100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Zender van de maand juni 2022

Dinsdag 7 Juni 2022 4 minuten en 21 seconden leestijd

Zender van de maand juni 2022

Juni is alweer begonnen, dat betekent ook dat het officieel bijna zomer is! De zomer begint namelijk al op 21 juni. Om de zomer goed te beginnen hebben een aantal van onze internet provider weer een zender van de maand voor jou. Dit houdt in dat je de hele maand juni naar een gratis zender kan kijken! Ben je benieuwd welke zender van de maand jouw provider aanbiedt? Lees dan snel verder!

Heb jij nog geen internet & TV abonnement? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken welke providers er leverbaar zijn op jouw adres en welk abonnement het beste bij jou past.

KPN

KPN heeft in juni MTV 80’s als zender van de maand. Met deze zender reis je terug naar de tijd van ontploft haar en schoudervullingen. Vroeger stond deze zender bekend als VH1 Classcis, maar nu gaat deze zender door het leven als MTV 80’s. Deze muziekzender is ideaal voor iedereen die houdt van muziek uit de jaren 80. Je luistert non-stop naar de beste muzikale klassieker en vele bekende filmsoundtracks. Je kijkt bijvoorbeeld naar grote popdiva’s als Madonna en Whitney Houston tot naar Duran Duran of Spandau Ballet. Ook zie je iconische clips voorbij komen zoal Thriller van Michael Jackson.

Je kijkt de hele maand bij KPN gratis naar MTV 80’s op kanaal 42.

Bevalt deze zender je goed? Dan kun je het KPN Pluspakket aanschaffen voor €6,99 per maand. Zo kun je blijven genieten van alle hits uit de jaren 80.

Delta

Delta heeft Stingray Lite TV als zender van de maand juni in haar aanbod. Dit is een Nederlandse televisiezender die zich richt op het uitzenden van lokale en internationale popmuziek in Nederland en België. Je kunt non-stop muziek verwachten en er komen geen reclames tussendoor. Je  kijkt dus 24 uur per dag zonder onderbrekingen naar de beste hits. Je ziet muziekvideo’s vanaf de jaren 80 tot nu.

Je kijkt bij Delta in juni gratis naar Stingray Lite TV op kanaal 25.

Wil je blijven genieten van deze zender bij Delta? Dan kun je het Interactief 90+ zender pakket aanschaffen.

T-Mobile

Stingray I-Concerts is de zender van de maand bij T-Mobile. Je kijkt op deze zender naar de beste concerten en muziekdocumentaires van de populairste artiesten. Je ziet Rihanna tot Coldplay en Foo Fighters tot David Bowie. Wij hebben een paar kijktips voor jou op een rij gezet:

 • Dua Lipa – Een ster is geboren (live at Glastonbury): Je kijkt hier naar het optreden van Dua Lipa waardoor ze doorbrak, namelijk haar optreden op het Glastonbury Festival in 2017. Dit optreden maakte in een klap een wereldster van haar.
  vrijdag 10 juni om 20:02 uur
 • Billie Eilish – Eerste keer (Glastonbury Festival): Billie Eilish bracht in 2016 haar eerste singel uit. In 2019 stond ze voor het eerst op het Glastonbury Festival waardoor ze bekend werd.
  woensdag 22 juni om 20:02 uur
 • David Bowie – Love you Till Tuesday: Je kijkt naar David Bowie na de release van Love You Till Tuesday. Met een live uitvoering van zijn eerste hits en de originele video van Space Oddity.
  woensdag 29 juni om 19:356 uur

Bij T-Mobile kijk je naar de zender van de maand op kanaal 18

Wil je blijven genieten van deze heerlijke zender? Dat kan met het Kids & Music Thema pakket. Deze kun je zelf eenvoudig aanzetten in My T-Mobile Thuis.

Youfone

Bij Youfone kun je de hele maand gratis genieten van de zender Horse & Country. Dit is dé zender voor de echte paardenliefhebbers. Je kijkt onder andere naar trainingen van Robert Hoekstra, naar de Derby de la Loire en naar CSIO Rome. Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rij gezet:

 • CSIO Rome: CSIO Rome is een spannende week voor team Nederland. Dit is tevens het eerste officiële optreden van de nieuwe bondscoach Jos Lansink. Deze wedstrijd is een observatie naar de Europese Kampioenschappen eind dit jaar. Het team bestaat uit Willen Greve, Jur Vrieling, Bart Bleas, Michael Greeve en Marc Houtzager.
  18 juni om 20:00 uur
 • CHIO Rotterdam: Dit is de 73e editie van CHIO Rotterdam in het Kralingse bos. Je kunt meegenieten van een Nederlands Topsportevenementen met vijf sterren springen en dressuur.
  van 23 juni tot en met 26 juni

Je kijkt bij Youfone naar Horse & Country in juni op kanaal 26

Wil je van deze zender blijven genieten? Dat kan met het premium tv pakket. Hiermee ontvang je maar liefst 86 zenders.

Caiway

Caiway heeft Stingray Lite TV in haar aanbod als gratis zender van de maand. Deze zender werd gelanceerd op 17 december 2007 als initiatief van 2Connect Media BV. Je ziet op deze zender voornamelijk videoclips uit de jaren ‘80, ‘90, ‘20 en van nu. Beschikbaar in Nederland en België. Je ziet artiesten als Anouk, Guus Meeuwis en Ilse de Lange, maar ook van internationale toppers zoals Bruno Mars of Maroon 5.

Je kijkt naar Stingray Lite TV als zender van de maand bij Caiway op kanaal 21.

Je kunt bij Caiway het Plus TV pakket aanschaffen om te blijven genieten van deze gratis zender.

Ziggo

Ziggo biedt geen zender van de maand aan, maar heeft deze maand wel een leuke actie! Je kunt namelijk van 1 juni tot en met 12 juli gratis genieten van Ziggo Sport Tennis op kanaal 406. Geniet onder andere van het bekendste grastoernooi Wimbledon, van de Billie Jean Cup en van het ABN AMRO Tennis Toernooi.  

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking