100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand oktober 2021

Thursday 7 October 2021 4 minuten en 43 seconden leestijd

Zender van de maand oktober 2021

Zoals elke maand hebben de internetproviders weer een gratis zender voor jullie, namelijk de zender van de maand. Deze zenders verschillen per provider. Door de zender van de maand kun jij een maand lang kennis maken met een zender uit een extra zenderpakket. Zo hoef je niet meteen te betalen om een zender uit te proberen. Ben je benieuwd welke zender jouw provider deze maand gratis aanbiedt? Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet!

Zender van de maand KPN

Bij KPN is RTL Crime de zender van de maand. Dit betekent lekker griezelen in aanloop naar Halloween. Dit themakanaal geeft namelijk iedere crime-liefhebber een alibi. Je ziet hier Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s en -series van de hoogste kwaliteit. Kijk onder andere naar Criminal Minds en CSI Miami

Criminal Minds gaat over een aantal FBI-agenten die gespecialiseerd zijn in gedragsanalyse. Ze analyseren de gedachtegang van de crimineel om te kijken wat zijn volgende stap zou zijn.

CSI: Miami gaat over het CSI team dat de handen vol heeft aan misdaad. Het draait hier om forensisch bewijs, het DNA. De detectives gaan op zoek naar alle aanwijzingen die kunnen leiden tot het oplossen van een moord.

Je kijkt de hele maand via Kanaal 42 naar Criminal Minds.

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Dan kun je het Pluspakket aanschaffen voor €6,99 per maand.

Zender van de maand van T-Mobile

In de maand oktober is ONS de zender van de maand van T-Mobile. Deze zender biedt series, speelfilms, geschiedenis-, muziek- en entertainmentprogramma’s van de jaren 40 tot en met de jaren 80. Bij deze zender staat elke maand een thema centraal. Deze maand is dat ‘filmklassiekers’.

Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rijtje gezet:

Miss Kaandorp – Brigitte, de Musical – 1 grote parodie: Miss Kaandorp – Brigitte is een musical uit 1999. Dit is een grote parodie op het musicalgenre. Deze voorstelling  heeft alle clichés van deze theatervorm en veel verwijzingen naar andere voorstellingen en acteurs.
Dinsdag 12 oktober – 18:45 uur

Moby Dick (1956) – Jacht op de walvis: De grote witte potvis Moby Dick zorgt ervoor dat de kapitein Achab met een been door het leven moet gaan. Daarom zint hij op wraak.
Zaterdag 23 oktober – 22:00 uur

Dickens of Londen – de man achter de verhalen: Dit is een dramaserie uit 1976 over het leven van Charles Dickens. Hij is een belangrijke Engelse schrijver uit de Victoriaanse tijd.
Donderdag 28 oktober – 16:00/22:00 uur

Je kijkt naar de zender van de maand van T-Mobile op kanaal 18

Vind je de zender leuk en wil je na deze maand blijven genieten van het mooie aanbod? Dan kun je het infotainment pakket eenvoudig zelf aanzetten in jouw My T-Mobile Thuis.

Zender van de maand Budget alles-in-1

In oktober kijk je bij Budget Alles-in-1 de hele maand gratis naar RTL Crime. Hier worden 24 uur per dag misdaadseries uitgezonden. Dit is het themakanaal van RTL Nederland. Kijk onder andere naar NCIS: New Orleans en Killer in Plain Sight

NCIS: New Orleans gaat over het NCIS New Orleans kantoor en onderzoekt misdaden die in verband staan met militair personeel in The Big Easy. Deze stad staat bekend om zijn muziek, entertainment en decadentie.

Killer In Plain Sight is een Britse series waar verontrustende zaken opgelost worden met daders die zich in het volle zicht verbergen. Ze geven interviews, posten op sociale media en laten hun gezicht zien terwijl ze de hele tijd bloed aan hun handen hebben.

Je kijkt in de maand oktober op Kanaal 42 naar RTL Crime

Wil je blijven kijken naar RTL Crime? Dan kun je het TV Plus Pakket aanschaffen voor maar €6,99 per maand. Je ontvangt maar liefst 29 extra tv zenders.

Zender van de maand Delta

Bij Delta is in de maand oktober de zender van de maand Slam TV. Dit is een Nederlandse digitale televisiezender die ontstaan is uit het radiostation SLAM!. De zender wordt vooral gericht op jongeren en zendt voornamelijk videoclips uit. Van Afrojack, Justin Timberlake, Martin Garrix tot Justin Bieber. Zo zie je op vrijdag- en zaterdagavond van 20:00 tot 01:00 uur de beste dj-sets uit de SLAM! Mix Marathon.

Je kijkt naar SLAM!TV bij Delta deze maand op Kanaal 25.

Wil je na deze maand blijven genieten van SLAM!TV? Dan kun je het 120+ zenderpakket aanschaffen.

Zender van de maand XS4ALL

Je kijkt de hele maand oktober naar RTL Crime als zender van de maand bij XS4ALL. RTL Crime richt zicht uitsluitend op liefhebbers van krimi’s, want de programmering bestaat 24/7 uit misdaadseries uit binnen- en buitenland. Kijk onder andere naar Spangen en Crime Stories.

Spangen is een Nederlandse politieserie. In de Rotterdamse wijk Spangen krijgen ze te maken met zaken als mensensmokkel in de haven, kinderdiefstal, fraude en moord.

Crime Stories is een Canadese misdaaddocumentaireseries waar de meest opmerkelijke misdaden uit de geschiedenis worden belicht.

Je kijkt naar RTL Crime op Kanaal 42.

Je kunt het Pluspakket aanschaffen om te kunnen blijven genieten van RTL Crime.

Zender van de maand Caiway

Je kijkt deze maand bij Caiway naar de zender SLAM!TV. De Nederlandse digitale muziekzender is sinds 2007 op televisie. Deze zender richt zich voornamelijk op jongeren. Je ziet muziekvideo’s van de beste artiesten in uiteenlopende muziekstijlen. De muziek die je op radiozender SLAM FM hoort is de muziek die je op SLAM!TV ziet. Ook kun je elke dag meekijken in de studio.

Je kijkt naar SLAM!TV deze maand op Kanaal 21.

Na deze maand kun je genieten van SLAM!TV in het extra tv pakket Plus TV.

Heb jij nog geen internet en tv?

Je kunt bij ProviderCheck de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetprovider er levert op jouw adres. Ook zie je welke internetsnelheid er gehaald kan worden op jouw adres en welk soort internet er beschikbaar is.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking