100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand maart

Zaterdag 06 maart 2021 5 minuten en 22 seconden leestijd

Zender van de maand maart

Onze internetproviders bieden elke maand een gratis zender aan, namelijk de Zender van de maand. Op deze manier maak je kennis met nieuwe zenders die normaal niet in je tv-pakket zitten. Voor de maand maart hebben wij de zender van de maand van alle providers voor jou op een rijtje gezet. Kijk snel welke zender van de maand jouw provider aanbiedt. Wij wensen jou veel kijkplezier!

Youfone

In maart kun je bij Youfone de hele maand genieten van MTV Hits. Deze zender draait enkel en alleen om muziek. Je hoort hier de hele dag door de grootste hits en de beste artiesten en je ziet de vetste video’s. Je bent altijd op de hoogte van wat populair is op muziekgebied. Er worden verschillende hitlijsten uitgezonden, zoals populaire hitlijsten uit de UK en de Official Countdowns.

Youfone heeft de highlights voor jou op een rijtje gezet!

 • De Officiële UK Charts: Dit zijn de officiële hitlijsten uit de UK. Hier komen alle top videoclips voorbij uit de meest populaire charts uit het Verenigd Koningkrijk. Hierdoor blijf je op de hoogte van wat er internationaal leeft in de muziekwereld.
 • MTV Live Sessions: Met dit programma zie je de populairste artiesten live optreden terwijl jij thuis op de bank zit. Je ziet verschillende muzikale genres en mooie interviews met grote sterren.
   

Je kunt MTV Hits in de maand maart bij Youfone kijken op kanaal 26.

Wil je na maart blijven genieten van MTV Hits? Deze zender zit bij youfone in het Premium TV-Pakket.

KPN

Ben jij een echte comedy liefhebber? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Comedy Central Extra is namelijk de zender van de maand bij KPN.

Comedy Central Extra is een premium kanaal met exclusieve content. De dagelijkse actualiteiten worden behandelt in programma’s zoals ‘The Daily Show’ en ‘The Opposition with Jordan Klepper’. Daarnaast komen er ook stand-up shows voorbij zoals ‘Ugly Americans’. Hou jij meer van series? Deze worden ook uitgezonden. Je kunt naar series kijken zoals ‘Broad City’ en ‘Workaholics’.

Je kunt Comedy Central Extra de gehele maand maart kijken op kanaal 42.

Kun je geen genoeg krijgen van Comedy Central Extra? Met het pluspakket kun jij altijd genieten van deze zender op kanaal 71. Het pluspakket kost €6,99 per maand en is makkelijk aan en uit te zetten. Je zit dus nergens aan vast.

Delta

Bij Delta is de zender van de maand in maart Crime+Investigation. Op deze zender zie je de echte verhalen achter waargebeurde misdaden. Je wordt meegesleept met de recherches terwijl zij de waarheid ontdekken achter de beruchte misdadigers. De Highlights die je echt niet kunt missen zijn:

 • Cruise Ship Killers - elke woensdag om 21.00 uur.
 • The First 48 gevolgd door Homicide Hunter - elke donderdag vanaf 21.00 uur.
 • Court Cam gevolgd door I Survived A Crime - elke vrijdag vanaf 19 maart vanaf 21.00 uur.
   

Crime+Investigation is de hele maand maart te zien op kanaal 25.

Wil jij na deze maand blijven genieten van Crime+Investigation bij Delta? Deze zender is onderdeel van het interactieve tv-pakket 120+!

Budget

Comedy Central Extra is de gehele maand maart de zender van de maand bij Budget! Comedy Central Extra is een Nederlandse zender waar humor centraal staat. Je kunt veel stand up comedy verwachten, evenals talkshows waarop actualiteiten op humoristische wijze aan bod komen. Populaire programma’s zijn bijvoorbeeld ‘Entourage’, ‘Seinfield’ en ‘The Office’.

Je kunt Comedy Central Extra de hele maand maart bij Budget kijken op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van Comedy Central Extra? Sluit dan het TV Plus pakket af!

Online

Bij Online is de zender van de maand de zender Travelxp HD. Dit is een reis- en lifestyle-kanaal met meertalige programma’s. Je ziet hier uitzendingen in India, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Australië en Canada. Travelxp HD biedt programma’s uit meer dan 45 landen en ontwikkelt 100% haar eigen producties.

Online heeft de highlights van Travelxp HD voor jou op een rijtje gezet!

 • Reisdagboek van Healer en Rohan: Dit is een nieuwe serie die gaat over Rohan en zijn golden retriever Healer tijdens hun wilde avonturen door Uttarakhand in India.
  Vanaf 5 maart, vrijdag tot en met zondag om 12:00 uur.
 • Backpack: Driek raakt betoverd door de charmes van Portugal. De schoonheid van dit land wordt voor hem zichtbaar tijdens zijn backpack tocht.
  7 tot 11 maart om 19:30 uur
 • Off the Grid: In dit programma volgen we Emeline, een reiziger uit Afrika, die Gabon gaat verkennen. De plaatsen die ze bezoekt laten haar zien waarom het land ‘Afrika’s laatste paradijs’ wordt genoemd.
  14 tot 17 maart om 20:30 uur.
   

Je kunt bij Online de hele maand maart naar Travelxp HD kijken op kanaal 48.

Wil je na de maand maart verder blijven genieten van deze wereldwijde avonturen? Dit kan met het Entertainment HD-pakket van Online, voor maar €5,- per maand!

T-Mobile

Bij T-Mobile kun je in maart kijken naar de zender van de maand ‘GINX Esports TV’. Dit is het eerste en grootste e-sports TV-netwerk ter wereld. Er is aandacht voor alle games, met programma’s zoals ‘The first hour’, ‘Ginx Plays’ en ‘Shut Up & Play!’. Daarnaast geniet je van liveverslaggeving van de grootste esports-toernooien, documentaires, achter de schermen over evenementen, teams en individuele spelers. Er valt genoeg te lachen. 

Je kunt in maart bij T-Mobile genieten van GINX Esports TV op kanaal 18.

Wil je na maart blijven genieten van deze zender? Deze zender is onderdeel van het entertainment pakket.

XS4All

Bij XS4ALL kun je, net als bij KPN en Budget, de hele maand maart genieten van de zender Comedy Central Extra! Ben je een echte comedy fan? Dan is deze zender echt iets voor jou. Naast hilarische stand-up shows zoals ‘Inside Amy Schumer’,  gaan ze ook op een grappige manier in op de actualiteiten met talkshows Zoals ‘The Daily Show’

Je kunt Comedy Central Extra de hele maand maart bij XS4ALL bekijken op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van Comedy Central Extra? Dan hebben wij goed nieuws. Je kunt bij XS4ALL het pluspakket afsluiten voor maar €6,99 per maand. Hiermee krijg je wel 37 extra zenders.

Heb je nog geen internet en tv?

Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen. Hierdoor zie je welk soort internet er op jouw adres beschikbaar is, welke internetproviders op jouw adres internet leveren en welke abonnementen er mogelijk zijn. Wij maken het afsluiten van een internetabonnement gemakkelijker voor jou omdat je in één oogopslag ziet welke abonnementen je kunt kiezen. Wil je ook kunnen genieten van de zender van de maand? Kies dan uit onze abonnementen met tv, dat zijn ‘internet en tv’ en ‘alles-in-1’.