100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand Maart 2022

Maandag 7 Maart 2022 4 minuten en 34 seconden leestijd

Zender van de maand Maart 2022

De carnaval is weer achter de rug en we hebben de eerste week van maart al de hele week kunnen genieten van mooi weer. Het wordt weer een stuk vroeger licht en we kunnen de lente al ruiken! Om deze maand nog mooier te maken hebben onze internetproviders weer een gratis zender van de maand beschikbaar gesteld! Ben je benieuwd welke zender deze maand bij jouw provider gratis uit te proberen is? Lees snel verder!

T-Mobile

De zender van de maand bij T-Mobile is Crime+ Investigation. Deze zender heeft een enorme selectie aan misdaadprogramma’s met onder andere de echte verhalen achter ’s werelds meest beruchte criminelen.

Wij hebben een aantal hoogtepunten voor jou op een rij gezet:

 • Kids behind bars - Life or parole: In de VS zitten meer dan tweeduizend gedetineerden vast voor misdrijven die ze pleegden toen ze minderjarig waren, waaronder jongeren die levenslang kregen. Omdat het Hof oordeelde dat de levenslange straf voor minderjarigen niet is toegestaan worden hun zaken herzien.

dinsdag 8 maart om 22:00 uur

 • Green eyed killers – De groene zonde: Het groene monster jaloezie is bij sommige mensen zo sterk aanwezig dat zij er zelfs door aan het moorden slaan. De verhalen van de slachtoffers komen hier aan bod.
  zaterdag 12 maart om 22:00 uur
 • I Survived a serial killer: Je luistert hier naar verhalen van slachtoffers van seriemoordenaars die het nog na kunnen vertellen. Hoe zijn ze in de handen van deze moordenaars beland en waar haalden ze de kracht vandaan om te ontsnappen?
  vrijdag 25 maart om 22:00 uur

Je kijkt bij T-Mobile naar Crime+ Investigation op kanaal 18.

Wil je na deze maand blijven kijken naar deze zender? Dat kan door middel van het Infotainment pakket. Je kunt deze eenvoudig aanzetten in ‘My T-Mobile Thuis’.

KPN

Comedy Central extra is de hele maand maart de zender van de maand bij KPN. Dit is een premium kanaal met exclusieve content. Er zit voor iedereen wel iets tussen, van dagelijkse actualiteiten in programma’s zoals ‘The Daily Show’ tot premium comedyseries als ‘Inside Amy Schumer’.

Je kijkt naar deze zender op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van Comedy Central Extra? Dat kan met het Pluspakket van KPN voor maar €6,99 per maand.

Youfone

Bij Youfone kijk je de hele maand gratis naar de zender ShortsTV. Dit kanaal is gericht op short movies van ongeveer 30 minuten. Je kijkt hier o.a. naar genomineerde en bekroonde films. Van animatie tot musicals, van actie tot drama.

Wij hebben wat highlights voor jou op een rij gezet:

 • Stars in Shorts: Er staan deze maand vijf Stars in Shorts op het programma. Dit zijn Oscars 2022 genomineerde met de vijf beste acteurs en actrices.
 • Internationale vrouwendag: Op dinsdag 8 maart is het internationale vrouwendag. Tussen 06:00 uur en 21:00 uur zullen verschillende films en interviews te zien zijn die geregisseerd zijn door vrouwen.

Je kijkt deze maand naar ShortsTV op kanaal 26.

Wil je blijven genieten van ShortsTV? Dan kan met het Premium TV-Pakket. Je kunt dit pakket makkelijk zelf aan zetten in ‘MyYoufone’.

Delta

Je kijkt de hele maand maart bij Delta naar de zender Crime+ Investigation. Op deze zender kijk je voornamelijk naar herhalingen van misdaaddrama’s die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen.

Wij hebben een aantal afleveringen op een rij gezet die je echt niet kunt missen:

 • Court cam – meekijken in de rechtszaal: Met dit programma kun je een kijkje nemen achter de schermen van bijzondere en bizarre rechtszaalmomenten in Amerika.
  vrijdag 11 maart om 22:00 uur
 • The first 48 – cruciale uren: De eerste 48 uur in misdaadzaken zijn cruciaal. Hoe meer uren verstrijken, hoe minder de kans is om de zaak op te lossen.
  donderdag 17 maart om 22:00 uur

Je kijkt in maart naar Crime+ Investigation op kanaal 21.

Wil je blijven kijken naar deze zender? Dat kan met het 120+ zenderpakket van Delta.

Budget Alles-in-1

Bij Budget Alles-in-1 kijk je de hele maand maart gratis naar de zender Comedy Central Extra. Op deze zender staat humor centraal en het kanaal is bedoeld voor de echte comedyfans.

Je kijkt naar deze zender op kanaal 42.

Wil je blijven genieten van Comedy Central extra na deze maand? Dat kan met het TV Plus pakket.

Caiway

Crime+ Investigation is bij Caiway de zender van de maand maart. Je wordt bij deze zender meegenomen naar de duistere hoeken van het leven, waar de criminele wereld actief is en waar rechercheurs de misdaden op proberen te lossen.

Wij hebben een aantal hoogtepunten van deze maand voor jou op een rij gezet:

 • Survivors with Denise Welch – Hoe pak je je leven weer op?: Bethany Marchant werd zwaar mishandeld door haar toenmalige partner. Haar partner werd uiteindelijk veroordeeld tot 11 jaar gevangenisstraf. Hoe pakt Bethany haar leven weer op?
  woensdag 9 maart om 21:00 uur
 • BTK Confessions of a serial killer: Dit is een documentaire over Dennis Rader. Hij zit tien opeenvolgende levenslange gevangenisstraffen uit. Er worden intieme details over zijn verleden en gruwelijke moorden gedeeld.
  maandag 15 maar om 22:00 uur

Je kijkt naar deze zender bij Caiway op kanaal 21.

Wil je blijven genieten van deze zender? Dat kan met het Plus TV pakket.

Heb jij nog geen internetprovider?

Je kunt bij ons op de site onze gratis postcodecheck doen. Door middel van deze postcodecheck kun jij kijken wel internetproviders er leverbaar zijn op jouw adres en welke snelheden ze kunnen halen. Ook kun je filteren, op bijvoorbeeld belangrijke tv zenders. Zo vind je het abonnement dat het beste bij jou past. Wanneer je een abonnement met tv af wilt sluiten kun je kiezen voor een ‘internet & tv’ abonnement of een ‘alles-in-1’ abonnement.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking