100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand mei

Thursday 6 May 2021 6 minuten en 44 seconden leestijd

Zender van de maand mei

In de maand mei hebben veel internetproviders weer een gratis zender van de maand! Door de zender van de maand kom jij er achter of de zender iets voor jou is. Zo kun je zenders testen voordat je eerst een heel zenderpakket aan hoeft te schaffen, ideaal dus! Ben je benieuwd welke zender jouw internetprovider deze maand als zender van de maand heeft? Lees snel verder!

Wij hebben de zender van de maand per provider voor jou op een rijtje gezet. Ook hebben wij erbij vermeld op welk kanaal je naar deze zender kunt kijken.

KPN

De hele maand mei is Discovery Science de zender van de maand bij KPN. Goed nieuws voor de liefhebbers van wetenschap en alles wat daarmee te maken heeft! Deze zender toont de wonderen van de wetenschap en de programma’s helpen je om de wereld om je heen wat beter te begrijpen. Van alledaagse fenomenen tot geavanceerde technologieën, op aarde en in het heelal. Je ontdekt het allemaal op Discovery Science. Op deze zender vind je programma’s zoals Street Science, How the Universe Works en Nasa’s Unexplained Files.

Een programma die je echt niet mag missen is Cornwall Air 999. Je volgt hier het werk van de Cornwall Air Ambulance. Deze piloten en paramedici zetten hun leven op het spel om de vakantiegangers en de lokale bevolking van Cornwall te beschermen door zorg te geven aan zieke en gewonde mensen. Je ziet dit elke zondag vanaf 20:10 uur.

Je kunt de hele maand mei naar Discovery Science kijken bij KPN op kanaal 42.

Wil je langer blijven genieten van Discovery Science? Dat kan door het pluspakket aan te schaffen. Met het pluspakket ontvang je meer dan 25 extra zenders, voor jong en oud. Dit pakket kost maar €6,99 per maand.

T-Mobile

In de maand mei is OUTtv bij T-Mobile de zender van de maand. Deze zender staat volledig in het teken van het Eurovisie Songfestival. Sinds 17 april is deze zender omgedoopt tot de Eurovisie tv-zender van Europa. Er zullen meer dan 150 uur aan programma’s te zien zijn die te maken hebben met het songfestival.

Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rijtje gezet:

 • OUTmusic Songfestival liedjes – alle clips
  Hierbij vind je de meest uiteenlopende Eurovisie Clips, waaronder de klassiekers, de nieuwe clips en de clips van de acts die in de voorronde eindigden.
  Dagelijks om 13:00-14:00 uur en om 16:00-17:00 uur
 • Krista’s road to Eurovision – Wat is er bijzonder aan?
  Krista Siegfrids is bekend door het Eurovisie Songfestival in 2013, waar ze Finland vertegenwoordigde. Ze wilt achterhalen wat het festival zo bijzonder maakt.
  Woensdag 12 mei, 10:00 uur
 • Conchita Unstoppable – Na haar overwinning

In dit programma volgen we Conchita het jaar nadat ze het songfestival won. Ze verovert de wereld, treed op in Parijs en heeft een ontmoeting met VN Secretaris-Generaal Ban-Ki Moon.
Donderdag 13 mei, 23:25 uur

Je kunt OUTtv de hele maand mei bij T-Mobile zien op kanaal 18.

Wil je na mei blijven kijken naar OUTtv? Je kunt OUTtv bij T-Mobile vinden in het entertainment pakket.

Caiway

Je kunt de hele maand mei gratis genieten bij Caiway van de zender Comedy Central Extra. Kijk naar de beste comedy, satire, animatieseries en sitcoms van Amerika. Highlights zijn the Daily Show, South Park en The Mick.

 • The Daily Show
  In deze show krijg je iedere dag de laatste headlines te zien, met een flinke dosis humor.
  Dinsdag t/m vrijdag 19:00 uur
 • South Park
  Dit is een succesvolle animatieserie sinds 1997. Het gaat over basisschooljongens waar niets een taboe is.
  maandag t/m vrijdag 18:15 uur
 • The Mick
  Dit gaat over de rokende en zuipende Mickey die door haar zus in het diepe gegooid wordt.
  Zondag 21:30 uur

Comedy Central Extra is als zender van de maand bij Caiway te zien op kanaal 21.

Wanneer je langer wilt blijven genieten van Comedy Central Extra kun je het Plus TV pakket aanschaffen voor maar €11,- per maand. Je ontvangt dan maar liefst 40 extra zenders!

Budget

De zender van de maand mei bij Budget is Discovery Science. Discovery Science toont de wonderen van de wetenschap aan iedereen die innovatie en vooruitgang in het DNA heeft zitten. Ontdekkingen worden tot leven gebracht door gepassioneerde experts. Door de leerzame en meeslepende programma’s kom je steeds dichter bij het begrijpen van de wereld om je heen. Je kunt programma’s zien zoals:

 • Uncovering Aliens
  Bijna drie miljoen Amerikanen beweren door Aliens te zijn ontvoerd. Dit wordt onderzocht door een team ervaren onderzoekers.
  zaterdag 8 mei, 16:50 uur, 17:40 uur en 18:30 uur.
 • How the Universe Works
  Dit is een documentaire serie. Je krijgt een kijkje in de ruimte op de maan, planeten en sterren die deel uitmaken van onze kosmos. Ruimtedeskundigen geven hun visie over onderwerpen zoals het ontstaan van Jupiter en Saturnus en de ontwikkeling van ons Zonnestelsel.
  O.a. zaterdag 8 mei, 19:20 – 20:10 uur

Je kunt de zender van de maand bij Budget bekijken op  kanaal 42.

Als je na deze maand wilt blijven kijken naar Discovery Science, kun je het TV Plus Pakket aanschaffen.

Youfone

Bij Youfone kun je de hele maand mei gratis naar de zender OUTtv kijken. OUTtv is divers en biedt internationaal succesvolle series, award winning films en indrukwekkende documentaires. OUTtv doet verslag van nationale en internationale evenementen, zoals filmfestivals, reizen en fasionshows. De hele maand mei kun je genieten van programma’s over het Eurovisie Songfestival, maar daarnaast ook van andere films en series.

Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rijtje gezet:

 • Eurovision top 250 – 65 jaar Songfestival
  De top 250 wordt jaarlijks door OUTtv kijkers en fans samengesteld. Voor het eerst dit jaar wordt hij ook op tv uitgezonden. Deze show komt dagelijks op tv en je wordt door Jens Geerst meegenomen in de muzikale hoogtepunten.
  Dagelijks vanaf maandag 3 mei, 22:00 uur.
 • Monsterman – documentaire
  Monsterman is een documentaire over de Finse heavy metal band LORDI. Zij hebben in 2006 het Eurovisie Songfestival gewonnen. Ze werden bekend door hun kostuums en stanische alterego’s, maar een paar jaar later is er weinig van over.
  Donderdag 13 mei, 21:00 uur
 • Cupcakes – film

Deze film gaat over een groepje vrienden in Tel Aviv die samen het Eurovisie Songfestival gaan kijken. Ze schrikken van de Israëlische inzending omdat zij het liedje geschreven hebben.
Vrijdag 21 mei, 23:00 uur

Delta

De zender van de maand bij Delta is Comedy Central Extra. Dit is een digitaal kanaal van de Nederlandse zender Comedy Central. Bij Comedy Central staat humor centraal en Comedy Central Extra bouwt hier op verder. Je kunt hier vooral Stand up Comedy verwachten. Populaire programma’s zijn bijvoorbeeld The Daily Show, Seinfeld en Ugly Americans.

Je kunt de zender van de maand bij Delta bekijken op kanaal 25.

Comedy Central Extra zit bij Delta in het Interactief 90+ pakket!

XS4All

Bij XS4All is de zender van de maand Discovery Science. Discovery Science is een themazender die in 1999 werd opgericht. De focus ligt hierbij op programma’s met een wetenschappelijk tintje. Je kunt hier een boeiende en gevarieerde programmering zien. Denk hierbij aan programma’s over vooruitstrevende technologieën, nieuwe uitvindingen en spannende experimenten. Je ziet bijvoorbeeld nieuwste gadgets, experimenten met robots, maar ook programma’s over de maan.

Je kunt de zender van de maand bij XS4All kijken op kanaal 42.

Wanneer je langer wilt genieten van Discovery Science kun je het Pluspakket aanschaffen voor maar €6,999 per maand.

Online

De zender van de maand mei is bij Online de zender iConcerts. Deze zender is eigendom van de Stingray Group en is volledig gericht op het uitzenden van concerten. Je kunt hier genieten van zowel klassieke concerten als popconcerten en alles wat daar tussen in zit. Je ziet hier ook beelden van live shows. iConcerts biedt ook on-demand diensten aan, waaromdoor je zelf kan bepalen welke concerten je nog een keer wil luisteren of terug wilt kijken.

Je kunt iConcerts in de maand mei bij Online bekijken op kanaal 20.

Wil je iConcerts standaard in je tv-pakket? Dan kun je kiezen voor het Entertainment HD pakket voor maar €5,- extra per maand. Met dit zender pakket ontvang jij meer dan 30 extra zenders.

Heb jij nog geen tv?

Je kunt bij ons een gratis postcodecheck doen om te kijken welke providers op jouw adres beschikbaar zijn.

Na het doen van deze postcodecheck kun jij internetproviders vergelijken. Hierdoor weet jij welke internetprovider er leverbaar is op jouw adres en kun je kiezen welke het beste bij jou past.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking