100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand november 2021!

Dinsdag 2 November 2021 5 minuten en 14 seconden leestijd

Zender van de maand november 2021!

November is alweer aangebroken, de wintertijd is weer ingegaan en dat betekent dat het eerder donker is. Nu het zo vroeg donker is kun je lekker vroeg op de bank ploffen met een leuke tv zender. Wil je graag eens een andere zender uitproberen? Dit kan met de zender van de maand! Ben je benieuwd welke zender jij deze maand gratis kunt kijken? Lees dan snel verder!

Budget alles in 1

Bij Budget Alles-in-1 kun je in November genieten van de zender van de maand Stingray Classica. Deze zender brengt een breed scala aan klassieke muziek. Wanneer je van opera, ballet, culturele evenementen en klassieke muziek houdt is dit de zender voor jou.

Kijk naar de volgende programma’s:

 • Göteborg Symfonieorkest: Op de laatste twee zaterdagen van november kijk je op Stingray Classica naar de uitzendingen van concerten van het Göteborg Symfonieorkest.
  zaterdagen in november
   
 • Wagner – Der Ring des Nibelungen-cyclus: Op vier achtereenvolgende zondagmiddagen in november kijk je naar de operacyclus ‘Der Ring des Nibelungen’. Deze opera wordt uitgevoerd in de regie van Pierre Audi onder leiding van Hartmut Haenchen.
  zondagen in november

Je kijkt naar Stingray Classica op kanaal 42. Wil je blijven kijken? Schaf dan het Pluspakket aan!

Caiway

Bij Caiway kijk je de maand november gratis naar Nick Jr. Dit is hét merk voor kinderen van 2 tot 6 jaar met leerzame programma’s. De zender biedt een goede mix tussen educatieve en vermakelijke content met fantastische verhalen en karakters. Het doel is om kinderen te motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving.

Kijk bijvoorbeeld naar Shimmer & Shine!: De tweelinggeestjes Shimmer en Shine beleven magische avonturen. Ze creëren onbedoeld chaos terwijl ze de wensen van hun beste vriendin Leah proberen te vervullen.
Maandag tot en met vrijdag

Je kijkt naar de zender van de maand Caiway op kanaal 21. Wanneer je deze zender wilt blijven kijken kun je het Plus TV-pakket of het kinderpakket aanschaffen.

KPN

In november kun je bij KPN de hele maand gratis genieten van de zender Stingray Classica. Deze zender is volledig gewijd aan klassieke muziek, opera en ballet. De programmering is voor alle muziekliefhebbers geschikt. Je ziet de meest gevierde en inspirerende uitvoeringen van vandaag de dag, maar je ziet ook nostalgische archiefbeelden.

Wij hebben de hoogtepunten voor jou op een rijtje gezet!

 • Wagner’s Ring Cycle: Elke zondag om 14:00 uur zie je een productie van Wagner. Hij is de grootste vernieuwer van het operagenre van de negentiende eeuw. De producties worden uitgevoerd door het Nederlands Filharmonisch Orkest, onder leiding van Hartmut Haenchen.
   
 • Reina Sofia School of Music: Elke zaterdagochtend zie je vanaf 10:00 uur recente uitvoeringen van muziekstudenten van de Reina Sofia School of Music in Madrid. Dit instituut bestaat al sinds 1991 om jonge musici een opleiding te bieden die hun talent waardig is.
 • CMIM 2021: Elke dinsdag om 20:30 kun je genieten van de halve finales van de negentiende editie van het Concours musical international de Montréal. De opnames vonden over de hele wereld plaats en de pianisten speelden twee rondes.

Je kunt deze maand naar Stingray Classica kijken op kanaal 42! Wil je na november blijven genieten van deze zender? Dan kun je het pluspakket aanschaffen van €6,99 per maand.

T-Mobile

Je kijkt bij T-Mobile de hele maand november gratis naar RTL Crime. Wanneer je van crime houdt is dit de zender voor jou! Je kijkt naar Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s van topkwaliteit, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

De volgende programma’s mag je echt niet missen!:

 • Killer in plain sight – Online Sporen: In september 2005 verdween het lichaam van Taylor Behl. Een maand later werd haar lichaam gevonden, ze was vermoord. Wordt de dader gepakt?...
  zaterdag 6 november – 06:00 uur
   
 • CSI – Raadselachtig DNA: Het CSI Team onderzoekt de dood van een veertienjarige jongen. Ze staan voor een raadsel want het gevonden DNA is identiek aan het DNA van een man die al twee jaar in de gevangenis zit. Wordt het raadsel opgelost?...
  vrijdag 12 november – 18:40 uur
   
 • Baantjer – Drugs en oorlog: Een boer in Amstelland vindt het lichaam van een Servische man. Deze man werkte voor de Joegoslavische onderwereld. Er zijn dus heel wat verdachten…
  zaterdag 27 november – 22:00 uur

Kijk naar RTL Crime op kanaal 18. Je kunt blijven doorkijken door het Infotainment pakket aan te schaffen voor €3,75 per maand. Dit kun je zelf doen in My T-Mobile Thuis.

Delta

Bij Delta kijk je in november gratis naar de zender van de maand Nick Jr. Heb jij kleintjes die gek zijn op cartoons? Dan is Nick Jr. de perfecte zender! Nick Jr. richt zich op kinderen tussen de 2 en 6 jaar. De content is leerzaam met fantastische verhalen en karakters. Wij hebben kijktips voor jou op een rijtje gezet:

 • PAW Patrol: De 10-jarige Ryder heeft de leiding over zes heldhaftige pups. Samen vormen ze PAW Patrol en werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Kijk naar de nieuwe afleveringen!
  maandag tot en met vrijdag om 7:15 uur
   
 • Blaze en de Monsterwielen: Blaze en de Monsterwielen is het perfecte programma voor kinderen die gek zijn op spelen met auto’s. Blaze beleeft samen met zijn beste vriend AJ allerlei doldwaze avonturen. Bekijk nu de nieuwe afleveringen!
  van maandag tot en met vrijdag

Kijk naar Nick Jr. op kanaal 25.  Wil je na november blijven kijken? Dit kan met het interactieve 90+ zenderpakket.

XS4ALL

Je kijkt in november naar Stingray Classica bij XS4ALL. Stingray Classica benut de kracht van muziek, technologische vernieuwing en contentproductie om de beste entertainmentbeleving te bieden. Je kijkt naar de mooiste klassieke concerten, opera’s en balletten van over de hele wereld.

Wij hebben wat kijktips voor jou op een rijtje gezet:

 • Opening van het Italiaanse operaseizoen: Italië is de geboortegrond van de opera. Stingray Classica toont een keuze uit de mooiste Italiaanse meesterwerken.
  vrijdagen in november

Heb jij al internet en tv?

Heb je nog geen internet en tv abonnement? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders er internet (en tv) leveren op jouw adres.

Je kunt meerdere soorten abonnementen afsluiten. Wil je genieten van een gratis zender van de maand? Dan kies je voor een ‘internet & tv’ abonnement of een ‘alles-in-1’ abonnement.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking