie weer in de maand juni kan je in de maand juni elke werkdag kijken naar de comedyserie COSTA! De serie is het vervolg op de film uit 2001. In de serie volg je het turbulente leven van de proppers op een club in de Spaanse partystad Salou.

De serie is elke werkdag maar liefst 2 uur lang te zien vanaf 18:30 te zien.

T-Mobile

Bij T-Mobile is weer een hele andere zender Zender van de Maand. In juni is dit de zender Mezzo. Een zender in het teken van dans, muziek en jazz. Ben je fan van cultuur? Dan is Mezzo de zender voor jou. Normaal kijk je Mezzo op kanaal 375 maar de maand juni kijk je de zender gratis op kanaal 18.

Delta

Delta heeft goed nieuws voor alle natuur- en dierenliefhebbers. De hele maand juni is Animal Planet Zender van de maand bij Delta. Animal Planet heeft voor iedere kijker wat leuks. Of je nou houdt van het spannende werk van een dierenarts, de grootste mysteries van het dierenrijk of het leven op de prairie.

Caiway

Caiway heeft net als Delta, deze maand Animal Planet als Zender van de Maand. Op kanaal 21 zap je bij Caiway rechtstreeks het dierenrijk in.

XS4ALL

XS4ALL heeft de hele maand juni, net als KPN, RTL Lounge als Zender van de Maand. Je kan op kanaal 42 de zender bekijken. Heb je het pluspakket? Dan kijk je de zender op kanaal 73 ook in HD.

Online.nl

Zijn je kinderen dol op programma’s als Piet Piraat, Prinsessia en Beertje Pol? Dan is dit de perfecte maand voor jou. RTL Telekids is Zender van de Maand bij Online.nl. RTL Telekids is te zien op kanaal 20 en kanaal 83 via je televisie of de Canal Digitaal App.

Youfone

In juni kijk je bij Youfone naar ONS. Met ONS kijk je de hele maand naar de beste programma’s uit en over het verleden. Klassiekers zoals Wordt U al Geholpen, Medisch Centrum West en You Rang M’Lord zie je allemaal bij ONS. ONS is te zien op kanaal 26.

Oxxio

Oxxio heeft, net als KPN en XS4ALL, RTL Lounge als Zender van de Maand. Je kan de zender de hele maand juni zien op kanaal 42.

Budget

Bij Budget is, net als KPN, XS4ALL en Oxxio, RTL Lounge Zender van de Maand. Je kan de zender de hele maand juni zien op kanaal 42.

Tele2, Ziggo en Solcon hebben veel andere voordelen maar hebben geen Zender van de Maand.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking