100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand september 2021

Woensdag 8 September 2021 7 minuten en 55 seconden leestijd

Zender van de maand september 2021

Zoals je van ons gewend bent brengen we je ook in september weer op de hoogte van de gratis zender van de maand die veel van onze internet en tv providers je bieden. Ben je benieuwd naar welke zender jij deze maand gratis kunt kijken? Lees dan snel verder.

Biedt jouw provider geen gratis zender van de maand? Of ben je sowieso benieuwd wat een andere provider jou kan bieden op internet en tv gebied? Dan is het in september wel heel erg interessant om te gaan internet vergelijken! Je kunt deze maand namelijk gebruik maken van onze September deal. Je ontvangt in september op de internetpakketten van al onze internet providers een cashback van wel €30,- of kies voor een gratis Wake-up light ter waarde van €39,-. Ontdek nu wat de mogelijkheden zijn op jouw adres met onze gratis postcodecheck.

Budget Alles-in-1

Internet en tv klanten van Budget Alles-in-1 kijken in september gratis naar Eurosport 2. Kijk naar live-sportverslagen, samenvattingen en hoogtepunten van internationale sportwedstrijden.

Wil jij niets missen op sportgebied? Kijk dan in september naar Eurosport 2 op Budget Alles-in-1 kanaal 42.

Caiway

Sportliefhebbers zitten bij Caiway goed, want in september kijk je ook bij deze provider gratis naar Eurosport 2. Mis niets!

Je bekijkt Eurosport 2 in september op Caiway kanaal 21.

Kun jij na september niet meer zonder Eurosport 2? Kies dan voor het Plus TV pakket van Caiway. Dit pakket kost je €11,- per maand en daarvoor ontvang je niet alleen Eurosport 2, maar ook nog eens 39 andere tv-zenders. En de eerste 2 maanden zijn helemaal gratis.

Delta

Ook Delta internet en tv klanten kijken in september gratis naar Eurosport 2. Dit Europese sporttelevisienetwerk is het zusterkanaal van Eurosport 1. Op Eurosport 2 wordt het actuele sportnieuws uitgezonden, maar worden ook belangrijke evenementen herhaald die je eerder op Eurosport 1 kon zien.

In september bekijk je Eurosport 2 op Delta kanaal 12.

Ook na september hoef je niets van Eurosport 2 te missen. Kies voor het 90+ tv-pakket en blijft dagelijks op de hoogte van het laatste sportnieuws op Eurosport 2.

Wist je dat Delta klanten nu ook kunnen kijken naar de films van FilmBox. Om dat te vieren kun je vanaf nu drie maanden gratis naar FilmBox kijken. Zap naar kanaal 34 en geniet 24 uur per dag zonder reclames van de allerbeste films.

KPN

In september kijken internet en tv klanten van KPN gratis naar de zender ONS. Dit is dé tv-zender voor mensen die van nostalgie houden, met programma’s uit en over het verleden. Je kijkt naar een groot aanbod aan series, Nederlandse en buitenlands films, muziek, geschiedenis en entertainment.

In september is het extra fijn om gratis naar ONS te kunnen kijken, want zij bieden deze maand namelijk twee klassieke series:

 • The Adventures of Sherlock Holmes: Vanaf 14 september kijk je iedere dinsdag om 17:00 uur. En heb je een aflevering gemist? Geen probleem. Iedere donderdag om 23:00 uur en zaterdag om 19:00 uur is er een herhaling te zien.
 • Dr. Zhivago: De al vaak verfilmde Russische roman is in 2002 op nieuw verfilmd. In deze miniserie zie je Hans Matheson en Keira Knightley in de hoofdrollen. Dr. Zhivago is vanaf 29 augustus iedere zondag om 16:00 te zien.

En dan zijn er in september ook nog films met Romy Schneider te zien, waaronder één van onze favorieten ‘Sissi’ op maandag 20 september om 18:30 uur.

Je bekijkt ONS in september op KPN kanaal 42.

Heb jij na september de klassiekers van ONS in je hart gesloten en wil je blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket, dit kost je maar €6,99 per maand.

En dat je gratis kunt kijken naar ONS in september is niet het enige, KPN heeft namelijk een cadeautje voor haar internet en tv klanten. Je kijkt namelijk in september gratis naar vijf arthouse films! Dat zijn:

 • À Bras Ouverts
 • De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
 • Shoplifters
 • Still Alice
 • La Vérité

Je vindt de films is het menu van je interactieve televisieontvanger: Ga naar Films, selecteer Pluspakket en kies daar voor Kadootje.

T-Mobile

Crime liefhebbers zitten goed bij T-Mobile want in september is Crime+Investigation de zender van de maand.

Crime+Investigation heeft een enorm aanbod aan misdaadprogramma’s. Zo zie je onder andere de ware verhalen achter ’s werelds meest beruchte criminelen en een exclusieve blik achter de schermen in de archieven en laboratoria van de politie.

Er is zoveel te zien, onze favoriete programma’s op Crime+Investigation hebben we voor je op een rij gezet:

 • Cruise ship killers – Reis van je leven: Stel je voor je zit op een schip midden op de oceaan en er is een killer actief. Dat lijkt op een horrorverhaal toch? Nee, dit komt meer voor dan je denkt. In deze serie zie je de meest opvallende cruise-moorden -> Vanaf woensdag 8 september om 21:00 uur.
 • Cellmate secrets – Niemand vertellen: Het grote geheim dat veel moordenaars met zich meedragen wordt ze vaak te veel en delen ze met hun celgenoot. Hun geheimen bleven alleen niet altijd binnen de tralies -> Vanaf woensdag 8 september om 22:00 uur.
 • The first 48 – De klok tikt: De eerste 48 uur na een misdaad zijn cruciaal voor rechercheurs om deze op te lossen. De reconstructies in deze serie geven je een gedetailleerd beeld van die belangrijke eerste uren -> Vanaf donderdag 9 september om 21:00 uur.
 • Invisible monsters – Beruchte seriemoordenaars: De verhalen van beruchte Amerikaanse seriemoordenaars als John Wayne Gacy, Ted Bundy en Jeffrey Dahmer zijn in deze serie te zien. Je ontdekt hoe het kon dat zij zoveel slachtoffers maakten en zolang hun gang konden gaan -> Vanaf dinsdag 14 september om 21:00 uur.
 • I survived a serial killer – Heroïsche verhalen: Een aanval van een seriemoordenaar loopt voor het slachtoffer gelukkig ook wel eens goed af. In deze serie zie je de verhalen van overlevers -> Vanaf dinsdag 14 september om 22:00 uur.
 • Poisonous liaisons – Al eeuwenlang een wapen: Een hap uit een appel of een slok van een drankje; in sprookjes leerde je vroeger al dat je niets van vreemden aan moet nemen, maar toch kan het nog weleens misgaan. In Poisonous liaisons ontdek je de geschiedenis en wetenschap van vergif en welke rol die speelt bij bekende en onbekende zaken -> Vanaf woensdag 22 september om 22:00 uur.

Je ziet alles wat Crime+Investigation op misdaadgebied te bieden heeft in september op T-Mobile kanaal 18.

Kun je geen genoeg krijgen van Crime+Investigation? Kies dan voor het Infotainment pakket van T-Mobile en mis niets.

XS4ALL

Ook internet en tv klanten van XS4ALL kijken in september gratis naar ONS. De zender voor liefhebbers van nostalgische tv, ga terug in de tijd met klassiekers als Blackadder the Third, The Flying Doctors en Little House on the Prairie.

In september bekijk je ONS op XS4ALL kanaal 42.

En ook na die tijd kun je blijven genieten van ONS. Kies voor het Pluspakket van XS4ALL en blijf kijken naar al jouw nostalgische favorieten.

Youfone

Youfone komt met een gratis zender van de maand voor de allerkleinsten, in september kijk je namelijk gratis naar BabyTV. Dit is dé zender voor kleine kinderen tot 4 jaar.

Je baby of peuter leert de wereld met BabyTV op een interactieve manier ontdekken. Je ziet op BabyTV de hele dag door korte programma’s waarin wordt gezongen, met rijmpjes, verhalen en lieve karakters en dat allemaal zonder reclame onderbrekingen. De programma’s op BabyTV worden gemaakt in samenwerking met psychologen en pedagogen op het gebied van kinderontwikkeling en bieden je kleintje een veilige en vriendelijke leeromgeving.

Er is zoveel te zien op BabyTV, wij hebben onze tips voor je op een rij gezet:

 • Beep: Dit is een nieuwe serie waarin de avontuurlijke Voom Vam en verantwoordelijke Trucky samen met de bezorgde Roady samenwerken om grappige misverstanden in avonturen op te lossen.
 • The Egg Band: Zing en dans gerust mee met deze vrolijke vogelband die helpt om jouw peuter op te laten groeien met populaire slaap- en kinderliedjes.
 • Dino & de jacht op eieren: Reis terug naar het dinotijdperk en los het mysterie van de twee verdwenen eieren uit de crèche op.
 • Charlie & het Engelse alfabet: Je kindje gaat op avontuur met Charlie om het alfabet te ontdekken. Iedere aflevering leert je kind een nieuwe letter kennen en ontdekt klanken en woorden die met die letter beginnen.  
 • De mini-bende: Je kind leert alles over vriendschap met Baby de vlinder en zijn dierenvriendjes.
 • Tutti Frutti: Er mag gedanst worden als je naar deze muziekserie kijkt met swingende straatoptredens van Laurel en Hardy. Zij spelen elke aflevering een nummer voor een publiek van groenten en fruit.
 • Ahoy Piraten!: Samen met drie meisjespiraten ga je op zoek naar de schat. Los puzzels en raadsels op en kom uiteindelijk bij de schat met een grappig voorwerp.

Je bekijkt BabyTV in september op Youfone kanaal 26.

Kan jouw baby of peuter geen genoeg krijgen van BabyTV? Kies dan na september voor het Premium TV-pakket van Youfone en krijg met 86 zenders een complete kijkervaring.

Thuis internet en tv

Wil jij ook iedere maand verrast worden door een gratis zender van de maand? Kies dan nu voor een internet en tv of alles-in-1 pakket van een van onze internetproviders.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op jouw adres? Doe dan nu onze gratis postcodecheck en ontdek het razendsnel.

P.S. Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen. En nieuw is onze nieuwsbrief, schrijf je nu in en blijf maandelijks op de hoogte van onze nieuwe acties en het laatste internet en tv nieuws.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking