100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand mei 2022

Maandag 9 Mei 2022 3 minuten en 44 seconden leestijd

Zender van de maand mei 2022

Wat zijn we de lente dit jaar goed begonnen, we hebben nu al veel dagen kunnen genieten van het mooie weer! Nadat je een dagje in het zonnetje hebt gezeten is het natuurlijk wel lekker om nog even op de bank te ploffen voor de tv. En wat is er leuker dan nieuwe zenders uitproberen? De internet providers bieden ook in mei weer een gratis zender van de maand aan. Ben je benieuwd welke zender jouw provider deze maand gratis aanbiedt? Lees dan snel verder!

KPN

In mei kijk gratis naar WildEarth wanneer je klant bent bij KPN. Met deze zender haal je de Afrikaanse natuur en de Big Five in huis. Je kijkt elke dag naar een zeven uur lange live safarishow. Zo krijg je als kijker de kans om de dieren real time te volgen. De missie van deze zender is om mensen te verbinden met de wildernis. Doordat de zender interactief is kun jij communiceren met verslaggevers op locatie. Je kunt je vragen via e-Mail of Twitter stellen en wie weet worden ze ter plekke beantwoord.

Je kijkt naar WildEarth bij KPN op kanaal 42.

Ben je gehecht geraakt aan de wilde dieren en wil je ze dagelijks in de gaten kunnen blijven houden? Dan kun je het pluspakket aanschaffen voor maar €6,99 per maand.

Caiway

De zender van de maand van Caiway is Comedy Central Extra. Humor staat centraal bij deze zender. Dit kanaal is dan ook bedoeld voor echte comedyfans. Je kunt veel stand up comedy en talkshows verwachten. Kijk bijvoorbeeld naar The Daily Show, The Office, Seinfeld en Ugly Americans.

Je kijkt bij Caiway de hele maand mei gratis naar de zender Comedy Central Extra op kanaal 21.

Wanneer je wilt blijven genieten van deze zender kun je het Plus TV abonnement aanschaffen bij Caiway.

T-Mobile

Bij T-Mobile kijk je in mei gratis naar de zender France 24. Deze televisiezender richt zich de hele dag op het uitzenden van het laatste nieuws en actualiteiten. Daarnaast kijk je ook naar praatprogramma’s, mode, cultuur en sport.

Je kijkt in de maand mei naar France 24 bij T-Mobile op kanaal 18.

Wil je graag blijven kijken naar deze zender? Dan kan door het Internationaal tv pakket eenvoudig zelf aan te zetten in My T-Mobile thuis.

Budget Alles-in-1

Bij Budget Alles-in-1 kjjk je deze maand gratis naar de zender WildEarth. Dit is de tv-zender voor natuurliefhebbers. Je ziet namelijk alles wat te maken met de natuur, safari en wilde dieren. Deze zender is zowel live als interactief. Het is heel gaaf dat je live beelden kunt bekijken van de wilde dieren, maar je ontvangt daarom helaas geen ondertiteling bij uitzendingen.

Je kijkt deze maand naar WildEarth bij Budget Alles-in-1 op kanaal 42.

Wil je de wilde dieren blijven volgen? Dat kan met het TV Plus pakket.

Delta

Bij Delta kijk je in mei de hele maand gratis naar de zender Comedy Central Extra. Dit is de zender bomvol shows, comedy specials en nieuws. Deze zender biedt verschillende genres van comedy aan, zodat er voor iedereen iets te kijken is. Kijk bijvoorbeeld naar Comedy Central Presents, Entourage en Workaholics.

Je kijkt deze maand bij Delta naar Comedy Central Extra op kanaal 25.

Wil je blijven kijken naar deze zender? Dan kun je het 90+ tv pakket afsluiten.

Youfone

Je kunt de hele maand mei bij Youfone genieten van de zender OUT TV. Deze zender staat in mei in het teken van het Eurovisie Songfestival (ESF). De programmering is uitgebreider dan ooit. Je geniet van Eurovisie concerten, Eurovisie clips en van nog veel meer! Wij hebben een aantal hoogtepunten voor jou op een rij gezet:

Eurovision in Concert: Eurovision fans komen zoals elk jaar vanuit heel Europa naar Amsterdam om alle acts live in actie te zien. Diverse artiesten brengen hun inzending van 2022 namelijk al te horen in AFAS Live.
11 mei om 22:00 uur

Krista’s Road to Eurovision: De Eurovisiester Krista Sigfrieds gaat op een roadtrip door Europa naar Turijn. Ze bezoekt tijdens haar reis oud-deelnemers en experts. Daarnaast gaat ze ook kijken naar Eurovisie hotspots.
Elke woensdag om 20:50 uur

ESC Top 200: De ESC TOP 200 wordt jaarlijks door de kijkers van OUT TV samengesteld. Tv-host Jens Geerts neemt je mee in de hoogtepunten.
Elke werkdag om 20:00 uur

Je kijkt deze maand naar OUT TV bij Youfone via kanaal 26. Wil je na deze maand blijven genieten van OUT TV? Dan kan door middel van een extra zender pakket.

Heb je nog geen internet abonnement met tv?

Dan kun je bij ons de gratis postcodecheck doen. Door middel van deze postcodecheck kun jij kijken welke provider leverbaar is op jouw adres, welke abonnementen ze aanbieden en welke snelheden ze jou kunnen bieden.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking