100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Zender van de maand november

Woensdag 11 November 2020 5 minuten en 14 seconden leestijd

Zender van de maand november

Zoals je van ons gewend bent zetten wij ook in november de zender van de maand van onze internet en tv-providers weer voor je op een rij.

Budget

Jouw alibi is geregeld. In november kijk je als Budget Alles-in-1 internet en tv-klant namelijk gratis naar RTL Crime. Geniet van de beste crimeseries uit binnen- en buitenland, zoals Commissaris Rex, Castle en Flikken Gent, maar ook onze eigen Amsterdamse Baantjer.

Je bekijkt RTL Crime in november op Budget Alles-in-1 kanaal 42.

Caiway

Is wetenschap jouw ding? Dan zit je als Caiway internet en tv-klant in november goed. Op dit kanaal zie je programma’s over vooruitstrevende technologie, nieuwe uitvindingen en spannende experimenten. Denk bijvoorbeeld aan An Idiot Abroad, MythBusters en Survivorman.

Je bekijkt Discovery Science in november op Caiway kanaal 21.

Kun je geen genoeg krijgen van de wetenschap? Kies na november dan voor het Plus TV pakket van Caiway. Dan geniet je naast Discovery Science van nog eens 39 tv-zenders en dat voor maar €11,- per maand. Wist je dat wanneer je nu kiest voor een nieuw Caiway internet en tv-pakket je 2 maanden gratis gebruik kunt maken van het Plus-TV pakket? En dan krijg je in november ook nog eens een cashback van wel €50,-!

Delta

Heb je een internet en tv-abonnement van Delta? Ook dan leer je in november van alles over de wetenschap.

Je bekijkt Discovery Science in november op Delta kanaal 12.
Ben je helemaal wetenschap fan na die tijd? Kies dan voor het 90+ tv-pakket en je hoeft niets meer te missen.

KPN

Ben je een crime-liefhebber? Dan zit je als internet en tv-klant van KPN in november goed. Zender van de maand is namelijk, net als bij Budget, RTL Crime. Kijk naar Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s en -series van de hoogste kwaliteit. En dat 24 uur per dag, zeven dagen per week. In november kijk je onder andere naar Flikken Gent en klassiekers als Castle en CSI.

In november bekijk je RTL Crime op KPN kanaal 42.
Wil je na november blijven genieten van de beste crime-tv? Kies dan voor het KPN Pluspakket. Dat kost je maar €6,99 per maand en je kunt dit pakket maandelijks aan- of uitzetten.

Online

Detective- en misdaadkijkers opgelet; Ook klanten van internetprovider Online kijken in november gratis naar RTL Crime. Start je dag met CSI, gevolgd door series als Criminal Minds, Castle en Flikken. En sluit je avond af met twee spannende waargebeurde misdaadverhalen.

Wist je dat er in november een aantal nieuwe seizoenen? Kijk in november onder andere naar de volgende misdaadseries:

  • Flikken Gent: Iedere maandag vanaf 20:30 uur, 4 afleveringen achter elkaar -> Start nieuwe seizoen: 16 november.
  • Criminal Minds: Iedere dinsdag vanaf 20:30 uur, 4 afleveringen achter elkaar.
  • Castle: Iedere donderdag vanaf 20:30 uur, 4 afleveringen achter elkaar.
  • Baantje: Iedere zaterdag vanaf 20:00, 4 afleveringen achter elkaar -> Start nieuw seizoen: 21 november (seizoen 2).

Je bekijkt RTL Crime in november op Online kanaal 42.
Wil je na november naar RTL Crime blijven kijken? Dat kan! Kies in dat geval voor het Entertainment HD-pakket. Je voegt dit pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl

Oxxio

Heb je een internet en tv-abonnement van Oxxio? Dan kun jij in november ook genieten van het beste op misdaad gebied met RTL Crime. Heerlijk thuis voor de buis is jouw alibi geregeld.

In november bekijk je RTL Crime op Oxxio kanaal 42.

T-Mobile

Speciaal voor Kleine en ‘grote’ kinderen is RTL Telekids in november de zender van de maand bij T-Mobile. Dit kinderkanaal barst van de vrolijke, avontuurlijke en ontroerende programma’s waar de kids ook nog wat van op kunnen steken. RTL Telekids heeft voor iedereen wat leuks. Onze tips voor in november:

  • Troetelbeertjes – Alles draait om vertroetelen -> Donderdag 12 november om 15:40 uur.
  • The adventures of Chuck and Friends – Op pad met Chuck! -> Vrijdag 13 november om 13:35 uur.
  • Piet Piraat – Varen met de Scheve Schuit -> Vrijdag 13 november om 16:10 uur.
  • Een ‘Jabaloe – Berg je voor Moe Jabaloe!’ Marathon -> Zaterdag 14 november om 12:10 uur.
  • Thomas de Stoomlocomotief – De beroemdste trein ter wereld – maandag 16 november om 13:00 uur.
  • Sint en co: het verdwenen boek – Bijna pakjesavond -> Woensdag 18 november om 11:40 uur.

Je bekijkt RTL Telekids in november op T-Mobile kanaal 18.
En ook na november kun je blijven kijken naar RTL Telekids. Kies in dat geval voor het Kids & Music pakket. Je regelt dit eenvoudig in je My T-Mobile Thuis omgeving. RTL Telekids vind je dan op kanaal 170.

XS4ALL

Als crimeliefhebber zit je goed in november. Want ook bij XS4ALL is dit de zender van de maand november. Kijk even bij Budget, KPN, Online en Oxxio voor een uitgebreide omschrijving van deze zender.

In november bekijk je RTL crime op XS4ALL kanaal 42.
En kies je voor het Pluspakket van XS4ALL, dan hoef je ook na die tijd niets te missen op misdaadgebied.

Youfone

Muziekliefhebber opgelet! Youfone internet en tv-klanten kijken in november gratis naar MTV 80s. Haal die fluorescerende legging en schoudervulling maar uit de kast want je gaat in november terug naar de jaren tachtig. Het is inmiddels 40 jaar geleden, maar dit decennium blijft één van de meest legendarische tijdperken. Liep jij in die jaren ook met een walkman rond? En herinner je je de hits van Prince, George Michel en Madonna nog? Met MTV 80s beleef je de jaren 80 opnieuw!

Kijk en luister non-stop naar de beste muziek uit de jaren tachtig. Van de grote popdiva’s zoals Whitney Houston en Madonna tot de iconische bands Spandau Ballet en Duran.  

Je bekijkt MTV 80s in november op Youfone kanaal 26.
En wil je na november in de jaren tachtig sfeer blijven? Upgrade je Youfone tv-abonnement dan naar een Premium TV-pakket. Je ontvangt daarmee wel 84 zenders.

Wist je dat kiezen voor een internetabonnement van Youfone in november extra interessant is? Je krijgt tijdens onze exclusieve actie namelijk €30,- cashback op alle Youfone internetpakketten!

Thuis internet en tv

Iedere maand een nieuwe zender van de maand? Je krijgt dit bij bijna al onze internetproviders. Welke het wordt, is een verrassing, maar zo kun je wel eens iets nieuws proberen. Wil jij dat ook? Kies dan nu voor een internet en tv of een alles-in-1 pakket van één van onze providers.

Met onze handige en gratis postcodecheck ontdek je razendsnel welke internetproviders leverbaar zijn op jouw adres en wat ze jou te bieden hebben.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking