100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand oktober

Donderdag 8 Oktober 2020 2 minuten en 47 seconden leestijd

Zender van de maand oktober

Het is oktober. De maand van vallende blaadjes, pompoenen en nat weer. Wat is er dan fijner dan lekker op de bank met je favoriete warme drankje en een leuke tv-zender? Om die reden vertellen wij je in dit bericht welke zenders van de maand er in oktober zijn bij onze internetproviders.

KPN

De maand oktober heeft KPN de zender SLAM! TV als zender van de maand. Deze zender is de hele maand oktober gratis te zien op kanaal 42. Door het Corona virus zijn we allemaal wat meer thuis dan normaal. Ben je thuis aan het werk en heb je zin in een lekker muziekje? Op SLAM! TV hoor en zie je de leukste muziek van dit moment. Iedere dag komen er diverse clips voorbij. Denk hierbij aan de nieuwste hits van Martin Garrix, Dua Lipa, Jason Derulo, Lucas & Steve en The Weeknd.

Oxxio

Oxxio heeft de maand oktober dezelfde zender van de maand als KPN. Ook bij Oxxio kijk je de hele maand gratis naar SLAM! TV. Je ziet de zender van de maand op kanaal 42.

XS4ALL

XS4ALL heeft de maand oktober dezelfde zender van de maand als KPN. Ook bij XS4ALL kijk je de hele maand gratis naar SLAM! TV. Je ziet de zender van de maand op kanaal 42.

Online.nl

Bij Online.nl is Stingray Classic HD zender van de maand in oktober. Ben jij een klassieke muziekliefhebber? Dan zit je deze maand goed bij Online. Stingray Classic HD is een tv-zender die in het teken staat van klassieke muziek, opera en ballet. De hele maand kan je naar hoogwaardige producties en documentaires kijken. De zender is gratis te zien op kanaal 315 en 20 via je televisie of de Canal Digitaal TV App.

T-Mobile

Bij T-Mobile is CI (Crime + Investigation) zender van de maand in oktober. Je ziet de zender gratis op kanaal 18 met Interactieve TV van T-Mobile. Ben jij klaar voor echte misdaadverhalen? Dan zit je deze maand goed bij T-Mobile. Deze zender onderzoekt namelijk de duistere kant van de mens. CI heeft ongelooflijke maar waargebeurde verhalen over criminelen en hun misdaden, die vaak blijken te zijn geïnspireerd door hun favoriete TV-series. Er zijn ook een aantal programma’s die je deze maand zeker niet mag missen:

  • Vrijdag 9 oktober 16:30: Cruise Ship Killer – Vermist op de oceaan
  • Deel 1 (van 4) zaterdag 10 oktober - 20:05 uur: What happened to Ashley & Lauria: Hell in the heartland
  • Deel 2 (van 4) dinsdag 13 oktober - 21:00 uur: What happened to Ashley & Lauria: Hell in the heartland
  • Woensdag 14 oktober - 21:00 uur: Murder masterminds – Juridisch drama
  • Donderdag 15 oktober - 21:00 uur: The first 48 – Race tegen de klok
  • Vrijdag 16 oktober - 22:00 uur: Court cam – Drama in de rechtbank
  • Woensdag 21 oktober - 21:00 uur: Poisonous liaisons – Moderne gifmengers
  • Woensdag 21 oktober - 22:00 uur: Accused: Guilty or innocent? – Vrijheid op het spel
  • Zaterdag 31 oktober vanaf 21:00 - 01:35 uur: Ghost hunters – Halloween special!

Youfone

Bij Youfone is Horse & Country TV zender van de maand. De zender van de maand in maandelijks te zien op kanaal 26.  Horse & Country TV is dé internationale paardensport en lifestyle televisiezender. Geniet deze hele maand van de beste paardenprogramma’s en live uitzendingen van verschillenden evenementen die wereldwijd plaatsvinden. Bekijk programma’s over de belangrijkste disciplines in de paardensport zoals springen, dressuur, eventing en mennen, met een nadruk op live verslaggevingen van ’s werelds grootste en belangrijkste evenementen. H&C TV zendt ook masterclasses en workshops, documentaires en entertainment uit. Daarnaast krijg je met onze reality shows als kijker unieke informatie over allerlei trainingsmethoden als ook een kijkje in de levens van de grootste idolen uit de paardenwereld.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking